Gå til indhold
Webshop og Collect Butik åbent som normalt
Webshop og Collect Butik åbent som normalt
Guide til flygodkendte transportkasser, tasker til kabiner, bilen og cykelkurve

Guide til flygodkendte transportkasser, tasker til kabiner, bilen og cykelkurve

Vejledning til hvilken type bur, transporttaske eller bæretaske du skal vælge - Alt i transportudstyr til fly, bil, båd, til hjemmet og til cykel

I denne guide har vi delt et stort udvalg af transporttasker til flykabiner, transportbure til bilen,  flygodkendte transportbokse til lastrummet og udstyr til din cykel, så du nemmere kan finde præcis hvad du har behov for.

Her ser du bæretasker, skuldertasker og trolleys. Flere af dem kan benyttes til flykabinen. Der er ikke nogen specifikke krav til materialet, eller om den skal være godkendt, men størrelsen skal være inden for de mål, som flyselskabet tillader. Det kan du undersøge med dit flyselskab, inden du rejser. Tasken skal også være sådan i bunden, at der ikke løber væske ud, hvis hunden skulle lække lidt på rejsen. Dette kan du blandt andet også afhjælpe ved hjælp at tisseservietter, som vi har på siden. 

Udvalgte Bæretasker - også til kabinen i flyet:

Sherpa hundetaske til fly      hundetaske Sherpa Delta taske til kabinerejseTrolley til små hundebæretaske til små hunde med kødben designKurgo transportkasse til hunde

→ Se alle bæretasker!

 

Udvalgte IATA flygodkendte transportbokse & kasser til cargo i flyet:

 

Her et udvalg i IATA flygodkendte transportbokse til hunde til lastrummet. Det er et krav, at de skal være i plastik eller træ, og boksen skal være stor nok til, at hunden kan vende sig i den, og stå op i naturlig stilling.

 

   Store hunde flytransport kasse

Se alle flygodkendte kasser!

 

Udvalgte cykelkurve og cykeltrailere til hundetransport:

Skal du cykle med din hund, så er der flere sikre muligheder. Du kan vælge en cykelkurv foran på styret, en cykeltrailer du hægter bag på cyklen eller en cykelstang hvor hunden går i line med afstand til cyklen.

cykelkurv til hunde og hvalpeCykelkurv i fletCykeltaske til hundetransportCykeltaske  til hundeCykeltrailer til hundetransportafstandsholder til cykelture med hundeCykeltrailer til hunde

 

Udvalgte hundebure og transporttasker til bilen:

Transportbokse, bure, tasker og seler til bilen. Hunde skal være fastgjort i bilen i form af bur, taske eller sele. Alle måder er sikre måder at have din hund med i bilen på. Klik på billederne og se hvad du foretrækker til din hund og bil.  

    Størrelse Medium - 55 × 62 × 78 cmhundetransportbur i aluminiumTrixie Maxima hundetransporttaskeHundebilsæde og transporttaske i etKurgo transportkasse til hundeTaske og hundehus i etFoldbar Transporttaske 

→ Hjælp dit kæledyr gennem rejsen! Køb beroligere til hunde ELLER beroligere til katte

→ Glem ikke de 3 ting folk glemmer mest når de rejser: ID tegn til identificering af kæledyrtisseunderlag til transportkasser, og rejseskål!

Forrige artikel Otte trin til at holde din kat sikker og behagelig mens du rejser
Næste artikel Flyrejser med dyr