Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Biogance® White Snow shampoo til hvide pelse

Varenummer: White Snow shampoo
White Snow shampoo <h2><strong>Få Det Hvide Tilbage I Din Hunds Pels Med Denne Farve-Aktiverende Hundeshampoo!</strong></h2> <p><strong>Biogance® </strong>White Snow hundeshampoo er en naturlig farve-aktiverende shampoo beriget med hyldebær ekstrakt, som er med til at rense pelsen i dybden, mens den bringer det hvide tilbage hos hvidpelsede hunde.</p> <h3><strong>Denne Hundeshampoo anbefales til de følgende hunderacer:</strong></h3> <ul> <li>Bichon Frisé</li> <li>Coton de Tulear</li> <li>Havaneser</li> <li>Malteser</li> <li>Hvid Labrador</li> <li>Hvid Puddel</li> <li>Samoyed</li> <li>West Highland Terrier</li> </ul> <p>Hvis pelsen hos din hvidpelsede hund pels har en gul tone, prøv denne shampoo – du får en økologisk hundeshampoo der foruden at gøre din hunds pels hvid, også gør den blød og skinnende. <strong>Er også yderst velegnet til hvalpe.</strong></p> <p><strong>Om Alle</strong> <strong>Biogance® Shampooer:</strong></p> <ul> <li><img style="float: right;" title="Biogance pelspleje" alt="biogance hundeshampoo" src="//www.petdreams.dk/maerker/biogance_Produkter_logo.jpg" height="50" width="133" />Lavet 100% i Frankrig under veterinær og farmaceutisk kontrol.</li> <li>Laver kun økologiske, naturlige og miljøvenlige produkter - Ingen brug af parabener og kemikalier.</li> <li>Bruger kun premium ingredienser.</li> <li>Alle shampooer er <strong>hypoallergene og PH-balancerede</strong>, der respekterer hundens naturlige pels balance, og reducerer risikoen for allergier. </li> </ul> Biogance

På lager - Levering 1-3 dage

kr. 89,-

* Skal udfyldes

Biogance

30 dages returret

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Få Det Hvide Tilbage I Din Hunds Pels Med Denne Farve-Aktiverende Hundeshampoo!

Biogance® White Snow hundeshampoo er en naturlig farve-aktiverende shampoo beriget med hyldebær ekstrakt, som er med til at rense pelsen i dybden, mens den bringer det hvide tilbage hos hvidpelsede hunde.

Denne Hundeshampoo anbefales til de følgende hunderacer:

 • Bichon Frisé
 • Coton de Tulear
 • Havaneser
 • Malteser
 • Hvid Labrador
 • Hvid Puddel
 • Samoyed
 • West Highland Terrier

Hvis pelsen hos din hvidpelsede hund pels har en gul tone, prøv denne shampoo – du får en økologisk hundeshampoo der foruden at gøre din hunds pels hvid, også gør den blød og skinnende. Er også yderst velegnet til hvalpe.

Om Alle Biogance® Shampooer:

 • biogance hundeshampooLavet 100% i Frankrig under veterinær og farmaceutisk kontrol.
 • Laver kun økologiske, naturlige og miljøvenlige produkter - Ingen brug af parabener og kemikalier.
 • Bruger kun premium ingredienser.
 • Alle shampooer er hypoallergene og PH-balancerede, der respekterer hundens naturlige pels balance, og reducerer risikoen for allergier. 

Anmeldelser

Anmeldelser (11)

 Anmeldt af Emmy
Anmeldelse:
Dejlig shampoo min hvide malteser elsker det, og duften er så mild og frisk kan klart anbefales.
 Anmeldt af Berit
Anmeldelse:
Lækker shampoo som gør min Coton dejlig hvid igen...
 Anmeldt af Annett
Anmeldelse:
Super dejlig shampoo, kan absolut anbefales.
 Anmeldt af Stina
Anmeldelse:
Lækker shampoo! Har en mild duft og gør pelsen blød, let og hvid. Jeg bruger den på min samojede, og pelsplejen bliver meget nemmere :-)
 Anmeldt af Heidi
Anmeldelse:
Har lige modtaget min shampoo til hvide hunde og filtsprey og den skal jeg have afprøvet når min hun kommer hjem i huset efter de fine anmelders lyder det som den shampo bare er fantastisk og det samme med udregnings spreyen også så jeg glæder mig 9uger til hun flytter ind i huset på fredag :-)
 Anmeldt af Susanne
Anmeldelse:
Dejlig shampo. Giver en blød og hvid pels :)
 Anmeldt af Mika
Anmeldelse:
Mika er en 2 måneder gammel, hvid japansk spids og han havde været en tur i regnvejr og leget på en nyslået græsplæne, så han var helt grøn. På vej hjem igen, gemte han sig inde under en bil og kom ud med olie ovenpå sig, så han fik en ordentlig omgang vask med Biogance White Snow, og han var sååå ren, dejlig, blød og smuk bag efter, pelsen var simpelthen så lækker og blød at røre ved :) elsker shampoen og vil helt klart anbefale jer at bruge den :)
 Anmeldt af Jette hoffmann
Anmeldelse:
Jeg har prøvet forskelligt til min sort/hvide Shih Tzu, men intet kan måle sig med BioGance. Når min hund er blevet tørret med føntørrer, så sprayer jeg den over med Biogance spray balsam .. Derefter går det hele som en leg og min lille vovser dufter rigtig rigtig dejligt i flere dage bagefter.. Det eneste jeg godt kunne ønske, har ikke noget med produktet at at gøre, men "emballagen", - det kunne være rigtig godt, hvis det var i pumpespray i stedet for spray med drivgas, for det bryder vovse sig ihvertfald ikke om..
 Anmeldt af Jette Hoffmann
Anmeldelse:
Super super lækker shampoo til mine Shih Tzu'er. Har prøvet adskillige andre, men ingen kan måle sig med denne her og det hvide bliver bare skrivende Hvidt..
 Anmeldt af Inge
Anmeldelse:
En dejlig shampoo. God duft. Brugt til Bichon Frise hvalp. Servicen var mægtig flot. Handler gerne hos PetDreams igen.
 Anmeldt af Doris
Anmeldelse:
Har du hvid hund, er denne shampo det bedste, kan ikke bruge andre efter jeg er begyndt med denne shampo, og balsam der hører til er lige så fantastisk, med et strejf af kokus duft, vores couton, er lækker blød og nem at rede.

Godt sted at handle, aldrig problemer, med at få varer, de kommer som lovet, og skulle det smutte, eftersendes det hurtigt.
Kan varmt anbefalls.
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Biogance® White Snow shampoo til hvide pelse ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Biogance® White Snow shampoo til hvide pelse

4 Vare(r)

per side
 • Fra Lena Johansen at 03/10/2014 09.42
  • Hej Jeg har en cockerspaniel der er sort og hvid. Han har nu fået nogle områder omkring mule og hals hvor hans pels er brun/rødlig. Det er ret ærgerligt for han er rigtig flot i pelsen ellers. Jeg er ude efter en shampoo der kan hjælpe og jeg tænkte på om det var muligt at bruge denne shampoo bare på pågældende område? Eller er der et andet produkt som jeg kan bruge? Mvh Lena

  • Hej Lena

    

   Det afhønger lidt af, hvad det er kommet af tror jeg. Hvis det er noget udefra der er kommet over tid, skidt osv, kan shampoo'en hjælpe. Er det noget hunden selv har skabt, noget genetisk, infektion eller lignende, tror jeg ikke shampoo'en hjælper så meget.

    

   Hav en god weekend.

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Dorte at 27/01/2016 14.31
  • White Snow shampoo til hvide pelse Kan den bruges til en hvalp....hvis ik' hvor gammel skal hunden så være....

  • Hej Dorthe

    

   Tak for din mail. Det kan du godt bruge til en hvalp, men ellers har vi også en shampoo specielt til hvalpe her

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Patrick at 09/09/2018 13.03
  • Hej, Jeg har to langhårede marsvin, som har det med at tisse sig helt gule bagpå, så jeg fandt jeg organiske produkt, og ville høre om dette kunne bruges på marsvin. Marsvin har jo følsomt hud, men siden produktet er organisk, så er det vel begrænset hvor kraftig det er i brug? Men håber at I lige kan hjælpe med at finde det rette til dem :) Mvh Patrick

  • Hej Patrick

   Vi har desværre ikke så meget erfaring med denne shampoo, når det kommer til marsvin. Da den er hypoallergen og PH-balanceret, burde den være skånsom over for huden, men jeg ved som sagt ikke hvordan et marsvin reagerer på den.

   Med venlig hilsen

   Søren, Petdreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Janne at 15/09/2018 11.05
  • Hvilken ph værdi har shampo en. Skal/kan i ikke lægge en indgredoensfortegnelse op, så man selv kan vurdere/se hvad der er i. Der står kun at der er hyldenærudtræk. Men der må være vaskestoffer (hvilke? ) andre aktive stoffer og bistoffer i. Savner at kunne vurdere produktet ift allergener hos egen hund og for at forholde mig som forbruger. Tak

  • Hej Janne.

   Som nævnt i beskrivelsen, er shampooen pH-neutral.

   Ingredienser i Biogance White Snow, som skrevet på emballagen, oversat til dansk: Vand, naturlige overfladeaktiver, hyldebær*-, kornblomst*-, og aloe vera*-ekstrakter, provitamin B5, duft, konserveringsmiddel. *Ingrediens fra økologisk landbrug.

    

   Med venlig hilsen

   Mads, PetDreams.dk

    

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej

Video