Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Biospotix halsbånd mod lopper og tæger - små hunde

Varenummer: BG BSDCS
BG BSDCS <h2>Biospotix Halsbånd > Beskyttelse mod insekter som lopper, lus m.m.</h2> <p>Med Biospotix halsbåndet på din lille hund, undgår du brug af sprøjtemidler og parfume på hundens hud og i pelsen.</p> <p>Dette Biospotx halsbånd kan benyttes på hvalpe og hunde fra 3 måneder og opad.Dette halsbånd vil sikre beskyttelse mod insekter som lopper, myg, lus og flåter. Halsbåndet passer til små og mellem størrelse hunde op til ca. 20 kg, og længden er op til 31 cm. Overskydende rem klippes af. Biospotix loppehalsbåndet, og lægges evt. i din støvsugerpose. På den måde tager du livet af utøj du suger op under rengøring i hjemmet, så de ikke spredes igen. </p> <ul> <li>Forebyggelse mod lopper, lus, flåter og tæger</li> <li><strong>Total længde 38 cm. Passer til hunde med en omkreds op til 31 cm - Til hunde op til maks. 20 kg.</strong></li> <li>Naturlig beskyttelse - Ingen brug af kemikalier </li> <li>Hyperallergent - allergivenlig formel</li> <li>Aktive stof er geranoil - en blanding af planteolier</li> <li>Bremser iltoptagelsen hos utøj </li> <li>Leveres i brunt, sort eller rødt afhængigt af tidspunktet for produktionen</li> </ul> <h3><strong>Sådan gør du:</strong></h3> <p><img style="float: right;" alt="" src="//petdreams.dk/media/andre-billeder-petdreams/kur-mod-lopper-flaater-taeger.jpg" height="147" width="50" /><br />Sæt halsbåndet omkring hundens hals og stram det ind, så der kan være 2 fingre mellem hundens hals og halsbåndet. Skær det resterende af.</p> <p><iframe src="//www.youtube.com/embed/CJOo_SvLM-c" height="315" width="560"></iframe></p> <p>Bemærk! Loppehalsbåndet virker mest forebyggende mod nye angreb. Er hunden allerede hårdt ramt af lopper, anbefaler vi en fuld loppebehandling med loppeshampoo, evt. spray og derefter forebyggelse med dette halsbånd mod nye angreb. I bunden af denne side, kan du læse om en <a title="Loppebekæmpelse på hunde" href="//www.petdreams.dk/hundeartikler/loppemidler-redskaber-mod-utoej-hunde-hvalpe.html" target="_blank"><strong>fuld loppebehandling til hunde</strong></a>.</p> <p><strong><br />Det er sikkert for både dyr og mennesker, men kan svie eller klø lidt i starten hos hunde der måtte have sår. I ekstremt sjældne tilfælde, kan der ses symptomer på overfølsomhed. Skulle dette mod forventning ske, så tag det af, og kontakt os. Biogance, som producerer Biospotix, arbejder ud fra at skabe markedets sikreste produkter mod bekæmpelse af utøj hos hunde, kun ved hjælp af naturlige ingredienser.</strong></p> <p>Se flere <a href="//www.petdreams.dk/hundeartikler/plejeprodukter/pelspleje-og-diverse-pleje.html"><strong>midler mod lopper, myg og tæger</strong></a>.</p> Biospotix

På lager - Levering 1-3 dage

kr. 59,-
Biospotix

30 dages returret

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Biospotix Halsbånd > Beskyttelse mod insekter som lopper, lus m.m.

Med Biospotix halsbåndet på din lille hund, undgår du brug af sprøjtemidler og parfume på hundens hud og i pelsen.

Dette Biospotx halsbånd kan benyttes på hvalpe og hunde fra 3 måneder og opad.Dette halsbånd vil sikre beskyttelse mod insekter som lopper, myg, lus og flåter. Halsbåndet passer til små og mellem størrelse hunde op til ca. 20 kg, og længden er op til 31 cm. Overskydende rem klippes af. Biospotix loppehalsbåndet, og lægges evt. i din støvsugerpose. På den måde tager du livet af utøj du suger op under rengøring i hjemmet, så de ikke spredes igen. 

 • Forebyggelse mod lopper, lus, flåter og tæger
 • Total længde 38 cm. Passer til hunde med en omkreds op til 31 cm - Til hunde op til maks. 20 kg.
 • Naturlig beskyttelse - Ingen brug af kemikalier 
 • Hyperallergent - allergivenlig formel
 • Aktive stof er geranoil - en blanding af planteolier
 • Bremser iltoptagelsen hos utøj 
 • Leveres i brunt, sort eller rødt afhængigt af tidspunktet for produktionen

Sådan gør du:


Sæt halsbåndet omkring hundens hals og stram det ind, så der kan være 2 fingre mellem hundens hals og halsbåndet. Skær det resterende af.

