Gå til indhold
Webshop og Collect Butik åbent som normalt
Webshop og Collect Butik åbent som normalt
Furminator - 8 tips til god pelspleje

Furminator - 8 tips til god pelspleje

8 Tips til brug af FurminatorFurminator børste - Furminator ny model Deshedding tool


Du kender dit kæledyr. Vi kender dyrehår. Fordi forskellige hunde og katte kræver forskellig pleje, værktøjer og teknikker, er det vigtigt at lave en regelmæssig pleje rutine specifik for din hunds behov.

Her er 8 gode tips til vedligeholdelse af et professionelt velplejet udseende:


1.
FURminator's nye lange hår og kort hår deShedding kanter, gør det at vælge det rigtige værktøj til dit kæledyr nemmere end nogensinde. Plus, FURminator har nu et deShedding værktøj for hver størrelse kæledyr, så du kan få det bedste resultat hver gang.


2.
Øg effektiviteten af Furminatoren, ved først at give hunden eller katten et bad med shampoo og derefter balsam. Sørg for, at dit kæledyr pels er helt tør, før du bruger en et Furminator deShedding værktøj.


3.
Mens ugentlig børstning er fint til kæledyr med korte hår, kan det være nødvendigt at børste et par minutter hver dag for at forebygge knuder og snavs hos hunde med mellemlangt og langt hår. 


4. FURminator kort hår til hunde
Hvis dit kæledyr har knuder eller filtret pels, er det bedst at børste dit kæledyr for at fjerne dem med en almindelig børste, før du bruger Furminator deShedding værktøjet. Brug af værktøjet på sammenfiltret pels og knuder, kan bøje eller knække tænderne på Furminatoren.


5.
Gør det sjovt og positivt hver gang du børster. Husk, du kan altid tage en pause og fortsætte sessionen senere, hvis det er nødvendigt.


6.
Når du netter eller børster dit kæledyr, så tjek for eventuelle ændringer i din hunds hud og pels. Tal med din professionelle hundefrisør eller se din dyrlæge, hvis du bemærker noget usædvanligt.


FURminator børste til katte7.
Mens barbering kan virke som en god løsning for din hunds fældning, kan det ændre strukturen i pelsen, afbryde den naturlige cyklus i fældningen, og forringe din hunds evne til at regulere kropstemperaturen. FURminator deShedding Tools giver en sundere løsning på mindre fældning.


8.
Betingelsen for dit kæledyr pels er direkte berørt af hans kost. At fodre din hund eller kat en avanceret ernæring fødevarer har mange fordele for bedre generelle sundhed, som en skinnende pels, stærke muskler, og sunde tænder og knogle.


Andre FURminator produkter til hunde og katte:

FURminator Massagebørste     FURminator Dual børste til en sammenfiltret pels     Furminator til hvalpe og killinger

 

 

Forrige artikel Hvad er en god shampoo til hvalpe?
Næste artikel Du må ikke bruge Furminator, hvis du har denne hunderace