Gå til indhold
☀️ Webshop og butik åben som normalt ☀️
☀️ Webshop og butik åben som normalt ☀️
Fodring af killing

Fodring af killing

Killinger skal altid spise foder der er beregnet til killinger!

Sammensætningen og hårdheden i tørt killingefoder er forskelligt fra foder til voksne katte - killingefoder har blandt andet mere calcium og flere kalorier end voksenfoder. Indtil killingerne er 1 år gammel, har de brug for op til 3 gange så mange kalorier som en voksen kat.

→ Du skal fodre din kat med både tør- og vådfoder gennem hele dens liv, da tørfoder hjælper på tandplejen og vådfoder er med til at forebygge urinvejsproblemer hos mange katte.

→ Vælg et killingefoder der indeholder en høj mængde protein. Du skal ikke din killing eller voksne kat for meget tunfisk (selv om de elsker det). Tunfisk indeholder meget magnesium, der øger risikone for urinvejsproblemer.

→ Killinger elsker godbidder og der er findes mange afbalancerede godbidder på markedet idag.

→ Skift din kats vand hver dag eller hver gang du ser at det er beskidt - katter kan være kræsne når det kommer til deres vand og da tørfoder ikke indeholder ret meget vand, kan det føre til at katten ikke indtager nok vand.

Mange katteejere har erfaret at katten gerne drikker fra en rindende vandhane, da det har en vis lighed med rindende vand i en bæk, som en kat normalt ville drikke fra. Et produkt der imiterer det rindende vand, er Fresh Flow drikkeautomaten.

 

Mere om killingepleje:

Tandpleje        Ørepleje        Pelspleje        Killingetræning        Hygiejne hos katte

Forrige artikel Scottish Fold
Næste artikel Fodring af hvalpe