Ring +45 50262020 | [email protected]

♡ Julegaver byttes indtil 01/02 | Fragt: kun 39,-

Biogance Gliss Liss - balsamspray med UV filter

Varenummer: BG BGGLD
BG BGGLD <p>Biogance Gliss Liss er en effektiv spray til hunde pelspleje. Opløser og gør det langt nemmere at udrede vildnis og knuder i pelsen på din firbenede ven. Samtidig plejer den, polerer og bringer styrke til hundens pels. <strong>Den kommer med UV filter, er fri for anti-oxidanter og produceret af naturlige planteolier.</strong></p> <ul> <li>Effektiv hunde pelspleje</li> <li>Opløser knuder og filtret pels</li> <li>Polerer og plejer pelsen</li> <li>Giver styrke</li> <li>God til alle typer af hundepels</li> <li>Kommer med UV-beskyttelse (solfilter)</li> <li>Fri for antioxidanter</li> <li>Produceret fra naturlige planteolier</li> <li>Sprayen indeholder 150 ml</li> </ul> <p><strong>Sådan bruger du sprayen:</strong> Ryst sprayen før brug. Sprøjt direkte ind i knuderne i pelsen, og lad det sidde i et par minutter. Børst så imod pelsens retning, og derefter med hårene, for at løsne knuderne op.<strong> </strong></p> <p><strong>Efter badning</strong>: Spray fra ca. 30 cm afstand mens du børster for at pleje og polere pelsen.</p> <p>Se hele udvalget af <a title="Plejeartikler til hunde" href="//www.petdreams.dk/hundeartikler/plejeprodukter/pelspleje-og-diverse-pleje.html"><strong>plejeartikler til hunde</strong></a>.</p> <p> </p> Biogance

På lager - Levering 1-3 dage

kr. 105,-
Biogance

Julegaver byttes indtil den 1. februar!

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Biogance Gliss Liss er en effektiv spray til hunde pelspleje. Opløser og gør det langt nemmere at udrede vildnis og knuder i pelsen på din firbenede ven. Samtidig plejer den, polerer og bringer styrke til hundens pels. Den kommer med UV filter, er fri for anti-oxidanter og produceret af naturlige planteolier.

  • Effektiv hunde pelspleje
  • Opløser knuder og filtret pels
  • Polerer og plejer pelsen
  • Giver styrke
  • God til alle typer af hundepels
  • Kommer med UV-beskyttelse (solfilter)
  • Fri for antioxidanter
  • Produceret fra naturlige planteolier
  • Sprayen indeholder 150 ml

Sådan bruger du sprayen: Ryst sprayen før brug. Sprøjt direkte ind i knuderne i pelsen, og lad det sidde i et par minutter. Børst så imod pelsens retning, og derefter med hårene, for at løsne knuderne op. 

Efter badning: Spray fra ca. 30 cm afstand mens du børster for at pleje og polere pelsen.

Se hele udvalget af plejeartikler til hunde.

 

Anmeldelser

Anmeldelser (6)

 Anmeldt af Eva
Anmeldelse:
Den virker, men den er alt for voldsomt parfumeret.
Hvis jeg kan finde en anden, der er lige så god, og som ikke er så parfumeret, køber jeg den ikke igen.
 Anmeldt af Marianne
Anmeldelse:
Den er super effektiv , men lugter ganske forfærdelig af stærk parfume. Min Shih tzu løber væk hvis han opdager jeg kommer med den.
 Anmeldt af Jette H
Anmeldelse:
Jeg har tre Shih Tzu'er med lang pels, så der opstår af og til svære knuder i pelsen, men så har jeg altid Gliss Liss stående. Jeg kalder den for "Min Tryllespray", for den gør i sandhed mirakler og pelsen fremstår utroligt velplejet i længere tid,- og ja, den dufter meget, men det er en rigtig dejlig og ren duft. På udstilling bliver min hund altid kategoriseret som "yderst velholdt pels"..! Jeg ville ikke undvære den, for jeg har prøvet mange forskellige, men ingen af dem kan måle sig med denne..
 Anmeldt af Nina
Anmeldelse:
Det lugter voldsomt af en gammel herre parfume, min hund, en Bichon Havanais, hader det. Det er meget koldt når man sprayer det på og hun vil bare væk og rulle sig. Men når det er sagt lader det til at virke, håret bliver blødere og børsten tager det lettere. Men jeg kan ikke forstå det skal lugte så voldsomt.
 Anmeldt af Nikita
Anmeldelse:
VIDUNDERMIDDEL. Jeg har en Coton de tulear som igennem en lang periode har døjet med pelsknuder. Jeg har forsøgt alverdens ting, men endte alligevel altid med saksen i hånden. Men i dag bruger jeg Biogance spray balsam - få sprøjt og så er knuden væk.
 Anmeldt af Helle
Anmeldelse:
Rigtig god balsam! Jeg bruger det ofte for at fjerne knuder fra mine 3 hunde, jeg har 3 stk: to pomeranier og en bichon frise.
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Biogance Gliss Liss - balsamspray med UV filter ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Biogance Gliss Liss - balsamspray med UV filter

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video

Relaterede varer: