Ring +45 50262020 | [email protected]

 ♡ Kvalitetsvarer | Fragt: kun 39,- | Dag-til-dag levering

Bazyl økologisk skylbar kattegrus

Varenummer: uuu 339
uuu 339 <h2>Økologisk kattegrus - Kan skylles ud i toilettet!</h2> <p>Bazyl er et organisk kattegrus, der er 100% naturlig og økologisk. Bazyl kattegrus er designet til brug i hjemmet, og lavet af træpiller, som er komprimeret savsmuld fra nåletræer beriget med vegetabilske gummier. Det klumper nemt, hvilket gør det effektivt og økonomisk.</p> <p>Dette nedbrydelige kattegrus kan <strong>smides i toilettet såvel som i komposten</strong>. I modsætning til andre former for kattegrus, der øger affaldsmængden, er Bazyl kattegrus <strong>venligt mod naturen</strong>, da alle elementerne kan optages. <strong>Derfor kan du smide klumperne såvel som kattegruset i toilettet</strong>, og hvis du har en komposttønde, kan det også tilsættes her.</p> <ul> <li>Lavet af 100% naturlige komponenter</li> <li>Miljøvenlig og biologisk nedbrydeligt</li> <li>Klumper nemt</li> <li>Økonomisk</li> <li>Hygiejnisk</li> <li>Ikke allergifremkaldende</li> <li>Absorberer fugt</li> <li>Neutraliserer lugte</li> <li>Kan skylles i toilettet</li> </ul> <p>Denne pose Bazyl kattegrus indeholder 7,5 liter.</p> <p>Bazyl kattegrus (og enhver anden form for skylbar kattegrus) skal bruges, når du træner din kat til at bruge et almindeligt toilet med en <strong><a href="//www.petdreams.dk/litter-kwitter-det-geniale-kattetoilet-traenings-kit.html">Litter Kwitter</a></strong>.<strong><br /><br /></strong></p> Hvis du vil modtage en email når varen er på lager igen, klik her.

På vej til lager - Spørg os om leveringstid

kr. 89,-

1-3 dagens levering. Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag

Fragt: 39,- PostNord

Mulighed for kredit med Viabill

E-mærket - Køberbeskyttelse op til 10000 DKK

Produktbeskrivelse

Detaljer

Økologisk kattegrus - Kan skylles ud i toilettet!

Bazyl er et organisk kattegrus, der er 100% naturlig og økologisk. Bazyl kattegrus er designet til brug i hjemmet, og lavet af træpiller, som er komprimeret savsmuld fra nåletræer beriget med vegetabilske gummier. Det klumper nemt, hvilket gør det effektivt og økonomisk.

Dette nedbrydelige kattegrus kan smides i toilettet såvel som i komposten. I modsætning til andre former for kattegrus, der øger affaldsmængden, er Bazyl kattegrus venligt mod naturen, da alle elementerne kan optages. Derfor kan du smide klumperne såvel som kattegruset i toilettet, og hvis du har en komposttønde, kan det også tilsættes her.

  • Lavet af 100% naturlige komponenter
  • Miljøvenlig og biologisk nedbrydeligt
  • Klumper nemt
  • Økonomisk
  • Hygiejnisk
  • Ikke allergifremkaldende
  • Absorberer fugt
  • Neutraliserer lugte
  • Kan skylles i toilettet

Denne pose Bazyl kattegrus indeholder 7,5 liter.

Bazyl kattegrus (og enhver anden form for skylbar kattegrus) skal bruges, når du træner din kat til at bruge et almindeligt toilet med en Litter Kwitter.

Anmeldelser

Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Bazyl økologisk skylbar kattegrus ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Bazyl økologisk skylbar kattegrus

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video