Gå til indhold
☀️ Webshop og butik åben som normalt ☀️
☀️ Webshop og butik åben som normalt ☀️
Hundefoder med lavt kalorieindhold

Hundefoder med lavt kalorieindhold

Hold Din Hunds Vægt På Et Sundt Niveau

En overvægtig hund kan komme til at lide af alvorlige sygdomme som diabetes og hjertesygdomme. Der er en enkel måde at holde din hunds vægt i skak. På denne måde kan du sikre, at han ikke bliver usund og samtidig forlænge levetiden.

Diskuter din hunds passende vægt med din dyrlæge. Du har ikke råd til at gætte på dette, da det varierer, afhængigt af din hunds specifikke race, størrelse, alder og aktivitetsniveau. Når du er sikker på hans idealvægt, kan du finde ud af den nøjagtige mængde kalorier, han har brug for dagligt.

Hvis din hund er overvægtig, hjælper hundefoder med lavt kalorieindhold ham til tabe det overskydende fedt. Glem ikke, at motion spiller en meget vigtig rolle i at holde din hund sund.

Ingredienser af foder til hunde med lav kalorieindhold

De fleste formler med reduceret kalorieindhold til hunde er lavet til overvægtige, mindre aktive og senior hunde. Fedtindholdet holdes lavt ved hjælp af magert kød og kylling uden skind.

Dette hundefoder indeholder sunde fuldkorn, der maksimerer optagelsen af ​​næringsstoffer og fremmer langsigtet sundhed i fordøjelsessystemet.

Der er enten lidt eller intet salt overhovedet, fordi en reducering eller eliminering af det fra din hunds kost kan have dramatisk effekt på hundens vægt og generelle sundhed.

Vægttab kræver mindre fedt og flere fibre. Hundemad, der hjælper med dette, er beriget med vitaminer og mineraler for at bevare din hunds helbred.

Køb hundefoder der indeholder L-carnitin, som er en aminosyre, der fungerer i din hunds krop til at reducere fedt og øge muskelmasse.

Et mærke af hundemad, som tager højde for lave kalorier, er Four Friends.

Hvis din hund har usunde spisevaner, kan du bremse dens spiselyst ved hjælp af for eksempel Buster Dogmaze.

Når du læser etiketter på hundefoder, anbefales det, at du starter i den lave ende af den foreslåede mængde for din hunderace, så du kan overvåge vægten over et par uger, før du justerer.

Vær forsigtig med hvilken slags madrester og godbidder, som du giver til din hund. Disse ekstra kalorier kan give overvægt eller opbygge usunde spisevaner.

Modstå de søde øjne, når din hund beder om de lækkerier og godbidder, som du ved ikke er godt for den. En god kost og motionsplan vil hjælpe den med at forblive sund og leve længere. Kontakt din dyrlæge for at få et godt program til vægtkontrol for din overvægtige eller senior hund.

Relateret indehold ang. hundens vægt:

Administrer din overvægtige hunds vægt

Hundefedme der skylder sygdom

Nemmeste måder at forebygge sygdom hos hunde

 

 

Forrige artikel Forskelle mellem Moser Max 45 vs. Moser Max 50 klippemaskiner
Næste artikel Hundelegetøj skal tages alvorligt!