Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Kanvasbur til hunde i 3 størrelser

Varenummer: Canvasbur Ocean
Canvasbur Ocean <h2><strong>Transporttaske/Stofbur I Vandafvisende Kanvas Med Gardiner!</strong></h2> <p>Stærk og trendy <strong>transporttaske til hunde</strong> i vandafvisende nylon med kraftigt metalskelet. Tasken kan åbnes i toppen, den ene ende og en af de lange sider. Der er net med ventilation hele vejen rundt.</p> <p>Kan også bruges som et hus til hunden, så det er et 2-i-1 produkt til indendørs og udendørs brug samt til rejser. Materialerne er i topkvalitet<strong>.</strong> Skelettet i jern indvendig består af jernrør på 19 mm. i diameter. Et godt alternativ til et hundebur i stål. </p> <p><strong>Transporttaskerne måler i Længde x Bredde x Højde:</strong></p> <ul> <li><strong>Medium:</strong> 60 x 42 x 42 cm. Vejer 2.90 kg.</li> <li><strong>Large:</strong> 70 x 52 x 52 cm. Vejer 3.60 kg.</li> <li><strong>X-Large:</strong> 81 x 58 x 58 cm. Passer til hunde op til ca 25 kg. Tasken vejer 4.20 kg.</li> </ul> <p>Hvis du leder efter et bur til burtræning, anbefaler vi at du først læser denne artikel bur til burtræning, anbefaler vi at du først læser denne artikel <strong><a href="//www.petdreams.dk/burtraening-hvalpe-hunde">burtræning af hvalpe</a></strong>. Denne artikel dækker træningen trin for trin - burtræning er en effektiv måde at få din hund til at besørge udenfor, samt at betragte buret som sit eget "private opholdssted". Hvis det ikke gøres korrekt, kan hunden blive meget bange for at være inde i buret.</p> <p>Her kan du se andre produkter til <strong><a title="hundetransport" href="//www.petdreams.dk/hundeartikler/transport.html">hundetransport</a></strong>.</p> Dogman Hvis du vil modtage en email når varen er på lager igen, klik her.

På vej til lager 

kr. 519,-
Dogman

1-3 dagens levering. Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag

Levering 39,- GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill

E-mærket - Køberbeskyttelse op til 10000 DKK

Produktbeskrivelse

Detaljer

Transporttaske/Stofbur I Vandafvisende Kanvas Med Gardiner!

Stærk og trendy transporttaske til hunde i vandafvisende nylon med kraftigt metalskelet. Tasken kan åbnes i toppen, den ene ende og en af de lange sider. Der er net med ventilation hele vejen rundt.

Kan også bruges som et hus til hunden, så det er et 2-i-1 produkt til indendørs og udendørs brug samt til rejser. Materialerne er i topkvalitet. Skelettet i jern indvendig består af jernrør på 19 mm. i diameter. Et godt alternativ til et hundebur i stål. 

Transporttaskerne måler i Længde x Bredde x Højde:

 • Medium: 60 x 42 x 42 cm. Vejer 2.90 kg.
 • Large: 70 x 52 x 52 cm. Vejer 3.60 kg.
 • X-Large: 81 x 58 x 58 cm. Passer til hunde op til ca 25 kg. Tasken vejer 4.20 kg.

Hvis du leder efter et bur til burtræning, anbefaler vi at du først læser denne artikel bur til burtræning, anbefaler vi at du først læser denne artikel burtræning af hvalpe. Denne artikel dækker træningen trin for trin - burtræning er en effektiv måde at få din hund til at besørge udenfor, samt at betragte buret som sit eget "private opholdssted". Hvis det ikke gøres korrekt, kan hunden blive meget bange for at være inde i buret.

Her kan du se andre produkter til hundetransport.

Anmeldelser

Anmeldelser (29)

 Anmeldt af Line
Anmeldelse:
Hvilken størrelse vil anbefales til en fransk bulldog 13-14 kg han? Tasken skal udelukkende bruges til tog ture fra Kbh til Jylland :-)

Svar: En taske i large vil nok være bedst, medium bliver lidt for lille, mens large vil der være god plads i.
 Anmeldt af Trine
Anmeldelse:
Rigtig fin, nem at samle. Let
 Anmeldt af YHD
Anmeldelse:
Rigtig fint produkt til prisen
 Anmeldt af Pallo
Anmeldelse:
Lækker og ret stabil taske med masser skønne muligheder for at tilpasse netop til hunden behov , kan klart anbefales
 Anmeldt af Erik
Anmeldelse:
Tasken er helt som vi forventede
fin og i god kvalitet. Fik også god og hurtig levering. Tak for handelen!
 Anmeldt af Lene
Anmeldelse:
Fint produkt
 Anmeldt af Edita
Anmeldelse:
Vi har købt størrelse L til vores schapendoes til brug i Citroen C3 Picasso. Vi har to bure/tasker af samme størrelse i forvejen, men fordellen ved denne er at den kan åbnes både i den korte og lange side (+toppen), og burene kan arrangeres i bilen på forskellige måder.
 Anmeldt af Betina Gertsen
Anmeldelse:
Kunne godt bruge at folk skrev hvilken str. bur de havde købt og str. hund der kunne være i buret. Ville gerne købe dette bur til vores Formel 1 hvalp, men den skulle også gerne kunne bruge det når den bliver stor til at ligge i i bagagerummet. Ville den ikke godt kunne være i str. L ? Ligger de ikke oftest ned når man kører ? Hvad bruger i af str. den skal jo også kunne være i bagagerummet.

