Gå til indhold
☀️ Webshop og butik åben som normalt ☀️
☀️ Webshop og butik åben som normalt ☀️
Balineser

Balineser

Mød Den Balineser Katterace

 

Balineser katten er en krydsning mellem en siameser kat og en langhåret kat, som den tyrkiske Angora. Selv om en parring af to balineser katte vil producere et kuld Balineser killinger, er det undertiden nødvendigt at krydse race med en siameser kat for at forbedre farven og punkter i racen. Bali katten, opkaldt efter de elegante og yndefulde dansere fra Bali, er smuk at se på.

Den Balineser kat er mellemstor. Ligesom Siameseren, er Balineseren elegant og delikat med en lang krop. Han har en lang og silkeblød pels og ingen dunet underuld,som gør ham forholdsvis let at pleje. Hovedet er kileformet, og han har en lang og lige næse og mellemstore mandelformede øjne.

Balineser katten har samme farve punkter, som de siamesiske katte. Ligesom Siameseren, genkender ”Cat Fanciers 'Association” de fire vigtigste punkter farve, Seal, chokolade, blå, og lilla. Mange katteforbund genkender flere farvekombinationer, som Red Point, Cream Point, og Tortie Point.

Selv om Balineser katten ligner en langhåret udgave af en Siameser kat, er der et par personligheds forskelle. Balineser katten er ikke så støjende eller så krævende som de siamesiske katte. Han er en intelligent, livlig og kærlig kat. Han er menneske orienteret, og han kan ikke lide at være så meget alene. Han er en fremragende følgesvend for en ejer, der kan give ham den tid og opmærksomhed, han har brug for.

 

Spændende produkter til katte fra vores shop:

Poteformet katte ID – Mange farverloppemidler til katte - Økologisk loppebekæmpelseLoppeshampoo til katteFurminator til katte long + short hair mod fældningFilterknuserKattemalt KONG kattelegetøjLakseoliekattemøbelKurvehule i pileflet til transport af katFresh-Flow automat

 

Forrige artikel Motionsplan til Maltese