Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Biogance Xtra Liss udredningsspray - fjern sammenfiltret pels

Varenummer: BG XLD
BG XLD <h2 class="Overskrift2"><span>Blødgør & Opløser Nemt Hårsamlinger, Filtret Pels & Knuder På Hunde Før Udredning & Børstning</span></h2> <p>Denne Biogance Xtra Liss filterspray er den perfekte løsning til at fjerne ekstrem sammenfiltring og hårsamlinger fra hundes pels, uden at skulle fjerne store totter. Kan også klare opløsning af knuder, medmindre de har siddet så længe og blevet så hårde, at du er nød til at klippe eller trimme dem af ved roden. Men i mange tilfælde kan det lade sig gøre i samarbejde med vores Buster filterknuser eller Matbreaker. </p> <p>Efterlader pelsen glat og skinndende, der forebygger mod ny sammenfiltring. </p> <p>Biogance Xtra Liss er let at bruge, bare spray på den sammenfiltrede pels og lad det sidde i to minutter inden udredning og børstning. Biogance Xtra Liss kan bruges før eller efter din hunds bad. Fremstillet uden brug af parabener og kemikalier og er allergivenlig. </p> <p>Flasken indeholder 250 ml.</p> <p>Se hele udvalget af <a title="hundepelspleje" href="//www.petdreams.dk/hundeartikler/plejeprodukter/pelspleje-og-diverse-pleje.html">plejeartikler til hunde</a>.</p> Biogance

På lager - Levering 1-3 dage

kr. 107,-
Biogance

30 dages returret

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Blødgør & Opløser Nemt Hårsamlinger, Filtret Pels & Knuder På Hunde Før Udredning & Børstning

Denne Biogance Xtra Liss filterspray er den perfekte løsning til at fjerne ekstrem sammenfiltring og hårsamlinger fra hundes pels, uden at skulle fjerne store totter. Kan også klare opløsning af knuder, medmindre de har siddet så længe og blevet så hårde, at du er nød til at klippe eller trimme dem af ved roden. Men i mange tilfælde kan det lade sig gøre i samarbejde med vores Buster filterknuser eller Matbreaker. 

Efterlader pelsen glat og skinndende, der forebygger mod ny sammenfiltring. 

Biogance Xtra Liss er let at bruge, bare spray på den sammenfiltrede pels og lad det sidde i to minutter inden udredning og børstning. Biogance Xtra Liss kan bruges før eller efter din hunds bad. Fremstillet uden brug af parabener og kemikalier og er allergivenlig. 

Flasken indeholder 250 ml.

Se hele udvalget af plejeartikler til hunde.

Anmeldelser

Anmeldelser (13)

 Anmeldt af Mette p
Anmeldelse:
Jeg er yderst tilfreds den er super god. Har en bichon frisé og bruger den 1-2 gange om ugen alt efter vind og vejr. Godt produkt med god duft og lever op til målet.

 Anmeldt af Julia
Anmeldelse:
Yderst tilfreds med produktet. Bruger den på ører og haler på vores 2 bomulds hunde. God forstøvning, behagelig duft og pelsen fremstår fin og silke agtig i flere dage efterfølgende
Kunne ønske mig at der fandtes økonomisk størrelse
 Anmeldt af Mette
Anmeldelse:
Jeg er virkelig fan af denne! Jeg har en malteser, som let filtrer, og min hund er ikke særlig glad for at blive børstet, fordi det river for meget i pelsen. Efter jeg har fået den her, har vi ingen problemer under børstningen og DEN DUFTER FANTASTISK! win-win.
 Anmeldt af Bettina
Anmeldelse:
Jeg køber altid denne "filterspray". Den virker super godt, og dufter fantastisk. Den fungerer supergodt til Maltesere, som har meget fint hår, og som let filtrer..
 Anmeldt af Allan
Anmeldelse:
Det er en super god spray, der gør det nemt at udrede - pelsen bliver blød og så dufter den godt.
Eneste problem med den er, at man skal være opmærksom på, at kommer sprayen på et laminat-gulv, bliver gulvet afsindigt glat. ;-)
 Anmeldt af Bente
Anmeldelse:
Virker super fint og har en diskret duft - fantastisk fin forstøvning af væsken
 Anmeldt af Torkel
Anmeldelse:
Har brugt produktet i flere år på vores collie med godt resultat. Kan anbefales, ja vi har svært ved at undvære det..
 Anmeldt af Vibeke
Anmeldelse:
Har prøvet andre filterspray, men Biogance virker bedst til min langhårede Cavalier King Charles. Og så dufter det så dejligt
 Anmeldt af Finn
Anmeldelse:
Rigtig god at bruge til langhåret hund.
 Anmeldt af Pernille
Anmeldelse:
Sprøjtede det i våd pels efter vask og føntørrede, derefter var pelsen utrolig nem at redde ud :) på min Lhasa Apso
 Anmeldt af Edita
Anmeldelse:
En god udredningsspray til langhårede racer, jeg kunne bare godt tænke mig en mere økonomisk størrelse på flasken.
 Anmeldt af Kirsti-line
Anmeldelse:
Har dvergpuddel som er hårsår. Fantastisk for pg gjøre greingen mye lettere og pelsen mye luftigere, men fungerer ikke på tåvet pels på magen på min puddel. Litt for parfymert for min del, men fantastisk produkt.
 Anmeldt af Pia
Anmeldelse:
Det var med en vis portion skepsis, jeg prøvede dette produkt til min Lagotto, men det virker faktisk rigtigt godt.. Kan varmt anbefales.
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Biogance Xtra Liss udredningsspray - fjern sammenfiltret pels ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Biogance Xtra Liss udredningsspray - fjern sammenfiltret pels

1 Vare(r)

per side
 • Fra Lotte at 24/01/2016 10.39
  • Hej..;) Hvad er jeres erfaring med denne spray......virker den ... Og hvordan bruges den og med hvilke redskaber når den er sprayet på filtrene/ knuder

  • Hej Lotte

    

   Tak for din mail. Ja, det plejer at være meget effektivt. Der er selvfølgelig knuder der kan blive så store og hårde, at det nemmeste kan være at klippe dem af, men de fleste småknuder og alt filtret pels kan der sprayes på, og lad det sidde nogle minutter mens det bløder op. Derefter kan du bruge en filterknuser som denne, og efterfølgende en mere almindelig børste til at rede det sidste ud:

    

   Her finder du det der kan tage det værste, en filterknuser

    

   Så kan du bruge denne type børste eller en der ligner efterfølgende. Dette er nok den mest effektive:

    

   https://www.petdreams.dk/udfiltringsboerste-ergolance.html

    

   Hav en god dag.

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

    

    

    

    

    

    

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej

Video