Svar:

Hej Betina

Tak for din mail. En transporttaske i large er nok lige i underkanten til en fuldvoksen Labrador Formel 1. Der ville jeg tage en str. XL.

Mvh

Kristian, PetDreams.dk
 Anmeldt af Majbritt
Anmeldelse:
Købte xxxl passer fint til 2 Kl. Munsterlænder.
 Anmeldt af Mette
Anmeldelse:
Dejlig transporttaske som vores Labrador retriever er super glad for.
 Anmeldt af Eva
Anmeldelse:
Rigtig fin kasse. Jeg købte en str. Large til min dansk/ svenske gårdhund Buster. Kunne nok godt have nøjes med en medium, da kassen er rigelig lang. Den er nem at samle og har små fine tasker til hundens ting. Kan anbefales.
 Anmeldt af Lisbeth
Anmeldelse:
Super flot og praktisk transporttaske,og lever helt op til de forventninger til vores behov,vores Shih Tzu hvalp elsker at ligge og dase i den både hjemme og når vi kører/er på campingtur, hun accepterede den med det samme, også de første nætter hun sov i den med nettet rullet ned, kan varmt anbefales at købe, vi købte en str. M til vores hunderace. :-)
 Anmeldt af Claus
Anmeldelse:
Tasken lever fuldt ud op til vores forventninger, og hunden føler sig godt tilpas i den.
Leveringen perfekt.
 Anmeldt af Anne
Anmeldelse:
Hurtig levering, ingen problemer
 Anmeldt af Jannie Pedersen
Anmeldelse:
Vi har købt produktet i str. L til en welsh corgi cardigan og vi er super glade for transportburet. Vores hund ligger smadder godt i det og føler sig tryg, især fordi man kan rulle siderne ned. Dette anvender vi når vi går fra bilen, så hunde ikke skal føle sig stresset. En super kvalitet.
 Anmeldt af Karin
Anmeldelse:
Rigtig godt køb. Tasken i str. XL passer perfekt til vores 2 mopser, og kan lige være i en Toyota Yaris hvis bagsæderne lægges ned.
 Anmeldt af Ellen
Anmeldelse:
Jeg købte et transportbur til bil og det kom allerede 2 dage efter. Kvaliteten er super og min hund elsker den.
 Anmeldt af Winnie og Torben
Anmeldelse:
Vi har købt endnu en transporttaske af denne model, denne gang en str. medium. ( mindre bil = mindre transporttaske ). Samme flotte service som først gang - en service mange andre firmaer med internethandel kunne lære meget af. Forventningerne fuldt ud indfriet og kvalitet i top. Skal vi bruge noget til Bobbie, så er det her hos PetDream vi søger. ( Har yderligere købt et hundehus til udefor i træ )
 Anmeldt af Carina
Anmeldelse:
Tip top quality! I give it 5+! Easy to assemble, within 5 minutes up! Impressed over the stability of such a large cage, due to the metal bars, all in all very good quality and fits perfectly to my rhodesian ridgeback/german shephard mix. She went straight in and lied down, now you can't get a better review than that! Quick and reasonable freight cost to Sweden, ordered Sunday and in Sweden by Wednesday morning. I won't hesitate to order again from Petdreams!! Good service, and good quality product, very happy, both me and the dog! (size of the dog, like a female german shephard). I already had a big bed (everyone in Sweden knows about those, size 100 x 80, and it fit right in, too!!
 Anmeldt af Susanne Vincentz
Anmeldelse:
Har superhurtigt modtaget x-large til vores springer spaniel. Den egner sig fint hjemme - i bilen og når hunden er med på visit. Den blev taget i brug automatisk efter to gange hundekiks som lokkemiddel.

Items 1 to 20 of 29 total

per side
Side:
 1. 1
 2. 2
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Kanvasbur til hunde i 3 størrelser ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Kanvasbur til hunde i 3 størrelser

Items 1 to 10 of 30 total

per side
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Fra BirgitAvnby at 27/02/2013 10.55
  • Hvilken størrelsel passer til en dansk/svensk gårdhund

  • Hej Birgit. Tak for din mail. Det afhænger lidt af, hvor meget plads du vil give ham. Hvis det er en taske til kortere transportture, vil tasken i medium være nok, men skal den have lidt mere plads at boltre sig på, f.eks hvis den står i huset og bruges som soveplads, skal du have den i large.Håber det hjalp lidt på vej :)Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Susanne at 06/05/2013 11.13
  • Ved I evt hvor stort et bur, der kan være i en Ford Mondeo St. Car, når enden skal vende mod bagagerumsklappen?

  • Hej Susanne

   Tak for din mail. Jeg tør desværre ikke sige det præcist, så hvis det er et stort bur I har brug for, er I nok nød til at skal måle. Men jeg vil mene I kan få et 91 cm bur i bilen, men vil ikke lægge hovedet på blokken for det. Et 81 cm bur må der helt sikkert kunne være. Hvilken hund skal i den?

   Mvh

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Hanne at 16/05/2013 22.43
  • hej, mangler oplysninger om vægt på small og medium burene. Og hvordan slås det sammen??

  • Hej Hanne

   Tak for din mail. Tasken i small vejer 2.55 kg og tasken i medium vejer 3.15 kg. Det slås sammen, ved at der sidder 2 håndtag i stål inde i tasken, som kan trækkes til side, så taskens sider kan falde sammen, og lægges helt ned. Håndtagene er med fjedre, så de lukker sammen om rørene, når den er i brug, men hurtigt kan trækkes til side, så tasken kan lægges flad. Rørene er 19 mm i diameter, så den er solid.

   Hav en god weekend.

   Mvh

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Jannie at 27/05/2013 21.59
  • Hej

   Jeg tænker at købe sådan et bur, for at bruge det når vi holder pause til agility, så hunden kan ligge og hvile uden at blive forstyrret og stresset. Er det så nemt som det lyder at klappe sammen og tage under armen, når man skal bruge det som "campingtelt " ;o) ?

   hilsen Jannie

  • Hej Jannie

   Tak for din mail. Ja, det er det faktisk, det er 2 håndtag med fjedre og 2 små clips der skal låses, så er den klappet sammen. Det tager ikke mere end et minut, så er den flad, og kan bæres i et håndtag på siden.

   Hav en god aften :)

   Mvh

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Marianne at 29/07/2013 12.28
  • Hej

   Jeg har en welsh corgi cardigan hvalp, der er ved at vokse ud af sit nuværende stofbur (han sover i det om natten), og jeg vil derfor gerne købe et nyt, som han også kan være i som fuldvoksen.

   Umiddelbart tænker jeg i str. XL, men er noget i tvivl, om det bliver for småt på sigt?

   På forhånd tak :)

   Venlig hilsen

   Marianne

  • Hej Marianne

    

   Tak for din mail. Der vil være god plads i en XL- taske som fuldvoksen. Tasken passer til hunde op til ca 25 kg, og en welsh corgi bliver vel max 16-17 kg vil jeg tro, så tror det er fint.

    

   Hav en god dag :)

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

    

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Mona Christensen at 06/09/2013 09.09
 • Fra Ingelise at 08/09/2013 10.08
  • Vi skal have en Sheltie hvalp. En sheltie kan veje mellem 6 - 12 kg. Så hvad denne kommer til at veje ved vi ikke. Hvilken størrelse taske ville I anbefale

  • Hej Ingelise

   Tak for din mail. Jeg ville tage en størrelse medium

    

   Mvh

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Anne at 17/10/2013 16.20
  • Hej :D

    

   Kan buret åbnes i toppen?

    

   Hilsen

   Anne Sophie

  • Hej Anne

    

   Tak for din mail. Ja, der er en står åbning med lynlås i toppen, det er der på dem alle i alle farverne :)

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Cecilie at 22/10/2013 20.40
  • Hejsa :) 

   Jeg har en lille bomuldsdame, der egentlig har det fint med at være i bur. 

   Men lige så snart hun er alene (hun står i et andet rum og slapper af, når de andre er på til agilitytræning) så får hun åbnet diverse lynlåse og står altid udenfor buret når jeg kommer derud. 

   Hvilke bur kan i anbefale til dette problem? 

   Er mest til stofbure, da det skal være til at transportere rundt, som f.eks til træning og stævner :-) 

   Håber i kan hjælpe

   Hilsen Cecilie :) 

  • Hej Cecilie

    

   Tak for din mail. Det kan være en taske som denne i small eller medium. Der kan du så bare sætte en simpel lille hængelås på, der er 2 lynlåse til åbningen, som man så kan holde låst.

    

   En anden og lidt dyrere mulighed kan være vores Sturdibag i small. Vi har mange der passer til den størrelse, men det kunne være 2 af mulighederne.

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

    

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Torben at 08/04/2014 12.27
  • Hej!

   Vi skal have en golden retriever hvalp (tæve) i maj måned og vores bil er ikke så stor. Vil en XL transportkasse være stor nok til hunden på længere sigt? Der er ikke umiddelbar udsigt til at bilen bliver større.. ;o)

  • Hej Torben

    

   Tak for din mail. En XL vil desværre ikke være nok til en fuldvoksen Golden Retriever. Der skal du som minimum op i en XXL på 91 cm. Det kan muligvis lade sig gøre med en XL'er, men jeg vil ikke anbefale det, der bliver meget trangt for den :)

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej

Video

Relaterede varer:

2 i 1 tasker til hunde – Taske og hundehus i et

2 i 1 tasker til hunde – Taske og hundehus i et

37 anmeldelse(r)

Regular Price: kr. 279 ,-

Tilbudspris: kr. 259,47