Gå til indhold
☀️ Webshop og butik åben som normalt ☀️
☀️ Webshop og butik åben som normalt ☀️
Dværgpuddel

Dværgpuddel

hunderacer:I sin oprindelige form var pudlen stor (nutidens almindelige puddel), og arbejdede som jagthunde og retrievere for tyske jægere og fiskere. Avlet ned til en mindre puddel, blev hunden også brugt til at jage efter trøfler. Noget senere blev pudlen avlet ned til mini størrelse, og blev hovedsageligt brugt som selskabshund, men var også en slagfærdig og adræt cirkusartist.

For at blive betragtet som en Dværgpuddel, må hunden ikke være højere end 25 cm over skulderen. Ligesom andre vand retrievere, er en puddelhunds pels meget tæt og vandafvisende. Den krøllede pels kan komme i flere forskellige faste farver, sort, hvid, blålig, abrikos, fløde, og sølv. Selv den berømte "puddel frisure" blev ganske moderne i Frankrig for sin elegance. Det startede som en praktisk fordel for en hund, der arbejdede i koldt vand, ved at holde sin vitale organer og led varme, samtidig med at frigøre hunden til at svømme lettere. Hvorvidt det drejer sig om en gåtur eller en omgang i udstillingsringen, indfanger Dværgpudlen de omkringståendes opmærksomhed med munter ører, blanke, sorte øjne, og krøllet pom-pom hale.

Pudlen er ofte karakteriseret som en skønhed uden hjerne, men det er en yderst intelligent hund
. Hurtig og ivrige efter at lære tricks, bruges pudlen ofte i cirkus-og underholdningsarrangementer. Pudlens hår-lignende pels fælder kun lidt og passer godt til allergi-ramte familier. Alle typer af pudler er meget aktive, og har brug for regelmæssig motion. Hyppig pelspleje er et must, så pudlens pels ikke blive indviklet og sammenfiltret.

 

Spændende produkter til puddel:

 Biogance tørshampoo til hvide hunde og katte   Biogance® White Snow shampoo til hvide pelse   Gliss balsam til hunde fra Biogance   MARS øre saks med låsemekaniske holder hår   Badekåbe til hundeAngels’ Eyestandbørste og tandpasta til hunderker plakTil tandpleje af hunde og katteKONG Dental Stick - 3 størrelser

 

Klik på linket for at læse om andre hunderacer

 

 

Forrige artikel Motionsplan til Maltese