Gå til indhold
Webshop og Collect Butik åbent som normalt
Webshop og Collect Butik åbent som normalt
Foderautomater kan stoppe dårlige spisevaner

Foderautomater kan stoppe dårlige spisevaner

Foderautomater kan stoppe dårlige spisevaner

Brug en foderautomat, der frigiver hundefoder langsomt

 

Hundefedme har udviklet sig til et voksende problem og forårsager farlige sundhedsproblemer. Fede hunde lider af tilstande, der påvirker deres lever, hjerte, nyrer, led, ryg og giver dem sygdomme som diabetes. Overfodring er en stor årsag til hundens fedme.

Påfyldning af hunde skål med mad er muligvis ikke den bedste måde at styre din hunds kost på. En hund er en ådselsæder, og vil instinktivt spise som om det er dens sidste måltid. Selv når din hund ikke er sulten, vil den spise. At efterlade din hunds skål fyldt med mad hele dagen, selv i dit fravær, vil få den til at overspise, og derfor er det bedre fodre den rettidigt med proportionelle måltider.

Der er måder at rette eventuelle fodringsvaner. En foderautomat kan tæmme dens spisevaner og sikre, at han ikke overspiser og ikke bliver overvægtig. Den kan styre foderportioner og en forhøjet foderautomat kan også bremse din hunds fodring. Det er også en livredder, når du kommer sent komme hjem. At spise i et mere regelmæssigt tempo vil sikre, at din hund har et sundt fordøjelsessystem.

Foderautomater er nemme at bruge. Et godt mærke er lavet af stærke og holdbare materialer, for at sikre, at det vil åbne ved de programmerede tidspunkter. Det vil have en foderbeholder og er enkel at programmere. Det skal være let at angive, hvad tid og hvilke dele dispenseres i løbet af dagen. En god foderautomat kan dispensere både tør- og vådfoder. Madskålen skal være aftagelig og vaskbar.

Et andet plus er bekvemmeligheden. Selv hvis du er hjemmefra en hel dag, vil din hund blive fodret.

For at holde fedme i skak, kan du bruge en forderautomat og sikre, at din hund får masser af motion. Disse to metoder er ideelle første skridt til at forhindre hundefedme og sikrer, at din hund lever et langt og sundt liv fuld af energi og glæde!

Praktisk foderautomat   DogMaze madskålfodring for hundeDog Activity Snack Spinner

 

Forrige artikel Vælge sunde hundesnacks
Næste artikel Scottish Fold