Gå til indhold
☀️ Webshop og butik åben som normalt ☀️
☀️ Webshop og butik åben som normalt ☀️
Hundelegetøj skal tages alvorligt!

Hundelegetøj skal tages alvorligt!

Hver hund har sin egen personlighed, men i almindelighed elsker hunde at lege, især som hvalpe...

Sokker, flasker, sko... Hvis du tillader det, bliver alt til en leg!

Alle der har en hund, ved hvad jeg snakker om... Jeg har ikke tal på, hvor mange klip-klapper, der er blevet ødelagt herhjemme.

Over tid begyndte jeg at erstatte normale genstande med hundelegetøj, og jeg kom til at forstå, hvilken betydning disse legetøj har, ikke kun for hundens udvikling, men også for et endnu stærkere bånd mellem os og vores hunde.

Hvalpelegetøj har funktioner, der gør mere end bare at distrahere. Hvis du bor i en lille bolig, eller bare ikke har meget tid til at være opmærksom på din hund, kan legetøj gøre en enorm forskel i hans liv.

De stimulerer din hunds fysiske, mentale og følelsesmæssige udvikling. Vil du vide hvordan?

Hvis din hund er bange, stresset, keder sig eller er nervøs, så giv ham noget at lave. I mange tilfælde forsvinder problemerne simpelthen med tilføjelsen af mentale udfordringer i deres rutine. Vil du prøve? I stedet for at lade mad stå frit fremme hele dagen, så brug maddispenser-legetøj - det er en stor mental stimulering.

Hvis din hund er hyperaktiv og med masser af energi, der aldrig ender, så sæt 1 time af, til at lege med ham. HUSK, at gåturen på 15 minutter ikke tæller. Hunde har brug for både at gå og løbe rundt. Tag ham med i en park, en skov eller en gade uden trafik og slå jer løs med boldspil - Hundene elsker det!

 

Legetøj der får din hund til at interagere med dig, er godt til at holde hans opmærksomhed på dig, selv hvis der er noget der skræmmer eller begejstrer ham (som hvis der f.eks. er andre hunde). Det er vigtigt at have et ”specielt legetøj”, for at få ham til at bruge energi.

At have en hund, er ikke en simpel opgave. At lege med dem og hjælpe dem med mental, fysisk og følelsesmæssig udvikling, kan være meget sjovt, men det er mest en kærlighedsgerning 

Forrige artikel Hundefoder med lavt kalorieindhold
Næste artikel Alt om Flåter