Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Biogance shampoo til katte mod allergi

Varenummer: BIOGANCE-KATTESHAMPOO
BIOGANCE-KATTESHAMPOO <p><strong><img style="float: right;" alt="Biogance Katte plejeprodukter" src="//www.petdreams.dk/maerker/biogance_Produkter_logo.jpg" height="50" width="133" />Biogance® My Cat Shampoo</strong> specielt fremstillet til katteer beriget med arganolie, der giver en opbyggende og plejende virkning. Rig på essentielle olier som Omega 6 & 9 samt vitamin A & E og essentielle fedtsyrer. Denne PH balancerede shampoo genopbygger og beskytter kattens pels og hud.</p> <p>Arganolie er udvundet af træer i det sydvestlige Marroco, og benyttes i dag i flere førende skønhedsprodukter og regnes for en af sundeste olier der findes. Lokalt har de brugt det i århundreder. Resulterer i regenererende hud, og pelsen efterlades blød og skinnende. Er også velegnet til killinger.</p> <p><strong>Biogance® serien er lavet 100% i Frankrig under veterinær og farmaceutisk kontrol.</strong> Firmaet har over 30 års erfaring inden for produktion af plejeprodukter til hunde og katte. Biogance® er et organisk, naturligt og miljøvenligt produkt. At kunne beskytte både vores kæledyr og miljø på samme tid, er en behagelig fornemmelse. Biogance® shampoo er den første af sin slags, der er <strong>direkte inspireret af naturen og fremstillet af naturlige og økologiske ingredienser.</strong> Ingen brug af paraben og kemikalier.</p> <p>Biogance® shampoo er <strong>hypoallergent med allergivenlig formel og PH-balanceret</strong>, der respekterer kattens naturlige pels balance, og reducerer risikoen for allergier. En unik oplevelse, hvor du kan bruge produktet med rigtig god samvittighed, og samtidig give din kat det bedste.</p> <p>Biogance® bruger udelukkende premium ingredienser, for at kunne imødekomme de forskellige krav til forskellige typer af pelse.</p> <p>I vores <a title="Guide til pelspleje hos killinger" href="//www.petdreams.dk/pelspleje">guide til pelspleje hos killinger</a>, kan du læse gode råd om, hvordan du holder din kats pels sund og forebygger parasitter.</p> Hvis du vil modtage en email når varen er på lager igen, klik her.

På vej til lager 

kr. 89,-

1-3 dagens levering. Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag

Levering 39,- GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill

E-mærket - Køberbeskyttelse op til 10000 DKK

Produktbeskrivelse

Detaljer

Biogance Katte plejeprodukterBiogance® My Cat Shampoo specielt fremstillet til katteer beriget med arganolie, der giver en opbyggende og plejende virkning. Rig på essentielle olier som Omega 6 & 9 samt vitamin A & E og essentielle fedtsyrer. Denne PH balancerede shampoo genopbygger og beskytter kattens pels og hud.

Arganolie er udvundet af træer i det sydvestlige Marroco, og benyttes i dag i flere førende skønhedsprodukter og regnes for en af sundeste olier der findes. Lokalt har de brugt det i århundreder. Resulterer i regenererende hud, og pelsen efterlades blød og skinnende. Er også velegnet til killinger.

Biogance® serien er lavet 100% i Frankrig under veterinær og farmaceutisk kontrol. Firmaet har over 30 års erfaring inden for produktion af plejeprodukter til hunde og katte. Biogance® er et organisk, naturligt og miljøvenligt produkt. At kunne beskytte både vores kæledyr og miljø på samme tid, er en behagelig fornemmelse. Biogance® shampoo er den første af sin slags, der er direkte inspireret af naturen og fremstillet af naturlige og økologiske ingredienser. Ingen brug af paraben og kemikalier.

Biogance® shampoo er hypoallergent med allergivenlig formel og PH-balanceret, der respekterer kattens naturlige pels balance, og reducerer risikoen for allergier. En unik oplevelse, hvor du kan bruge produktet med rigtig god samvittighed, og samtidig give din kat det bedste.

Biogance® bruger udelukkende premium ingredienser, for at kunne imødekomme de forskellige krav til forskellige typer af pelse.

I vores guide til pelspleje hos killinger, kan du læse gode råd om, hvordan du holder din kats pels sund og forebygger parasitter.

Anmeldelser

Anmeldelser (1)

 Anmeldt af Lana
Anmeldelse:
Jeg har en norsk skov kat og meget glad for Biogance My Cat shampoo og balsam, som jeg bruger næsten 3 år.
Jeg ønskede et naturligt produkt for min kat og dens pels er så fluffy efter et bad med dette produkt. Jeg elsker denne shampoo.
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Biogance shampoo til katte mod allergi ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Biogance shampoo til katte mod allergi

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video

Relaterede varer:

Loppeshampoo til katte fra Biogance®

Loppeshampoo til katte fra Biogance®

25 anmeldelse(r)
kr. 89,-
Biogance Phytocare kattemalt

Biogance Phytocare kattemalt

1 anmeldelse(r)
kr. 89,-