Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Biospotix pipetter - bekæmp parasitter hos katte, ildere, marsvin og kaniner, naturligt

Varenummer: BG BSC5
BG BSC5 <h2><strong>Bekæmp Lopper, Lus, Flåter og Tæger på Katte og små dyr - 100% Naturligt</strong></h2> <p><em><strong>Biospotix® Cat Spot</strong></em><strong> on er et 100% naturligt middel til effektiv beskyttelse af dine katte og små dyr (og killinger) imod parasitter som lopper, flåter, tæger og myg.</strong> Biospotix er produceret i Frankrig, og har naturlige aktive ingredienser, der blokerer de veje der normalt giver parasitterne ilt. <br /><br />Biospotix er 100% <strong>sikker for både mennesker, katte og andre kæledyr</strong>, og er uden bivirkninger.<img style="float: right;" title="Økologiske Loppemidler" alt="Biospotix midler mod lopper" src="//www.petdreams.dk/maerker/loppemidler-biospotix.jpg" height="56" width="163" /></p> <ul> <li>Forebygger naturligt mod lopper, lus, tæger og flåter</li> <li>Kan bruges til katte og killinger over 3 måneder</li> <li>5 pipetter med 1 ml i hver</li> <li>Ingen gift, insekticider eller kemikalier</li> <li>Allergivenlig formel</li> <li>Effektivt i op til 4 uger pr. behandling</li> <li>Aktive stof er geranoil - en blanding af naturlige æteriske olier<img style="float: right;" alt="" src="//petdreams.dk/media/andre-billeder-petdreams/kur-mod-lopper-flaater-taeger.jpg" height="147" width="50" /></li> <li>Kan benyttes til katte og killinger over 3 måneder</li> <li>Forstærket effekt ved brug med <a title="Loppehalsbånd til katte" href="//www.petdreams.dk/loppehalsbaand-til-katte-biospotix-biogance.html" target="_blank"><strong>Biospotix loppehalsbånd</strong></a></li> </ul> <h3><span style="font-size: medium;"> <strong>Sådan bruger du Biostix Cat Spot on:</strong></span></h3> <div> <ul> <li>Skær pipetten af, og dryp det direkte på kattens hud fra halsen til haleroden</li> <li>Børst pelsen let efter påføring, der giver hurtig spredning i hele pelsen</li> <li>Gør dette hver 4. uge eller efter bad for optimal beskyttelse</li> <li>Hold det væk fra børn, og undgå kontakt med øjnene</li> <li>Dosering: 1 pipette pr. gang</li> </ul> <div>Er din kat eller killing hårdt ramt af lopper, anbefaler vi du også bruger loppeshampoo og/eller loppespray. I bunden af denne side, kan du læse om en <a title="Loppekur til katte" href="//www.petdreams.dk/katteartikler/loppemidler-redskaber-katte-killing.html" target="_self"><strong>fuld loppekur til katte</strong></a>. <br /> </div> <p><strong>Det er sikkert for både dyr og mennesker, men kan svie eller klø lidt i starten hos katte der måtte have sår. I ekstremt </strong><strong>sjældne tilfælde, kan der ses symptomer på overfølsomhed. Er din kat normalt meget overfølsom over for forskellige ting, så start med en dråbe, og tjek der ikke er negative virkninger. Biogance, som producerer Biospotix, arbejder ud fra at skabe markedets sikreste produkter mod bekæmpelse af utøj hos katte, kun ved hjælp af naturlige ingredienser.</strong></p> </div> Biospotix

På lager - Levering 1-3 dage

Regular Price: kr. 113 ,-

Tilbudspris: kr. 101,70

Biospotix

30 dages returret

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Bekæmp Lopper, Lus, Flåter og Tæger på Katte og små dyr - 100% Naturligt

Biospotix® Cat Spot on er et 100% naturligt middel til effektiv beskyttelse af dine katte og små dyr (og killinger) imod parasitter som lopper, flåter, tæger og myg. Biospotix er produceret i Frankrig, og har naturlige aktive ingredienser, der blokerer de veje der normalt giver parasitterne ilt.

