Gå til indhold
☀️ Webshop og butik åben som normalt ☀️
☀️ Webshop og butik åben som normalt ☀️
American Curl

American Curl

To herreløse katte med krøllede ører dukkede op i haven hos amerikanerne, Grace og Joe Ruga i 1981. En af kattene forsvandt igen, mens den anden kat blev. Det år fik hun et kuld killinger, og to af hendes fire killinger havde krøllede ører. De usædvanligt udseende katte blev populære hos venner og naboer til Ruga familien. Snart ville mange mennesker have en killing med krøllede ører. Det californiske par besluttede at vise kattene på en udstilling i Palm Springs. Racen blev populær, og i 1985 accepterede The International Cat Association American Curl kat som en registreret race.

Fordi du kun har brug for en kat med krøllede ører for at producere killinger med krøllede ører, er denne race meget usædvanlig. Der er ingen farvekrav for at vise en American Curl kat. Den enorme variation af farver og mønstre gør, at American Curl er en interessant kat at se på udstillinger.

American Curl kat er mellemstor i størrelse. Den har pels der kræver meget lidt pleje. Selv om den ikke er en korthåret kat, har American Curl kun en minimal underuld, og den har ikke en krave. Den har en medium kropsvægt og et kileformet hoved. Den har en lige næse og valnøddeformede øjne. Dens hale er bred forneden og smal ud i slutningen.

American Curl er en sund kat. Den er nem at passe, og har et godt temperament. Dens usædvanlige udseende sikrer at den er centrum for opmærksomhed, hvorend den går.

 

Spændende produkter til katte fra vores shop:

loppemidler til katte - Økologisk loppebekæmpelseLoppeshampoo til katteKattemalt KONG kattelegetøjLakseoliekattemøbelKurvehule i pileflet til transport af katFresh-Flow automat

Forrige artikel Motionsplan til Maltese