Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Biospotix pipetter - loppemiddel til hunde +20 kg

Varenummer: BG BSXLD
BG BSXLD <h2>Beskyt Din Hund Imod Lopper, Flåter Og Lus Med BIOSPOTIX</h2> <p>Et effektivt middel som er 100% naturligt, og er specielt fremstillet til hunde over 20 kg. Beskytter effektivt din hund mod lopper, lus og myg.<br />Hvis din hund allerede har lopper eller lignende, skal du først bruge en loppeshampoo, eller denne <a title="Loppespray til hunde" href="//www.petdreams.dk/loppemiddel-til-hunde.html#" target="_blank"><strong>spray mod lopper</strong></a>, som slår dem ihjel med det samme, mens denne virker mere forebyggende.</p> <ul> <li>Til hunde der vejer +20 kg</li> <li>Virker mod lopper, lus, myg og flåter</li> <li>Hyperallergent - allergivenlig formel</li> </ul> <p>Indeholder 3 pipetter. Hver pipette holder i 4 uger, hvorefter der skal påføres en ny. Der er til 12 uger samlet. Du drypper det på helt nede ved hundens hud under pelsen, og fra haleroden til halsen.</p> <p><img style="float: right;" alt="" src="//petdreams.dk/media/andre-billeder-petdreams/kur-mod-lopper-flaater-taeger.jpg" height="147" width="50" />→ Til hunde der vejer mindre end 20 kg, brug <span style="text-decoration: underline;"><strong><a title="loppemidel til små hunde" href="//www.petdreams.dk/beskyt-din-hund-imod-parasitter-med-biospotix.html">Biospotix Dog Spot til små- og mellemstørrelse hunde</a></strong></span></p> <p><iframe src="//www.youtube.com/embed/CJOo_SvLM-c" height="315" width="560"></iframe></p> <p><strong>Bemærk! Det er sikkert for både dyr og mennesker, men kan svie eller klø lidt i starten hos hunde der måtte have sår. I ekstremt sjældne tilfælde, kan der ses symptomer på overfølsomhed. Er din hund normalt meget overfølsom overfor forskellige ting, så start med blot en dråbe, og tjek der ikke er negative virkninger. <strong>Efter påføring af pipetten på hunden, vent, til det er helt tørt, før du lader hunden være sammen med andre hunde, da direkte oral indtagelse i nogle tilfælde kan give negative bivirkninger. </strong>Biogance, som producerer Biospotix, arbejder ud fra at skabe markedets sikreste produkter mod bekæmpelse af utøj hos hunde, kun ved hjælp af naturlige ingredienser.</strong></p> Biospotix

På lager - Levering 1-3 dage

kr. 129,-
Biospotix

30 dages returret

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Beskyt Din Hund Imod Lopper, Flåter Og Lus Med BIOSPOTIX

Et effektivt middel som er 100% naturligt, og er specielt fremstillet til hunde over 20 kg. Beskytter effektivt din hund mod lopper, lus og myg.
Hvis din hund allerede har lopper eller lignende, skal du først bruge en loppeshampoo, eller denne spray mod lopper, som slår dem ihjel med det samme, mens denne virker mere forebyggende.

 • Til hunde der vejer +20 kg
 • Virker mod lopper, lus, myg og flåter
 • Hyperallergent - allergivenlig formel

Indeholder 3 pipetter. Hver pipette holder i 4 uger, hvorefter der skal påføres en ny. Der er til 12 uger samlet. Du drypper det på helt nede ved hundens hud under pelsen, og fra haleroden til halsen.

→ Til hunde der vejer mindre end 20 kg, brug Biospotix Dog Spot til små- og mellemstørrelse hunde

Bemærk! Det er sikkert for både dyr og mennesker, men kan svie eller klø lidt i starten hos hunde der måtte have sår. I ekstremt sjældne tilfælde, kan der ses symptomer på overfølsomhed. Er din hund normalt meget overfølsom overfor forskellige ting, så start med blot en dråbe, og tjek der ikke er negative virkninger. Efter påføring af pipetten på hunden, vent, til det er helt tørt, før du lader hunden være sammen med andre hunde, da direkte oral indtagelse i nogle tilfælde kan give negative bivirkninger. Biogance, som producerer Biospotix, arbejder ud fra at skabe markedets sikreste produkter mod bekæmpelse af utøj hos hunde, kun ved hjælp af naturlige ingredienser.

Anmeldelser

Anmeldelser (20)

 Anmeldt af Janne Striberg
Anmeldelse:
Fantastisk produkt.. Mine hunde bliver ikke "sløve" den dag, de får pipette. Virker fint i 4 uger !!
 Anmeldt af Janne Striberg
Anmeldelse:
Fortsat et godt produkt, som jeg har brugt i 3 år. Finder intet utøj på mine 2 store ældre hunde .
 Anmeldt af Stine
Anmeldelse:
Jeg har nu brugt det i 4 mdr, og der har ikke været lopper.
Jeg er glad for at kan give min hund, et loppemiddel, der ikke er giftigt.
 Anmeldt af Malene
Anmeldelse:
Virker slet ikke på min hund desværre
 Anmeldt af Dan Bernhard
Anmeldelse:
Elendigt produkt. Vores hund har nu haft 3 tæger indenfor et par dage, så må sige at det ikke virker
 Anmeldt af Tove
Anmeldelse:
Min hund har ikke haft flåter eller lopper, efter den har fået midlet. Og så er jeg glad for, at det ikke indeholder giftstoffer.
 Anmeldt af svend
Anmeldelse:
bor dejlig!!!
 Anmeldt af Jannie Nielsen
Anmeldelse:
Det virker bare super godt.. Jeg har tre korthårede hønsehunde og behandler kurven og hjemmet med sprayen og så får de dem her i nakken.. Ingen lopper her mere.
 Anmeldt af Jasmina
Anmeldelse:
Jeg giver kun min hund midler som er uden kemi og giftstoffer. Jeg påføre heller ikke mig selv hudpleje med kemi mm økologi og naturens urter: ja tak
 Anmeldt af JB
Anmeldelse:
Jeg har brugt dette loppemiddel længe, da min ene hund er allergiker og ikke kan tåle noget andet.
Jeg kan se på andre indlæg, at ikke alle syntes det virker. Men... Det er ikke lige så kraftigt som andre mærker og har man mange lopper, så skal man virkelig være efter dem.
Jeg giver mine dyr en pipette i narken hver mdr, hele året. Overholder jeg dette har jeg ingen lopper.
Den ekstra bonus er jo så det er mere naturligt og ikke er så ubehageligt at få i nakken, for dyr, der har følsom hud... Virkelig go serie af loppemiddel!
 Anmeldt af Lone
Anmeldelse:
Jeg oplever produktet er lige så godt som andre mærker og såer det billigere :-)
 Anmeldt af Tania
Anmeldelse:
Stadig ingen lopper så de virker bare godt.
 Anmeldt af bettina
Anmeldelse:
det virker desværre ikke på vores hund
 Anmeldt af winnie
Anmeldelse:
Når man tager i betragtning af at det er et forebyggende middel så er det optimalt men husk det tager ikke lopper der er på hunde det beskytter den mod nye.
 Anmeldt af Jette
Anmeldelse:
Her en uge efter har de stadig lopper, men kun ganske få, vi har brugt hele serien, shampoo, loppespray til huset, og pipetter.
Hurtig levering, shampooen er eminent.
 Anmeldt af Mette
Anmeldelse:
Det virker ikke på mine hunde, desværre
 Anmeldt af Maja
Anmeldelse:
Varen kom hurtig men desværre virke det ikke på mine 2 hunde
 Anmeldt af Tina
Anmeldelse:
God produkt, god pris
 Anmeldt af jill
Anmeldelse:
jeg har brugt næsten alt loppe middel og jeg har været meget glad for biospotix loppemiddel jeg har ikke fundet lopper eller andet på min hund og kat så jeg tror på at det er lige så godt som det andet og dyrene bliver heller ikke sure over at få det da det ikke har sådan en stærk lugt som andet loppemiddel man kan købe
 Anmeldt af Jette
Anmeldelse:
Jeg synes det er et godt produkt og og en god pris
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Biospotix pipetter - loppemiddel til hunde +20 kg ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Biospotix pipetter - loppemiddel til hunde +20 kg

2 Vare(r)

per side
 • Fra Tina Szabo at 24/08/2014 09.17
  • Hvordan er effekten i en periode med megen nedbør, når hunden er meget udendørs? Kan man kombinere pipetter og spray ? Vh Tina

  • Hej Tina

    

   Tak for din mail. Biospotix er modstandsdygtig over for regn, men bliver hunden gennemblødt af regn igen og igen, vil jeg ikke garantere lidt af effekten kan aftage, men ikke under normale omstændigheder og lidt fugt og regn. 

    

   Man kan fint kombinere pipetter og spray.

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra louise at 21/02/2016 15.26
  • Hej jeg skriver da vi har en hvalp på 6 mdr. som vejer 22 kg må hun bruge det her?

  • Hej Louise

    

   Tak for din mail. Du kan sagtens bruge det til en hvalp på 6 måneder. 

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej

Video