Gå til indhold
Webshop og Collect Butik åbent som normalt
Webshop og Collect Butik åbent som normalt
Beagle

Beagle

De fleste mennesker tænker på Nuser fra tegneserien "Peanuts", når de hører ordet Beagle.

Selvom en Beagle til tider kan være en klovn, er det reelle billede en ivrig, hårdtarbejdende jæger. Selvom Beagles ikke er store hunde, op til 40 cm høje og 15 kg, er de fremavlet og brugt til at opsnuse hvad deres menneskelige kammerater ønsker, især kaniner og ræve.

Pelspleje:

Beaglen er en korthåret hunderace med et lavt pelsplejebehov. Soigner din Beagle i et område, som er nemt at rengøre, fordi hans korte hår vil være svære at se. Børst hans pels en gang om ugen med en blød børste som dem fra Hunter, som fjerner løse og døde hår effektivt. Brug nedadgående strøg, børst fra hovedet og bagud. Forpoterne opsamler løse hår, så vær opmærksom på dette område.

Bad din Beagle når han er beskidt eller ildelugtende, og kun med en blid hundeshampoo, fordi hans hud er følsom og månedlige bade kan forårsage tør og kløende hud, som kan fremme infektioner. Rengør indersiden af hans ører og løs hud omkring øjnene med en ørerenser, for at stoppe at bakterier spredes.

               FURminator Short Hair - Tager op til 90% af fældningpoterenser i flot askernegleklipper til store hundeØkologisk loppemiddel til store hundeBiogance 2 i 1 shampoo og balsam til hunde 


Mere om Beagle: Beagle jagthundBeagles er duft hunde og har de karakteristiske lange ører og store næse for denne type af jagthunde. Beaglens glatte trefarvede pels behøver ikke megen pelspleje og er velegnet til at kravlende ind og ud af krat i forfølgelsen af småt bytte. Beagler har store sjælfulde øjne, men dens ihærdige ånd og høje hylen når afsløre bytte, er alvorlig og intens. Beagles har adrætte, muskuløse kroppe, og er glade for at jagte og diriger bytte mod et menneskeligt jagtselskabet.

Beaglers instinkt for at jage kan ofte få dem ind i problemer. Som alle duft jagthunde, hvis han har fået en færd af noget at jage, han er væk! Dette kan være en udfordring for den hundeejer, der ikke har flugtsikker indhegning. Beagles er berygtet for at løbe hjemmefra, og hvis fristet nok med en lovende duft, vil han grave, kradse, eller forcere enhver forhindring for at komme efter det.Fordi Beagles blev avlet til at jage i flok, de er utilfredse alene. Efterladt til sig selv, vil en Beagle give hele nabolaget en koncert med hans hylen og gøre opmærksom på hans elendighed og ensomhed. At give en Beagle en kammerat, tage ham med dig så meget som muligt (på en hundesnor), eller få en ven eller nabo til at kigge til ham i løbet af dagen, kan kraftigt anbefales. Beagles er generelt godmodige og imødekommende over for både voksne og børn.

Klik på linket for at læse om andre hunderacer

 → Læs Motionsplan til Beagle

 

 

Forrige artikel Motionsplan til Maltese