Gå til indhold
☀️ Webshop og butik åben som normalt ☀️
☀️ Webshop og butik åben som normalt ☀️
Fodring af hvalpe

Fodring af hvalpe

De fleste opdrættere vil tilbyde dig en eller to ugers forbrug af det hvalpefoder, hvalpen har spist før du adopterede ham. Hvis de ikke gør det, bed om noget. Hvis de ikke har nogen til rådighed, spørg hvad mærke de bruger og hvor man kan få det. Selv hvis du har planer om at ændre hans foder, vil du ønske at gøre det langsomt og gradvist og blande hans mad med det nye mærke. At gøre det gradvist vil bidrage til at forebygge fordøjelsesproblemer, kvalme og diarré. For ikke glemme eller overse det i et øjeblik af spænding, kan du endda prøve at ringe til din opdrætter før tid og købe en pose af deres mærke af hvalpefoder, før du afhenter hvalpen.


Alle hvalpe bør starte et træningsprogram, så snart de kom ind i en familie - positiv forstærkning er vigtigt i en sådan hvalpetræning, fordi det lærer din nye hvalp, at han bliver belønnet for en god opførsel, og det indebærer godbidder. Når du vælger godbidder, kig efter snacks der også hjælper dit kæledyr med god tandpleje.

Giv aldrig din hvalp et voksenhundefoder - hvalpe vokser meget hurtigt og har brug for de ekstra kalorier, som findes i hvalpefoder, der også har andre fodertilskud der er nødvendige for at give din hvalp det bedste helbred. 

 

Forrige artikel Fodring af killing
Næste artikel Tilskud til hunde og katte