Gå til indhold
Webshop og Collect Butik åbent som normalt
Webshop og Collect Butik åbent som normalt
5 Fordele ved at give dit kæledyr fiskeolie

5 Fordele ved at give dit kæledyr fiskeolie

Supplement der fungerer anti-inflammatorisk, der er godt for vækst, hud og pels

Fiskeolie er et fodertilskud, der findes i væv af olieholdige fisk. Det indeholder to essentielle Omega-3 fedtsyrer: eicosapentaensyre (EPA) og docosahexaensyre (DHA). Både katte og hunde har begrænsede forsyninger, og er dårlige skabere af disse fedtsyrer. Derfor er det, som en ansvarlig omsorgsfuld kæledyrs ejer, klogt at investere i at tilføje høj kvalitets fiskeolie fodertilskud til kæledyrs almindelige kost.

Fiskeolie kan findes i makrel, laks, sild, sardiner, sorte torsk, ansjos og hvid tun.

Fordele

1.   Giver sund vækst og udvikling

DHA har vist sig at fremme en sund neuron og visuel udvikling under drægtighed og i hvalpe og killinger. Gravide og ammende kæledyr kan drage fordel af at tage fiskeolie som fodertilskud.

Høje niveauer af DHA i kosten er afgørende for stærk immunitet. Forskning har vist, at hunde med en sådan kost har signifikant højere antistoffer mod rabies en uge efter vaccination.

2.   Støtter sund hud og pels

Omega-3 fedtsyrer fremmer en skinnende og sund pels. Reduceret fældning er en ekstra fordel, og katte danner færre hårboller, da der vil være færre løse hår under pleje af pelsen.

Perfekt balance mellem Omega-3 og Omega-6 fedtsyrer kan forbedre muligheden for et kæledyr til at helbrede sår på hans hud.

3.   Virker anti-inflammatorisk

EPA er anti-inflammatorisk, der kan lette symptomer på kæledyr, der lider af fælles sygdomme som gigt. Det letter også betændelse i huden forårsaget af allergi og reducerer samtidig kløe og skæl. EPA kan mindske forekomsten af hot spots på kæledyrs hud. Dette supplement kan reducere inflammation, og derved reducere smerte, ubehag, rødme og hævelse.

4.   Behandling af kraft, hjerte, nyrer og tarmproblemer

Der er potentielt positive fordele i retning af kræft, hjerte-, nyre- og tarmpleje. Omega-3-fedtsyrer bremser væksten af kræftceller, forebygger nyre filtrationshastighed og bevarer strukturen i nyrerne. Kæledyr på dette supplement har en reduceret risiko for at lide et slagtilfælde, da det holder triglycerider i blodet i skak.

5.   Fornyer energi, humør og adfærd

Et glad kæledyr er en glæde for alle. Forskning viser, at kæledyr på fiskeolie fodertilskud har sunde niveauer af dopamin og serotonin, der fører til sunde energi niveauer og bedre samlet sundhed.

Hvordan administrerer man fiskeolie

Fiskeolie fodertilskud til kæledyr kommer i kapsel eller flydende form.

Sørg for at give den korrekte dosering.

 

Forrige artikel Elsk din hund ved at fodre den rigtigt