Gå til indhold
Webshop og Collect Butik åbent som normalt
Webshop og Collect Butik åbent som normalt
Professionelle klippemaskiner til hunde og katte

Professionelle klippemaskiner til hunde og katte

Se hvordan professionelle hundeklipningsværktøjer kan gøre din hjemmepleje oplevelse en succes!

Du skal ikke glemme din hunds pleje bare fordi professionelle hundefrisører er dyre. Du kan investere i en god kvalitet professionel hundetrimmer og lære at pleje din hund billigt i dit eget hjem.

Oster klippemaskiner

Oster-mærket er kendt for at producere professionelle høj kvalitets trimmere. Den populære model Oster Golden A5 tilbyder 2000-3000 slag per minut ved kraftfulde 45 watt. Denne trimmer har en rolig og lav vibration, som gør det til den bedste mulighed for at pleje en hund, der normalt er nervøs eller bange for høje lyde.

Du kan nemt skifte klinger på Oster Golden A5 trimmeren. Denne trimmer kan bruges på hunde af forskellige racer, kort- og langhårede. Alt du skal gøre er at få de relevante Oster trimmer klinger, der passer til din hund.

Moser klippemaskiner

Moser hundeklippere er kraftige klippemaskine. Moser 1250 er også en 50 watt trimmer, der leverer gode resultater med en stille motor. Trimmeren leveres med to hastigheder, så du kan tilpasse til, hvad der passer bedst til din hunds klipningsbehov.

Moser 1250 klipperen har et ergonomisk design, som gør den nem at håndtere, når du giver din hund en klipning. Denne klipper er lille, handy og robust. Du kan købe tilhørende kamme separat der passer til din Moser trimmer, der vil passe til længden af ​​håret, som du ønsker at give din hund.

Andis klippemaskiner

Andis-mærket har eksisteret i næsten 80 år, og producerer top-ydende neglesaks. Den trådløse Andis AGR+ er genopladelig og gør det meget let at klippe din hunds hår, selv når du er ude på en hundeudstilling.

The Andis AGR+  passer til en bred vifte af aftagelige klinger herunder alle Andis klinger, Oster A5 sortiment og endda lignende Wahl og Moser aftagelige eller snap-on type klinger. Du kan også separat købe og påsætte alle UltraEdge og CeramicEdge knive til denne hundetrimmer.

Wahl klippemaskiner

Wahl-mærket har også eksisteret i årtier og producerer fremragende trådløse hundetrimmere, som Pocket Pro. Denne kompakte trimmer er batteridrevet og passer i din hånd. Mange hundeejere kan bevidne dens succesfulde trimningsarbejde.

Forrige artikel Sammenfiltret og knudet pels? Her er hvad du kan gøre