Gå til indhold
☀️ Webshop og butik åben som normalt ☀️
☀️ Webshop og butik åben som normalt ☀️
Elsk din hund ved at fodre den rigtigt

Elsk din hund ved at fodre den rigtigt

Bad din hund i kærlighed og opmærksomhed og holde dig til en sund fodringsrutine

 

Din hund har mange behov, som kun du kan opfylde. Den har brug for et hjem, sundhed og lykke. Hunde har brug for mad, vand og husly for at overleve. Hunde har brug for fysisk pleje og omsorg for at trives.

Vidste du, at hvis du giver din hund den forkerte mad kan den få kroniske helbredsproblemer? Dens liv kan være plaget af lidelser som diarré, forstoppelse, gas, kløe, tør hud, overdreven fældning og øreinfektioner. Du bør derfor overveje at fodre din hund på den rigtige måde som den bedste måde at elske den.

For at holde din hund sund og forlænge dens levetid, er du nødt til at sikre, at du giver den sund hundemad, der også er sikker og ikke indeholder farlige eller usmagelige ingredienser.

De fleste gode hundemadsmærker kommer med fodrings-anbefalinger på deres emballage. De fleste vil guide dig på alder, størrelse og race. Din dyrlæge kan også give dig vejledning om, hvad mærker er passende skræddersyet til din hund. Nogle anbefalinger er at fodre din hund to gange om dagen. Hvalpe, der er yngre end 5 måneder fodres tre gange om dagen.

En fodringsplan anbefales, så din hund har en sund fodringsrutine. Du kan placer dens skål ned foran din hund og se i 5-10 minutter. Uanset om den har tømt skålen eller ej, tager du skålen væk og venter indtil den næste planlagte fodring. Dette vil lære din hund ikke at nøle og snacke dens måltider i løbet af dagen.

En regelmæssig fodringsrutine er det rigtige for din hund. Det vil give dig mulighed for at få sine afføringer efter tidsplanen. Du kan også være i stand til nemt at genkende, når den er syg, da en syg hund vil lide af mangel på appetit.

Du kan også få adgang til et hundefodrings-diagram. Ved at indtaste nogle oplysninger om din hund, kan du få et velbevandret forslag om, hvordan du fodrer din hund og hjælper den med at opretholde den bedste vægt og sundhed.

Giv din hund premium hundemad for dens alder, størrelse og race. Du vil nyde mange års sprudlende sundhed og kærligt kammeratskab fra din hund, gøre begge jeres liv bedre.

 

Forrige artikel Fodring af hvalpe