Bemærk! Loppehalsbåndet virker mest forebyggende mod nye angreb. Er hunden allerede hårdt ramt af lopper, anbefaler vi en fuld loppebehandling med loppeshampoo, evt. spray og derefter forebyggelse med dette halsbånd mod nye angreb. I bunden af denne side, kan du læse om en fuld loppebehandling til hunde.


Det er sikkert for både dyr og mennesker, men kan svie eller klø lidt i starten hos hunde der måtte have sår. I ekstremt sjældne tilfælde, kan der ses symptomer på overfølsomhed. Skulle dette mod forventning ske, så tag det af, og kontakt os. Biogance, som producerer Biospotix, arbejder ud fra at skabe markedets sikreste produkter mod bekæmpelse af utøj hos hunde, kun ved hjælp af naturlige ingredienser.

Se flere midler mod lopper, myg og tæger.

Anmeldelser

Anmeldelser (47)

 Anmeldt af Lotte Marie
Anmeldelse:
Ingen effekt, vores Shih Tzu får stadig flåter...og så svider den kraftige duftafgivelse i øjnene hos os mennesker, så anbefales ikke herfra
 Anmeldt af Nina
Anmeldelse:
Det er penge ud af vinduet... Har 2 Cocker spaniels, begge fik halsbånd og pipetter, de er alligevel fyldt med tæger og flåter. Øv bøv, det er så ærgeligt! BRUG IKKE PENGE PÅ DETTE PRODUKT !!
 Anmeldt af Thomas
Anmeldelse:
Syntes ikke at det har gjordt nogen forskel hunden er stadig fuld af lopper selvom han først var vasket med loppe shampoo
 Anmeldt af Anja
Anmeldelse:
Virker 100% på vores hunde så et perfekt køb .
 Anmeldt af Nanna
Anmeldelse:
Min hund har ikke haft lopper eller noget andet siden jeg begyndte med det her halsbånd
 Anmeldt af Rikke
Anmeldelse:
Ganske udemærket halsbånd. Vi har ikke haft et prøvet så længe endnu, men er godt tilfredse. Ville dog ønske, det kunne fås i en anden farve end rød. Det stikker ret kraftigt ud på en hvid hanhund
 Anmeldt af Boglarka
Anmeldelse:
En gang fandt jeg to flåter på hund, det lugter bedre end andre produkter.
 Anmeldt af Anne
Anmeldelse:
Jeg har købt både halsbånd og pipetter men min hund bliver stadig ramt af flåter og fjerner mindst 1 om dagen. I dag har jeg allerede fjernet 2 på nuværende tidspunkt. Vi tager ham aldrig med i skoven og bor ikke et sted hvor der lever vildt i nærheden. Hvad gør vi forkert, eller virker produkterne bare ikke på ham?!?! Mvh. Anne

Svar:

Hej Anne

Du er meget velkommen til at kontakte mig på [email protected] . Jeg har brug for at vide størrelsen på hunden og den dosis du giver, jeg kan desværre ikke se dine oplysninger her. Det er muligt det ikke har effekt nok, men det sker meget sjældent. Giver du dråberne hen over ryggen, kan du sprede virkningen i hele pelsen hurtigere, ved at stryge pelsen let med en blød børste.

Mvh

Kristian, PetDreams.dk
 Anmeldt af Annika
Anmeldelse:
Vores Coton har ingen lopper eller flåter haft, siden vi gav ham halsbåndet på - ville dog ønske, at de fås i flere farver :)
 Anmeldt af betina
Anmeldelse:
hejsa jeg har en lille hvalp på 8 uge vil høre om man kan bruge det på ham
mvh betina
 Anmeldt af Stinecp
Anmeldelse:
Virkeligt nemt at sætte på. Virker da vores hund hverken har haft lopper eller flåter. Billigt
 Anmeldt af Peter
Anmeldelse:
Det har ingen virkning. Købte dette i September 2015 har i perioden frem til 5. November 2015 fjernet flere flåter og har nu fundet lopper i min hunds pels. Jeg har en Dansk/Svensk gårdhund, heldigvis med kort pels, derfor er det let at se utøj.