Biospotix er 100% sikker for både mennesker, katte og andre kæledyr, og er uden bivirkninger.Biospotix midler mod lopper

 • Forebygger naturligt mod lopper, lus, tæger og flåter
 • Kan bruges til katte og killinger over 3 måneder
 • 5 pipetter med 1 ml i hver
 • Ingen gift, insekticider eller kemikalier
 • Allergivenlig formel
 • Effektivt i op til 4 uger pr. behandling
 • Aktive stof er geranoil - en blanding af naturlige æteriske olier
 • Kan benyttes til katte og killinger over 3 måneder
 • Forstærket effekt ved brug med Biospotix loppehalsbånd

 Sådan bruger du Biostix Cat Spot on:

 • Skær pipetten af, og dryp det direkte på kattens hud fra halsen til haleroden
 • Børst pelsen let efter påføring, der giver hurtig spredning i hele pelsen
 • Gør dette hver 4. uge eller efter bad for optimal beskyttelse
 • Hold det væk fra børn, og undgå kontakt med øjnene
 • Dosering: 1 pipette pr. gang
Er din kat eller killing hårdt ramt af lopper, anbefaler vi du også bruger loppeshampoo og/eller loppespray. I bunden af denne side, kan du læse om en fuld loppekur til katte
 

Det er sikkert for både dyr og mennesker, men kan svie eller klø lidt i starten hos katte der måtte have sår. I ekstremt sjældne tilfælde, kan der ses symptomer på overfølsomhed. Er din kat normalt meget overfølsom over for forskellige ting, så start med en dråbe, og tjek der ikke er negative virkninger. Biogance, som producerer Biospotix, arbejder ud fra at skabe markedets sikreste produkter mod bekæmpelse af utøj hos katte, kun ved hjælp af naturlige ingredienser.

Anmeldelser

Anmeldelser (36)

 Anmeldt af Tina
Anmeldelse:
Det er direkte sundhedsfarligt for katte. Vi gav 6 katte produktet og umiddelbart ingen reaktion men nu Ca. 3 uger senere taber de pels og hud der hvor det er brugt. Et par stykker af dem har direkte sår efter produktet så vi kan og vil Ikke anbefale dette loppemiddel til katte. Man har brugt penge og tror man gør sine dyr en tjeneste når man i virkeligheden gør dem ondt. Føler mig ærlig talt til grin.

SVAR:

Hej Tina

Tak for anmeldelsen. Det er jeg ked af at høre. Du må meget gerne kontakte os på [email protected] med batch nummeret på pakken, som står på bagsiden samt dit ordrenummer. Kan ikke finde din ordre på dit fornavn alene. Vi har solgt det i mange år, og der er løbende udvikling og prøver på Biospotix produkterne, og allergiske reaktioner er uhyre sjældne. Intet loppemiddel er 100% fri for dette, heller ikke produkter der er baseret på naturlige ingredienser, desværre. Men 6 katte med samme reaktion lyder helt vanvittigt, at de alle har reageret på samme måde, så vi vil gerne have batchnummer eller varen retur, så vi har mulighed for at tjekke med producenten, og så får du alle dine penge retur.

God aften
Mvh
Søren, PetDreams.dk
 Anmeldt af Janne Striberg
Anmeldelse:
Fortsat et godt produkt, som jeg nu har brugt i 2 år på min ældre kat.
 Anmeldt af Sofie
Anmeldelse:
Virker perfekt mod lopper og flåter- ingen psykiske bivirkninger, som min kat ellers fik af de præparater jeg før har forsøgt mig med!
 Anmeldt af Janne
Anmeldelse:
Fantastisk produkt... Finder intet utøj hos min 8 årige kat
 Anmeldt af Jacob
Anmeldelse:
Jeg burde ha læst anmeldelserne inden jeg købte dette produkt..
Mine 3 inde katte fik det, men det gjorde bare lopperne mere aggressive.
Måske virker det for nogle katte, bare ikke mine.
 Anmeldt af sabine
Anmeldelse:
Virker desværre ikke på mine katte..
 Anmeldt af Eva Deebo
Anmeldelse:
Hurtig flot service ;)
Produktet er effektivt og billigt i forhold til andre midler..
 Anmeldt af vita
Anmeldelse:
bare i orden
 Anmeldt af Alice
Anmeldelse:
Super, Vi har ikke haft 1 loppe i de 1-2 år vi har brugt produktet
 Anmeldt af Lonni
Anmeldelse:
Dårlig produkt.. Virker ikke på 5 katte og på trods af at jeg købte spray til huset også og fik sparet hele boligen.. Derudover kørte jeg akut min kat til dyrlæge, da den en times tid efter løb panisk rundt i boligen og fik over 40 i feber..
Dyrlægen giver straks modgift mod Geraniol, som der oplyses er det aktive stof, og oplyser mig at dette er giftigt for katte..
Af frygt for at de 4 andre skulle lide samme skæbne skyndte jeg mig hjem igen for at give dem alle en grundig vask fra nakke til halespids for at få det væreste af, inden de optog for meget af det..
Derudover står intet på dansk på pakken og intet omkring hvad det mere indeholder af giftige ting, som dyrene ikke kan tåle..
Det er spild af penge, brug dem på noget der virker ved dyrlægen i stedet..

