Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Beskyttelsesovertræk til hunde på bagsædet i bilen

Varenummer: FE 82172999
FE 82172999 <h2>Ferplast Sædeovertræk Til Hunde i Bilen i Ferplasts Sædvanligt Høje Kvalitet</h2> <p>Dette Ferplast overtræk til bilens bagsæde er en effektiv måde at beskytte dine bilsæder på, når du rejser med din hund. Det er lavet af vokset stof med kraftige kanter og forstærkede nylon hjørner. Betrækket leveres komplet med stropper til fastgørelse på bilens for- eller bagsæde. Den har slidser til sikkerhedsselens spænder, som du kan tilslutte din hunds sele til.</p> <p>Når det er blevet placeret, fungerer dette hundebetræk som fuld beskykkelse mod hundehår, skidt og evt. efterladenskaber fra hunden, hvilket forhindrer stoffet eller lædersæderne i at blive beskidte. De hævede kanter holder snavs inde, og undgår at blive spredt rundt i bilen. </p> <p>Overtrækket kan bruges i alle biler og endda i små varevogne.</p> <ul> <li>Beskytter bilsæder mod snavs</li> <li>Passer til de fleste biler</li> <li>Forstærket struktur</li> <li>Udstyret med stropper for fastgørelse til bilsæder</li> <li>Nyttige centrale slidser til at koble din hundesele til sikkerhedssele spænderne</li> </ul> <p><strong>Ferplast betrækket måler 140 x 60 x 50 cm. (Bredde x dybde x højde). </strong></p> Ferplast

På lager - Levering 1-3 dage

kr. 277,-
Ferplast

1-3 dagens levering. Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag

Levering 39,- GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill

E-mærket - Køberbeskyttelse op til 10000 DKK

Produktbeskrivelse

Detaljer

Ferplast Sædeovertræk Til Hunde i Bilen i Ferplasts Sædvanligt Høje Kvalitet

Dette Ferplast overtræk til bilens bagsæde er en effektiv måde at beskytte dine bilsæder på, når du rejser med din hund. Det er lavet af vokset stof med kraftige kanter og forstærkede nylon hjørner. Betrækket leveres komplet med stropper til fastgørelse på bilens for- eller bagsæde. Den har slidser til sikkerhedsselens spænder, som du kan tilslutte din hunds sele til.

Når det er blevet placeret, fungerer dette hundebetræk som fuld beskykkelse mod hundehår, skidt og evt. efterladenskaber fra hunden, hvilket forhindrer stoffet eller lædersæderne i at blive beskidte. De hævede kanter holder snavs inde, og undgår at blive spredt rundt i bilen. 

Overtrækket kan bruges i alle biler og endda i små varevogne.

  • Beskytter bilsæder mod snavs
  • Passer til de fleste biler
  • Forstærket struktur
  • Udstyret med stropper for fastgørelse til bilsæder
  • Nyttige centrale slidser til at koble din hundesele til sikkerhedssele spænderne

Ferplast betrækket måler 140 x 60 x 50 cm. (Bredde x dybde x højde). 

Anmeldelser

Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Beskyttelsesovertræk til hunde på bagsædet i bilen ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Beskyttelsesovertræk til hunde på bagsædet i bilen

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video

Relaterede varer: