Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Biogance 2 i 1 shampoo og balsam til hunde

Varenummer: Biogance 2i1 shampooer & balsam
Biogance 2i1 shampooer & balsam <h2>Vask hunden med shampoo og balsam på en og samme gang</h2> <p>Den Franske kæledyrs linje med plejeprodukter Biogance, har et nyt og praktisk produkt, hvor shampoo og balsam til hunde kombineres. Biogance 2 i 1 er blandt andet produceret af planten hjulkrone og søde mandler, for at give en 3-dobbelt effekt ved at rense, bløde filtret pels op og gøre det antistatisk.<br />Biogance 2i1 er specielt velegnet til lange og mellem lange pelse som Cocker Spaniel, Cavalier King Charles, Setter med flere.</p> <ul> <li><img style="float: right;" alt="Biogance Hunde plejeprodukter" src="//www.petdreams.dk/maerker/biogance_Produkter_logo.jpg" height="50" width="133" />Renser, blødgør og gør pelsen antistatisk</li> <li>Sikkert for hvalpe</li> <li>250ml af naturlige ingredienser som hjulkrone og søde mandler</li> <li>Ingen parabener, alkohol, dyrefedt eller farvestoffer</li> <li>Hypoallergent - allergivenlig formel</li> </ul> <p>Se også Biogance <a title="tørshampoo til hunde" href="//www.petdreams.dk/biogance-vand-fri-shampoo-til-hunde.html"><strong>Tørshampoo</strong></a> – der er praktisk at bruge mellem almindelige hårvaske.</p> Biogance

På lager 

kr. 89,-

* Skal udfyldes

Biogance

30 dages returret

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Vask hunden med shampoo og balsam på en og samme gang

Den Franske kæledyrs linje med plejeprodukter Biogance, har et nyt og praktisk produkt, hvor shampoo og balsam til hunde kombineres. Biogance 2 i 1 er blandt andet produceret af planten hjulkrone og søde mandler, for at give en 3-dobbelt effekt ved at rense, bløde filtret pels op og gøre det antistatisk.
Biogance 2i1 er specielt velegnet til lange og mellem lange pelse som Cocker Spaniel, Cavalier King Charles, Setter med flere.

  • Biogance Hunde plejeprodukterRenser, blødgør og gør pelsen antistatisk
  • Sikkert for hvalpe
  • 250ml af naturlige ingredienser som hjulkrone og søde mandler
  • Ingen parabener, alkohol, dyrefedt eller farvestoffer
  • Hypoallergent - allergivenlig formel

Se også Biogance Tørshampoo – der er praktisk at bruge mellem almindelige hårvaske.

Anmeldelser

Anmeldelser (11)

 Anmeldt af Lone
Anmeldelse:
Super god til shih tzu, havaneser og pekingeser
 Anmeldt af Sheila
Anmeldelse:
Brugt på min shih tzu som har allergi. Pelsen blev super flot og blød. Min hund kunne også tåle det.
Super godt produkt.
Køber det fremover
 Anmeldt af Charlotte
Anmeldelse:
Brugt på Bomuldshund - produktet er rigtig fint og nem at bruge skummer dejligt og let at skylle ud. Pelsen er nem at redde.
 Anmeldt af Marina
Anmeldelse:
Fik en gratis prøve med i min pakke. Først var Vigga skuffet, for til mig var der en pose vingummi. Men hvor er det da en god shampoo. Vigga er blank og silkeblød. Shampooen dufter dog en del. Mindre parfume ville være dejligt. Bestiller en flaske snart.
 Anmeldt af Annelise
Anmeldelse:
Rigtig god 2 i 1. Min Shih Tzu blev dejlig blød og skinnende i pelsen og var nem at rede.
Den vil jeg bruge fremover.
 Anmeldt af Mette
Anmeldelse:
Uundværlig for min papillon. Hans pels bliver som silke efter brug.
 Anmeldt af Nancy
Anmeldelse:
Har lige købt denne shampoo og brugt den 1 gang på min Malteser. Den er rigtig god. Dejligt at være fri for at skulle igennem processen 2 gange, først med shampoo og bagefter balsam. Jeg vaskede kun 1 gang. Pelsen blev SÅ blød og lækker og duften er meget diskret. Kan varmt anbefales.
 Anmeldt af Ray
Anmeldelse:
Et rigtigt godt shampoo med konditioner i der giver en naturlig pels uden at irritere hundens øjne. min Cavallier går frivilligt ind i badeværelset, tørrer ikke ud pælsen og huden. Giver 5, men ikke billigt, 5—7 vaske får jeg ud af 250ml. 10—20 kr per vask men hunden trives.
 Anmeldt af Christa
Anmeldelse:
Det shampoo til min Labradoodle Ella - langt krøllet pels - nemt at skylle og rede ud - kan varmt anbefales
 Anmeldt af Julie
Anmeldelse:
Jeg har brugt Biogance 2 i 1 til kundehunde med mellemlang pels i min hundesalon. Den virker super godt - hunden bliver ren og let at børste ud og så dufter den friskt. Jeg vil klart anbefale den til alle mine kunder - specielt dem som døjer med at pelsen filtrer. Derudover synes jeg den er let at skylle ud, hvilket gælder for alle Biogance shampooerne.
 Anmeldt af Jette
Anmeldelse:
En problematisk pels, er pludselig let at rede ud, pelsen bliver skinnende og ikke filtret. Hund og jeg er glade for resultatet. Kan anbefales!!!
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Biogance 2 i 1 shampoo og balsam til hunde ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Biogance 2 i 1 shampoo og balsam til hunde

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video