SVAR:

Vi kan ikke garantere, at der ikke i sjældne tilfælde kan opstå allergi. Det kan der uanset om det er naturprodukt som vores eller det er et loppemiddel hos dyrlægen, så uanset middel, skal der holdes godt øje de første timer og dage, og evt ikke starte med fuld dosis, hvis kattene normalt er følsomme. Men det indeholder altså ikke gift, og det skal igennem en stram process med bl.a. dyrlæger og test i laboratorium, for at kunne blive godkendt til salg i hele EU.

Men det sker sjældnere med et naturprodukt, ellers havde vi heller ikke valgt at sælge det gennem 7 år nu, hvis det generelt gav problemer. Det hjælper bare ikke dig i situationen, når det sker, og det er jeg ked af. Der er ingen gift i det, der er kun det aktive stof geranoil, og det kan enkelte katte reagere på.

Det er så ærgerligt det sker, men vi kan aldrig komme til at sælge noget, hvor overfølsomhed aldrig vil kunne ske, desværre.

Spray til hjemmet og loppeshampoo plejer at være den del af loppebekæmpelsen vi har, som er mest effektivt, ved ikke om det har virket, men hvis en kat viser overfølsomhed, er det nok også en god ide at lade helt være.

Men husk uanset hvad du køber, om du køber det hos os eller dyrlægen, så hold godt øje med kattene efterfølgende. Det er bestemt ikke nogen garanti for der ikke er reaktion, selv om det er købt hos dyrlægen.

Med venlig hilsen
Kristian Pedersen
PetDreams.dk
 Anmeldt af Sally
Anmeldelse:
Jeg er rigtig godt tilfreds med produktet. Foretrækker helt bestemt dette produkt frem for de andre 'mere giftige' produkter der er i handelen.
På brugsanvisningen der følger med, er der ganske vist, at man skal påføre Biospotix fra 'nakke til hale'? Jeg har dog valgt kun at påføre det fra nakken og et stykke ned, hvor mine katte ikke kan nå - ellers 'slikker' de det desværre af...
Og så skal det lige nævnes, at det er super med den hurtige levering :)
 Anmeldt af Connie Christensen
Anmeldelse:
Vi har virkelig kæmper med lopper, hos vores katte længe, efter vi satte halsbåndende på, gik der et par dage og jeg kæmmede alle katte, og de var loppefri.
 Anmeldt af Charlotte
Anmeldelse:
Rigtig godt produkt! Har 7 katte og Biospotix virker på alle, dog skal den største (9 kg) af dem have suppleret med sprayen mod lopper. Tægerne dør og kan nemt plukkes af. Desuden sprayer jeg regelmæssigt på kattenes foretrukne liggepladser.
 Anmeldt af Sabine
Anmeldelse:
Jeg har både brugt spray og pipettere, men det virkede kun på en af mine katte . De ander har stædig lopper..
 Anmeldt af Tina
Anmeldelse:
Dette produkt har været betydeligt mere effektivt på mine katte end andre og dyrere mærker.
 Anmeldt af Henrik
Anmeldelse:
Ingen virkning overhovedet... Øv

Super hurtig levering ! Og det er skønt når man står i loppepromlemet. Desværre oplevede jeg ikke tilnærmelsesvis en virkning af produktet. Leder efter et alternativ til frontline og bayvantic, da min 21 årige zimba ikke kan tåle disse.

Svar:

Hvis du allerede har lopper i hjemmet, er det vigtigt man behandler med Biospotix Indoor først samt loppeshampoo for at få den ønskede effekt, inden man forebygger med Biospotix pipetter eller halsbånd. Har man lopper i hjemmet, vil loppe pipetter alene oftest ikke være nok, desværre.

Mvh

Kristian, PetDreams.dk
 Anmeldt af Linda Rasmussen
Anmeldelse:
Jeg har prøver loppemidlet på mine 2 katte. Er helt sikker på at det har hjulpet de lopper sig ikke mere.
Det andet middel jeg brugte før ville ikke virke og var dobbelt så dyre .
Så jeg er meget tilfreds
 Anmeldt af anna julie
Anmeldelse:
Jeg har købt biospotix pipetter til min kat Og de hjælper hende hun har ikke fler lopper på sig. Så det kan godt anbefale at købe dem hos petdream.DK
 Anmeldt af gitte
Anmeldelse:
Virker som forventet - fantastisk hurtig og god service. Pakkerne var en anelse beskadiget ved modtagelsen, men det var dog ikke gået ud over varen
 Anmeldt af Tina Bayer
Anmeldelse:
Det er andet år jeg bruge dette til mine 2 katte- de har aldrig haft lopper. Den ene har haft et par flåter, men ikke meget liv i dem, når de er kommet af.
Så 5 stjerner fra mig

Items 1 to 20 of 36 total

per side
Side:
 1. 1
 2. 2
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Biospotix pipetter - bekæmp parasitter hos katte, ildere, marsvin og kaniner, naturligt ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Biospotix pipetter - bekæmp parasitter hos katte, ildere, marsvin og kaniner, naturligt

Items 1 to 10 of 15 total

per side
Side:
 1. 1
 2. 2
 • Fra Lisbeth at 29/04/2013 18.36
  • Vedrørende Biospotix til kat: Kunne jeg få oplyst hvilke indholdsstoffer (kemiske) midlet indeholder - især det aktive stof som påvirker parasitterne. Jeg kan desværre ikke se det oplyst nogen steder på jeres hjemmeside.

    

   Nu har jeg brugt det siden december måned og det er vel nu det skal stå sin prøve. Det er nu utøjet er der. Lige nu kommer min kat ind med levende lopper. De virker meget livlige og den ene jeg fik klemt i dag kom der blod ud af. Så de bider altså på. Det skal dog retfærdigvis siges, at hun slæbte også et par lopper med ind på Advantage som hun fik før, men de var ikke så livlige som dem nu... MEN flåter virker det i hvert fald ikke på. Jeg har de sidste 3 - 4 dage fundet mindst 3 flåter siddende på hende og suge som de nu gør, desværre. Jeg afventer lige lidt endnu, ellers må jeg igen bruge det/de traditionelle loppemidler som jeg så gerne ville væk fra - ØV...

  • Hej Lisbeth

   Tak for din mail. Det aktive stof er Geraniol.

   Vi har generelt ikke mange beklagelser over, at Biospotix ikke virker, men vi får dem ind imellem, og sådan vil det desværre være, uanset hvilke mærker vi vælger at sælge. Det er super ærgerligt, at der er smuttere imellem, hvor effekten ikke er god nok, men slipper nok desværre ikke helt for det.

   Hav en god aften.

   Mvh

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Anna at 26/05/2013 22.47
  • Hej, da jeg både har hund og kat, vil jeg gerne vide, om der er forskel på indholdet i pipetterne til hund og kat.

   Mvh Anna.

  • Hej Anna

   Tak for din mail. Ja, der er forskel på indhold og styrken af det, så det er ikke helt det samme til hund og kat.

   Hav en god aften.

   Mvh

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Dorthe at 14/02/2014 18.05
  • Hej PetDreams. 

    

   Hvordan er doseringen på jeres pipetter? 

    

   Jeg har 2 katte med hver deres vægt. En main coon på 6 kg og perser på 2,1 kg. Skal de have samme dosering? 

   Altså 1 pipette?

    

   Mvh

   Dorthe

  • Hej Dorthe

    

   Tak for din mail. Ja, 1 pipette bør stadig være nok til begge katte. Føler du 1 ikke er effektiv nok, sker der heller ikke noget ved at give 2, men som udgangspunkt er 1 nok.

    

   Hav en god weekend.

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Susan Krogh at 28/10/2014 14.02
  • Jeg har to katte og en hund. For noget tid siden fandt vi lopper ved hunden. Den ene kat begyndte også at klø sig virkelig meget. Den anden kat har slet ikke kløet sig. Den kat der har kløet sig meget, har jeg undersøgt grundigt mange gange, men jeg har aldrig fundet lopper. Er det muligt, at det er pelslus eller andet end lopper? På forhånd tak for hjælpen.

