Ring +45 50262020

Fragt: kun 39,-

Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag • • • Levering 39,- PostNord

Biogance® My Puppy shampoo til hvalpe

Varenummer: BIOGANCE HVALPE
BIOGANCE HVALPE <p><strong><img style="float: right;" alt="Biogance Hunde plejeprodukter" src="//www.petdreams.dk/maerker/biogance_Produkter_logo.jpg" height="50" width="133" /></strong></p> <h2><strong>Biogance Shampoo Til Hvalpe - Soecielt Til Hundehvalpe - Giver Super Blød Pels</strong></h2> <p><strong>Biogance®</strong> <strong>Shampoo My Puppy til hvalpe</strong> er blevet beriget med humleekstrakt, margurit og kamille, der giver en ekstra blid <strong>rensning af hvalpens hud og pels</strong>. Denne PH-balancerede og milde shampoo plejer i dybden, mens den stadig respekterer hvalpens fine pels. Resultatet er en blød og silkeglat pels. Shampooen er hyperallergisk, organisk og helt fri for kemikalier og dårlige tilsætningsstoffer.<br /><br /><strong>Biogance® serien er lavet 100% i Frankrig under veterinær og farmaceutisk kontrol.</strong> Firmaet har over 30 års erfaring inden for produktion af plejeprodukter til hunde og katte. Biogance® er et økologisk, naturligt og miljøvenligt produkt. At kunne beskytte både vores kæledyr og miljø på samme tid, er en behagelig fornemmelse. Biogance® shampoo er den første af sin slags, der er <strong>direkte inspireret af naturen og fremstillet af naturlige og økologiske ingredienser.</strong> Ingen brug af paraben og kemikalier.<br /><br />Biogance® shampoo er <strong>hyperallergisk og PH-balanceret</strong>, der respekterer hundens naturlige pels balance, og reducerer risikoen for allergier. En unik oplevelse, hvor du kan bruge produktet med rigtig god samvittighed, og samtidig give din hund eller kat det bedste.<br /><br />Biogance® bruger udelukkende premium ingredienser, for at kunne imødekomme de forskellige krav til forskellige typer af pelse.<br /><br />I vores <a title="Guide til hundeshampoo" href="//www.petdreams.dk/guide-hundeshampoo-pelspleje">guide til hundeshampoo</a>, kan du vælge den der passer bedst til din hunds pels.</p> <p> </p> Biogance

På lager 

Regular Price: kr. 89 ,-

Tilbudspris: kr. 80,10

* Skal udfyldes

Biogance

1-3 dagens levering

Mulighed for kredit med Viabill

E-mærket - Køberbeskyttelse op til 10000 DKK

Produktbeskrivelse

Detaljer

Biogance Hunde plejeprodukter

Biogance Shampoo Til Hvalpe - Soecielt Til Hundehvalpe - Giver Super Blød Pels

Biogance® Shampoo My Puppy til hvalpe er blevet beriget med humleekstrakt, margurit og kamille, der giver en ekstra blid rensning af hvalpens hud og pels. Denne PH-balancerede og milde shampoo plejer i dybden, mens den stadig respekterer hvalpens fine pels. Resultatet er en blød og silkeglat pels. Shampooen er hyperallergisk, organisk og helt fri for kemikalier og dårlige tilsætningsstoffer.

Biogance® serien er lavet 100% i Frankrig under veterinær og farmaceutisk kontrol. Firmaet har over 30 års erfaring inden for produktion af plejeprodukter til hunde og katte. Biogance® er et økologisk, naturligt og miljøvenligt produkt. At kunne beskytte både vores kæledyr og miljø på samme tid, er en behagelig fornemmelse. Biogance® shampoo er den første af sin slags, der er direkte inspireret af naturen og fremstillet af naturlige og økologiske ingredienser. Ingen brug af paraben og kemikalier.

Biogance® shampoo er hyperallergisk og PH-balanceret, der respekterer hundens naturlige pels balance, og reducerer risikoen for allergier. En unik oplevelse, hvor du kan bruge produktet med rigtig god samvittighed, og samtidig give din hund eller kat det bedste.

Biogance® bruger udelukkende premium ingredienser, for at kunne imødekomme de forskellige krav til forskellige typer af pelse.

I vores guide til hundeshampoo, kan du vælge den der passer bedst til din hunds pels.

 

Anmeldelser

Anmeldelser (4)

 Anmeldt af Brian
Anmeldelse:
Rigtig god hvalpe shampoo, der heldigvis ikke er koncentreret så man risikerer ikke den bliver for kraftig til hvalpens sarte hud.
 Anmeldt af Katja
Anmeldelse:
Nem at arbejde med. Pelsen bliver dejlig blød og glansfuld og ingen unaturlige perfume lugte.
 Anmeldt af Tina
Anmeldelse:
Virker til at være en lækker shampoo ; )
 Anmeldt af Annelise
Anmeldelse:
Mild shampoo og dufter rigtigt godt. Jeg vasker mine hvalpe hver uge med denne shampoo, og deres pels er bløde og skinnende.
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Biogance® My Puppy shampoo til hvalpe ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Biogance® My Puppy shampoo til hvalpe

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video

Relaterede varer:

Biogance Xtra Liss - Fjern nemt meget sammenfiltret pels

Biogance Xtra Liss - Fjern nemt meget sammenfiltret pels

13 anmeldelse(r)

Regular Price: kr. 97 ,-

Tilbudspris: kr. 87,30

Biogance tørshampoo til hunde

Biogance tørshampoo til hunde

1 anmeldelse(r)

Regular Price: kr. 105 ,-

Tilbudspris: kr. 94,50

Biogance® White Snow shampoo til hvide pelse

Biogance® White Snow shampoo til hvide pelse

10 anmeldelse(r)

Regular Price: kr. 89 ,-

Tilbudspris: kr. 80,10

Gliss balsam til hunde & katte fra Biogance

Gliss balsam til hunde & katte fra Biogance

5 anmeldelse(r)

Regular Price: kr. 95 ,-

Tilbudspris: kr. 85,50

Biogance 2 i 1 shampoo og balsam til hunde

Biogance 2 i 1 shampoo og balsam til hunde

10 anmeldelse(r)

Regular Price: kr. 89 ,-

Tilbudspris: kr. 80,10