Gå til indhold
☀️ Webshop og butik åben som normalt ☀️
☀️ Webshop og butik åben som normalt ☀️
Basset Hound

Basset Hound

Basset Hound

Med sit sørgmodige ansigt og store øjne, ser Bassett hunden for sløv ud til at være den effektive jæger den er.

Bassett hunden er avlet til at langsomt at snige sig ind på store fugle, harer og ræve, og har en udmærket duftesans. Derved skræmmer den ikke vildtet væk, og kan lede jægeren tæt nok på til at kunne tage sigte. Bassett hunde er både uafhængige og selskabelige, og kan jage enten alene eller i flok. Den er en hengiven og loyal følgesvend. Bassett hunden bruges i dag mere som en udstillingshund eller som et elskværdigt kæledyræledyr.

 

Pelspleje af Basset Hound

→ Da Basset Hound er en korthåret hunderace, kræve den ikke omfattende pelspleje. Denne race fælder hele året, og du er nødt til at fjerne døde hår ved at børste pelsen hver uge fortrinsvis ved hjælp af FURminator, der eliminerer fældningen med 90%.

→ Bad din Basset Hound hver tredje eller fjerde måned, og brug kun hundeshampoo, som Biogance, der ikke giver tårer. De områder, du har brug for at sætte særligt fokus på er en Basset Hounds ører og rynker, som er grobund for bakterier og infektioner. Fjern snavs og tør disse områder grundigt.

 → Kløerne på en Basset Hounds poter er hårde og vokser hurtigt. Du kan klippe hans negle derhjemme med en passende negleklipper, og hvis poterne er tørre eller har revner, skal du bruge en potevoks

 

Mere om Basset Hound

 

Basset Hound

Bassett hunden er en forholdsvis kort, men tung hund, der vejer mellem 20 og 30 kilo, og kun 35 cm høj ved skulderen, når den er fuldvoksen. Den korte pels er let at soignere, og kommer i sort, brun, lysebrun eller hvid, og er normalt et blandet mønster i disse farver. Næst efter sin store våde, dybtliggende øjne, er Bassett hundens ører de mest genkendelige træk. Disse silkebløde ører er sat lavt på dens store hoved, og hænger tæt på jorden, så duften kan blive kanaliseret ind i hundens følsomme næse.

Bassett hunde er et fornuftigt valg for personer der bor i lejlighed, da de nemt kan finde sig i at være inaktivitet indenfor. De bør tages på gåture eller legeture i parken regelmæssigt, fordi de ellers let bliver overvægtige, og dermed øger risikoen for at udvikle helbredsproblemer. Fordi Bassett hunden har en uforholdsmæssig lang krop, kan enhver aktivitet, der kan belaste ryggen ikke anbefales. Hvis du kan lide en "couch potato" hund, vil Bassett hunden være det rette valg. Men hvis du tager den udendørs for at lege, vil den samme hund styrte rundt i timevis.

 

Anbefalede produkter til pelspleje, tandpleje og motion - Basset Hound:

   FURminator Short Hair - Tager op til 90% af fældningJojobaolie - fugter mens den dræber svampeinfektionerBadekåbe til hunde poterenser i flot askernegleklipper til store hundeØkologisk loppemiddel til store hundeBiogance® shampoo til lange pelseBiogance 2 i 1 shampoo og balsam til hunde Gliss balsam - 250mlrker plakKanavit pulverKlik træning til hundelang hundesnorHåndfri hundelineHalsbånd til hundeKONG sportsbolde - SKONG Dental Stick - 3 størrelser

 

 

Forrige artikel Motionsplan til Maltese