  • Hej Susan

    

   Tak for din mail. Hvis katten klør sig meget uden du finder lopper, kan det være mange ting. Katten kan have haft lopper, og klør sig så i de små sår der efterlades, når lopperne bider sig fast, men det kan også være pelslus, meget tør hud eller andre ting. Hvis du ikke kan finde nogen lopper eller lus, ville jeg nok lige slå et slag forbi dyrlægen, og høre om han kan se hvad det kan være, hvis problemet fortsætter. Lopper springer af og på pelsen, så i teorien kan den godt have haft lopper, men der plejer nu at være nogle synlige i pelsen også, hvis du f.eks har brugt en loppekam at rede ham med.

    

   Hav en god aften.

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Michelle at 09/11/2014 21.58
  • Må jeg anvende dette produkt på min kat når jeg er gravid? Vil self anvende handsker, men kan det ellers have en skadelig virkning på min ufødte baby? 

  • Hej Michelle

    

   Tak for din mail. Det kan du godt, det kan f.eks også anvendes til drægtige hunde, fordi det arbejder i pelsen og ikke går i blodet. Men selvfølgelig altid en god ide at tage handsker på.

    

   Hav en god aften.

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Svea at 16/04/2015 07.44
  • Kan jeg bruge dette produkt til en gravid kat?

  • Hej Svea

    

   Biospotix går ikke i blodet af katten, så detkan du sagtens.

    

   Hav en god dag.

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra wickie at 30/08/2015 22.15
  • Jeg har lige fået den dejligste lille killing på 12 uger. Har så her til aften opdaget han har lopper.

  • Hej Wickie

    

   Hvis killingerne er 12 uger, må de gerne bruge Biospotix pipetterne.

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Mette at 15/10/2015 12.06
  • Hej! Jeg får snart en 12 ugers killing jeg på forhånd ved at befængt med lopper, og derfor vil jeg allerede nu købe ind til en fuld loppekur. Jeg regner med at købe jeres shampoo som indledende behandling, og så fortsætte med dette produkt, men dræber dette kun de voksne lopper, eller tager det alt; voksne lopper, larver og æg, i de 4 uger som der beskrives at produktet virker? På forhånd tak!

  • Hej Mette

    

   Tak for din mail. Loppeshampooen slår det ihjel som er i pelsen, men shampooen holder ikke 4 uger. Pipetterne beskytter mod nye lopper i 4 uger, når du har dryppet dem hen over ryggen. Når du ved du får lopper hjem, vil jeg foreslå, at du også får spray til at bekæmpe lopper i hjemmet, da katten lynhurtigt vil kaste nogle af lopperne af, når du får den hjem, medmindre det absolut første du gør, når den er hjemme, er at få den vasket i loppeshampoo.

    

   Så jeg anbefaler:

    

   1. Spray til hjemmet

    

   2. Loppeshampoo

    

   3. Pipetter, når du er færdig med at behandle med loppeshampoo og har behandlet hjemmet, og kan se, at lopperne er væk, kan du bruge pipetterne til forebyggese mod nye lopper.

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Stephanie at 07/01/2016 16.20
  • Jeg har købt dette produkt sammen med jeres loppeshampoo. Hvor lang tid må der gå, efter jeg har givet katten loppekuren, til jeg må vaske den med loppeshampooen, uden at jeg vasker loppekuren og dens effekt væk?

  • Hej Stephanie

    

   Tak for din mail. Det er lidt omvendt rækkefølge. Det bedste er, hvis du bruger loppeshampooen først og spray til miljøet, hvis du har problemer med lopper i huset, og kører på med loppeshampoo et par gange om ugen til lopperne er væk. Når du så har fået den ryddet i miljøet i huset og i kattens pels, bruger du pipetterne som forebyggende værn mod nye lopper. 

    

   Hav en god aften.

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Lonni at 03/05/2016 19.42
  • Hvor længe går der før lopperne dør? Har 5 katte og 2 af dem har fået sår, så mistænker loppeallergi, så det skulle helst gå hurtigt..

  • Hej Lonni

    

   Tak for din mail. Det er svært at svare på, det kommer an på, hvor slemt du er angrebet i hjemmet. Jeg anbefaler du lige læser denne loppe-guide igennem hvor det er relevant for dig. Hvis du allerede har lopper og kun bruger pipeter, får du svært ved at slippe af med dem, der skal sættes ind på flere fronter, det kan du læse om her:

    

   https://www.petdreams.dk/bliv-fri-lopper-hos-katte-hunde

    

   Hav en god dag.

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej

Video