Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Biogance® shampoo til hunde med lange pelse

Varenummer: Biogance long hair
Biogance long hair <h2>Biogance Long Coat - Naturlig Specialshampoo Til Langhårede Hunderacer<strong><br /></strong></h2> <p><strong>Biogance® Long Coat shampoo til hunde </strong>er beriget med jojoba olie, der giver en ekstra intensiv <strong>pleje til hunde med lang pels</strong>. Den hypoallergene og PH-balancerede formular giver en blid rensning af hundens lange pels. Resultatet er en pels, der efterlades skinnende, silkeagtig og nem at arbejde med. Er også velegnet til hvalpe og katte med lang pels.</p> <p>Denne shampoo er god til hunde som: <strong>langhåret collie, Yorkshire terrier, Afghaner, Shih Tzu, og andre langhårede hunderacer.</strong></p> <p><strong><strong>  → </strong></strong>Resultat: Pelsen efterlades skinnende, silkeagtig og nem at arbejde med. Er også velegnet til hvalpe og katte med lang pels.</p> <p>Biogance® shampoo er <strong>hypoallergent og PH-balanceret</strong>, der respekterer hundens naturlige pels balance, og reducerer risikoen for allergier. En unik oplevelse, hvor du kan bruge produktet med rigtig god samvittighed, og samtidig give din hund eller kat det bedste.</p> <ul> <li><img style="float: right;" alt="Biogance Hunde plejeprodukter" src="//www.petdreams.dk/maerker/biogance_Produkter_logo.jpg" height="50" width="133" />Ingen brug af paraben</li> <li>Ingen kemikalier</li> <li>Hypoallergent - allergivenlig formel</li> <li>PH-balanceret</li> </ul> <p><strong>Biogance® produkter er lavet 100% i Frankrig under veterinær og farmaceutisk kontrol.</strong> Biogance® producerer organiske og miljøvenlige plejeartikler til hunde og katte. Biogance® bruger udelukkende premium ingredienser, for at kunne imødekomme de forskellige krav til forskellige typer af pelse.</p> <p>I vores <a title="Guide til hundeshampoo" href="//www.petdreams.dk/guide-hundeshampoo-pelspleje">guide til hundeshampoo</a>, kan du vælge den der passer bedst til din hunds pels.</p> <p> </p> Biogance

På lager 

kr. 89,-

* Skal udfyldes

Biogance

30 dages returret

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Biogance Long Coat - Naturlig Specialshampoo Til Langhårede Hunderacer

Biogance® Long Coat shampoo til hunde er beriget med jojoba olie, der giver en ekstra intensiv pleje til hunde med lang pels. Den hypoallergene og PH-balancerede formular giver en blid rensning af hundens lange pels. Resultatet er en pels, der efterlades skinnende, silkeagtig og nem at arbejde med. Er også velegnet til hvalpe og katte med lang pels.

Denne shampoo er god til hunde som: langhåret collie, Yorkshire terrier, Afghaner, Shih Tzu, og andre langhårede hunderacer.

  → Resultat: Pelsen efterlades skinnende, silkeagtig og nem at arbejde med. Er også velegnet til hvalpe og katte med lang pels.

Biogance® shampoo er hypoallergent og PH-balanceret, der respekterer hundens naturlige pels balance, og reducerer risikoen for allergier. En unik oplevelse, hvor du kan bruge produktet med rigtig god samvittighed, og samtidig give din hund eller kat det bedste.

 • Biogance Hunde plejeprodukterIngen brug af paraben
 • Ingen kemikalier
 • Hypoallergent - allergivenlig formel
 • PH-balanceret

Biogance® produkter er lavet 100% i Frankrig under veterinær og farmaceutisk kontrol. Biogance® producerer organiske og miljøvenlige plejeartikler til hunde og katte. Biogance® bruger udelukkende premium ingredienser, for at kunne imødekomme de forskellige krav til forskellige typer af pelse.

I vores guide til hundeshampoo, kan du vælge den der passer bedst til din hunds pels.

 

Anmeldelser

Anmeldelser (4)

 Anmeldt af Bente
Anmeldelse:
Har anvendt shampooen sammen med balsam - til min hund, der i øjeblikket ligger med hvalpe. Hundens pels føles ren og mættet, og udredning har ikke været noget problem.
Dejligt med hurtig levering.
 Anmeldt af Peter
Anmeldelse:
Lækker shampoo til min Yorkshire terrier.
 Anmeldt af Susanne
Anmeldelse:
Lækkert produkt.
 Anmeldt af Helle
Anmeldelse:
En rigtig god og velduftende shampoo. Nem at indgnide og nem at udvaske af pelsen. Et godt køb.
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Biogance® shampoo til hunde med lange pelse ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Biogance® shampoo til hunde med lange pelse

1 Vare(r)

per side
 • Fra Jensen at 26/10/2014 14.23
  • Jeg har en yorkshire der klør sige efter vask, kan i anbefale en shampoo og balsam og gerne en tørshampoo. Det er en han jeg har, den bliver ofte, eller lugter han E. Jensen

  • Hej

    

   Hvis han har tendens til at lugte, kan jeg klart anbefale denne anti-odour shampoo:

    

   https://www.petdreams.dk/hundeshampoo-lugt-kontrol-biogance.html

    

   Sammen med denne balsam:

    

   https://www.petdreams.dk/gliss-balsam-til-hunde-fra-biogance-1-liter.html

    

   Hvis han har tendens til kløende hud, kan jeg anbefale en protein+ shampoo kombineret med ovenstående balsam:

    

   https://www.petdreams.dk/hundeshampoo-protein-plus-fra-biogance-1-liter.html

    

   Hav en god aften :)

    

   Mvh

    

   Kristian, Petdreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej

Video

Relaterede varer:

Biogance lugt kontrol hundeshampoo

Biogance lugt kontrol hundeshampoo

4 anmeldelse(r)

Regular Price: kr. 89 ,-

Tilbudspris: kr. 79 ,-

Biogance® loppeshampoo til hunde

Biogance® loppeshampoo til hunde

75 anmeldelse(r)
kr. 89,-