Svar:

Hej Peter

Hvis du allerede har lopper, er det sjældent nok med halsbåndet alene. De skal først og fremmest fjernes i miljøet, og bruges loppeshampoo. Halsbåndet er mere forebyggende mod nye, end det fjerner dem der er, selvom det dog ofte gør det. Vi har lavet en 3-fase plan, som giver den største chance for at slippe af med dem hurtigt og effektivt i bunden af denne side:

https://www.petdreams.dk/hundeartikler/loppemidler-redskaber-mod-utoej-hunde-hvalpe.html

Mvh

Kristian, PetDreams.dk

 Anmeldt af Anny
Anmeldelse:
Super effektiv loppehalsnd, og tilmed giftfri, super hurtig levering, er fuld tilfreds.
 Anmeldt af Lone
Anmeldelse:
Købte halsbåndet til en hund på ca. 13 kg. Det er alt for lille, så jeg har syet en elastik-kile i halsbåndet. Husk at måle jeres hund omkring halsen, inden I bestiller. Hunden har ikke haft lopper, siden den fik halsbåndet på.
 Anmeldt af Berit
Anmeldelse:
Hunden tåler- og siger intet til at have det ellers lidt kraftigt duftende halsbånd på. Kombineret med flere bade og behandling af miljøet er lopperne aftaget. Dog finder vi stadigvæk enkelte lopper på hunden. Så konklusionen må være at halsbåndet ikke er 100% effektivt.
 Anmeldt af Helen, Fårevejle st.by
Anmeldelse:
Mine venner har købt det flere gange, (de har hunde).
Det er et 1. kl. produkt uden skadelige stoffer, og det virker i flere måneder.
Der er ingen lopper, lus eller tæger.
Jeg kan anbefale det til alle, som ønsker det bedste for deres dyr.
 Anmeldt af Hanne
Anmeldelse:
virkningen ved jeg ikke endnu da Bamse lige har fået det på :) men han kan tåle det i forhold til alm loppermiddel hvor han bliver dårlig, men føj hvor det stinker den første uge jeg kunne ikke holde det ud så han måtte sove hos ungerne :) nemt at betale i Petdreams og utrolig hurtig levering :)
 Anmeldt af Belinda Larsen
Anmeldelse:
Jeg har en dejlig Gravhund, som kommer meget i skoven og han har været meget plaget af loppper , men med Biospotix loppehalsbånd har han ikke haft flere loppper, båndet generer ham ikke.
 Anmeldt af Trine
Anmeldelse:
Min dansk-svenske gårdhund har været meget plaget af lopper i år. Hun er allergisk over for dråber i nakken, så endelig har vi fundet et produkt, der i kombination med shampoo virker perfekt.
 Anmeldt af Olav
Anmeldelse:
Tvivlsom effekt:-( min dansk/svenske gårdhund havde en del lopper og blev derfor grundigt vasket i børnenes luseshampo og kæmmet grundigt inden han fik loppehalsbåndet på. Her 5 dage efter har han stadig lopper, selv om han er blevet kæmmet hver dag. Ganske vist færre end før, men havde vel egentlig ikke regnet med at der skulle være nogen :-( Har naturligvis støvsuget hele hytten for æg!

Svar:

Hej Olav, tak for anmeldelsen. Hvis du allerede har lopper, vil loppehalsbåndet alene ikke være nok. Halsbåndet er mest effektivt forebyggende mod nye lopper. Har du lopper allerede, er du nød til at kombinere det med loppeshampoo eller spray til pelsen og bekæmpe lopperne i miljøet.

Mvh
Kristian, PetDreams.dk

Items 1 to 20 of 47 total

per side
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Biospotix halsbånd mod lopper og tæger - små hunde ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Biospotix halsbånd mod lopper og tæger - små hunde

Items 1 to 10 of 11 total

per side
Side:
 1. 1
 2. 2
 • Fra Hanne at 08/05/2013 10.14
  • Hej der

   Jeg vil gerne vide om min tæve med hvalpe(3uger) kan få halsbåndet på- i dieperioden?

   Har halsbåndet effekt på voksne, udklækkede lopper?

   Hvilken forskel er der på halsbåndet til kat og hund?

   Intensitet -størrelse eller?

   Mvh. Hanne

  • Hej Hanne

   Tak for din mail. Halsbåndet kan fint bruges i die-perioden. Det går ikke ind i blodstrømmen, og sænker ikke mælkens kvalitet på nogen måder. Forskellene på halsbåndene er både størrelsen og intensiteten, ja. Halsbåndet skulle gerne sørge for, at de voksne lopper forsvinder fra pelsen også.

   Hav en god dag :)

   Mvh

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Bettina at 10/06/2013 20.57
  • Hvor kan jeg finde et billede af selve halsbåndet?

   Hvor længe skal det sidde på? Skal hunden beholde det på hele tiden?

    

   Mvh

   Bettina

  • Hej Bettina

   Tak for din mail. Du kan selv prøve dig lidt frem med det. Hvis lopperne er helt væk, kan du prøve at tage det af igen, og holde øje med, om de kommer tilbage. Det afhænger af, hvor hunden opholder sig, og hvor den har samlet dem op, og det kan være lidt svært at sige. Men lad det sidde et godt stykke tid, det holder 3-4 måneder, og der sker intet ved at det bliver siddende.

   Der er ikke så meget spræl at vise af selve halsbåndet. Det er en gummirem, der er ca en centimeter bred med spænde i den ene ende.

   Hav en god dag :)

   Mvh

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Baltos 'mor' at 26/06/2013 17.25
  • Hej

   Jeg har g.d. bestilt et utøjshalsbånd >30 kg.

   Har ikke lige kunnet finde holdbarheden for virkning af halsbåndet.

   Taler vi om md./sæson?

   Glæder mig til at høre fra jer :-D

  • Hej

   Halsbåndet har effekt i ca 4 måneder :)

   Hav en god aften.

   Mvh

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Katrine at 16/09/2013 18.11
  • Hej. Jeg synes der er sparet meget på informationerne. Hvordan virker det. Gør det at flåterne/lopperne ikke bidder eller dør de efter lidt tid.? Og gælder det både æg, larver og voksne lopper. Er det som behandling eller mest forebyggende, som skal suppleres med loppe shampoo eller lign.???

   Hilsen Katrine

  • Hej Katrine, vi inkluderer mere information på Biospotix beskrivelser. Loppehalsbåndet er en del af fase 2 af behandlingen. Læs venligst kategori beskrivelsen nederst på siden: https://www.petdreams.dk/hundeartikler/loppemidler-redskaber-mod-utoej-hunde-hvalpe.html - den er mere detaljeret.

   MVH, Paula, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Kathrine at 04/10/2014 06.06
  • Hej. Kan halsbåndet anvendes sammen med andre loppemidler - fx. program vet/advantage/andet? Kathrine

  • Hej Kathrine

    

   Biospotix loppehalsbåndet virker via planteolier der opererer i pelsen, ikke i blodet, så du kan sagtens bruge det sammen med advantage, Bayvantic, frontline og andre loppekure, hvis du har brugt eller har noget i forvejen. 

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

    

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Irene at 15/01/2015 15.12
  • Hej. Er lidt på mærkerne ang. loppelmiddel. Det er vigtigt for mig at det er et naturmiddel der er i jeres loppehalsbånd da min kat blev meget syg af Frontline. Vi skal bruge et loppehalsbånd til min hund, 3 år vejer 10 kg og måler 38 cm om halsen. Bestiller når jeg får besked. Mvh Irene

  • Hej Irene

    

   Biospotix er 100% fri for gift og kemikalier. Det er baseret på planteolier med det aktive stof geranoil. Uanset hvor naturligt det er, kan der i sjældne tilfælde være følsomme hunde, som er allergisk. Det kan ske, uanset hvilket midde der er tale om, så har din hund tendens til nemt at få allergi, så hold øje med hundenshals i dagene efter du har sat det på, og ser du tendens til røde områder omkring halsbåndet, tager du det bare af igen.

    

   Hav en god dag.

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Bertine at 30/04/2015 19.47
  • Hej Vil høre om hunden vil kunne svømme med det på?

  • Hej Bertine

    

   Ja, det kan han godt. Dog skal du nok forvente virkningen holder en smule kortere, hvis det sker regelmæssigt. 

    

   God weekend.

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra tanja at 03/07/2015 17.18
  • Hvor længr holder det ? Go sommer

  • Hej

    

   Det holder ca 4 måneder.

    

   God weekend.

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra betina at 10/05/2016 17.18
  • hejsa jeg vil høre om min hvalp på 8 uge kan får så et halsbånd på man bliver en stort hund smiler hilsen betina

  • Hej Betina

    

   Tak for din mail. Det kommer lidt an på racen :). De fleste hunde på 8 uger vil kunne få dette på, men vil du være sikker, kan du gå en tand op og vælge det store. 

    

   https://www.petdreams.dk/biospotix-halsband-med-beskyttelse-mod-parasitter.html

    

   Det lille paser til en omkreds på 38 cm, det store op til 75 cm, så som sagt, vil langt de fleste hvalpe kunne bruge det i small. 

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Konny Egholm at 05/08/2017 11.13
  • Hej. Kan man få lignende halsbånd til store hunde, labrador og den størrelse? Jeg har nemlig en labrador blanding som ikke kan tåle frontline og lignende loppemidler, så vil gerne prøve med et halsbånd. Mvh Konny Egholm

  • Hej Konny

    

   Vi har et loppehalsbånd med 75 cm længde til større hunde her.

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk 

    

    

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej

Video

Relaterede varer: