Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Ferplast Atlas hundebur i aluminium + madras - 4 størrelser

Varenummer: Ferplast Atlas aluminium bure
Ferplast Atlas aluminium bure <h2>Sikkert Hundebur Til Bilen Med Vertikal Åbning – Gør Adgang Nem, Også i Biler Med Høj Kant</h2> <p>Ferplast Atlas er et af de absolut bedste hundebure til bilen. Rejs uden bekymringer og i absolut sikkerhed med et Atlas Car Aluminium bur! Disse hundebure er meget robuste og sikre, da de er lavet af aluminium i høj kvalitet. Hvis du ønsker at fastgøre buret til bilen, kan der tilkøbes stropper til dette formål her på siden.</p> <p>Ferplast Atlas’s patenterede åbningssystem giver nem adgang, også i biler med høj kant, hvor døren til buret i nogle tilfælde ellers kan være svær at åbne. Døren har bekvemme automatiske stempler med 2 sikkerhedslåse i bunden, og kan bruges med hængelås (hængelås ikke inkluderet). Model large med 2 døre leveres med fire sikkerhedslåse.</p> <p>Dette hundebur i aluminium kan nemt anbringes i bilen og fås i fire forskellige størrelser. Den største model kan bruges med det praktiske indvendige skillerum (købes separat som tilbehør), som kan bruges til at huse to hunde på samme tid og adskille buret i 2 separate rum.</p> <p>Bunden af alle Ferplast Atlas bure er foret med en behagelig vandtæt madras, der dækker hele bunden og sørger for, at buret forbliver tørt på alle tidspunkter. Madrassen kan fjernes til rengøring.</p> <h3><span style="font-size: medium;"><strong>Egenskaber for buret:</strong></span></h3> <ul> <li>Solidt robust hundebur i aluminium til bilen </li> <li>Perfekt til biler med høj kant ved bagagerummet</li> <li>Designet til at sikre komfort og sikkerhed under rejsen</li> <li>Fire forskellige modeller til forskellige bilmodeller og hunde</li> <li>Nem adgang takket være det patenterede lodrette åbningssystem</li> <li>Automatiske stempler</li> <li>Dør med to sikkerhedslåse (4 i den store model)</li> <li>Leveres med vandtæt madras</li> </ul> <style><!-- table, th, td { border: 1px solid black; border-collapse: collapse; } th, td { padding: 5px; } th { text-align: left; } --></style> <table style="width: 100%;"> <tbody> <tr><th>Burenes mål i bredde x bunddybde x højde + topdybde:</th><th>STØRRELSE:</th><th>MAKSIMUM KAPACITET:</th></tr> <tr> <td>X-SMALL</td> <td>50 x 55 x 55 cm  </td> <td>10 Kg</td> </tr> <tr> <td>SMALL</td> <td>55 x 75 x 61.5 + 47 cm</td> <td>20 Kg</td> </tr> <tr> <td>MEDIUM</td> <td>65 x 82 x 65 + 51 cm</td> <td>40 Kg</td> </tr> <tr> <td>LARGE</td> <td>92 x 81 x 66 + 51 cm</td> <td>60 Kg</td> </tr> </tbody> </table> Ferplast

På lager 

kr. 1.999,-

* Skal udfyldes

Ferplast

30 dages returret

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Sikkert Hundebur Til Bilen Med Vertikal Åbning – Gør Adgang Nem, Også i Biler Med Høj Kant

Ferplast Atlas er et af de absolut bedste hundebure til bilen. Rejs uden bekymringer og i absolut sikkerhed med et Atlas Car Aluminium bur! Disse hundebure er meget robuste og sikre, da de er lavet af aluminium i høj kvalitet. Hvis du ønsker at fastgøre buret til bilen, kan der tilkøbes stropper til dette formål her på siden.

Ferplast Atlas’s patenterede åbningssystem giver nem adgang, også i biler med høj kant, hvor døren til buret i nogle tilfælde ellers kan være svær at åbne. Døren har bekvemme automatiske stempler med 2 sikkerhedslåse i bunden, og kan bruges med hængelås (hængelås ikke inkluderet). Model large med 2 døre leveres med fire sikkerhedslåse.

Dette hundebur i aluminium kan nemt anbringes i bilen og fås i fire forskellige størrelser. Den største model kan bruges med det praktiske indvendige skillerum (købes separat som tilbehør), som kan bruges til at huse to hunde på samme tid og adskille buret i 2 separate rum.

Bunden af alle Ferplast Atlas bure er foret med en behagelig vandtæt madras, der dækker hele bunden og sørger for, at buret forbliver tørt på alle tidspunkter. Madrassen kan fjernes til rengøring.

Egenskaber for buret:

 • Solidt robust hundebur i aluminium til bilen 
 • Perfekt til biler med høj kant ved bagagerummet
 • Designet til at sikre komfort og sikkerhed under rejsen
 • Fire forskellige modeller til forskellige bilmodeller og hunde
 • Nem adgang takket være det patenterede lodrette åbningssystem
 • Automatiske stempler
 • Dør med to sikkerhedslåse (4 i den store model)
 • Leveres med vandtæt madras
Burenes mål i bredde x bunddybde x højde + topdybde:STØRRELSE:MAKSIMUM KAPACITET:
X-SMALL 50 x 55 x 55 cm   10 Kg
SMALL 55 x 75 x 61.5 + 47 cm 20 Kg
MEDIUM 65 x 82 x 65 + 51 cm 40 Kg
LARGE 92 x 81 x 66 + 51 cm 60 Kg

Anmeldelser

Anmeldelser (1)

 Anmeldt af Maria
Anmeldelse:
Vi skiftede vores dogman hundebur ud med dette Ferplast Atlas hundebur i aluminium, og vi er super tilfredse, og det er vores lille gravhund bestemt også. Han slapper allerede mere af på vores køreture, og virker mere rolig end før, hvor han nærmest virkede stresset over at skulle med ud at køre.
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Ferplast Atlas hundebur i aluminium + madras - 4 størrelser ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Ferplast Atlas hundebur i aluminium + madras - 4 størrelser

2 Vare(r)

per side
 • Fra Finn at 26/07/2018 06.49
  • Mål på dobbelt buret? Pris?

  • Hej.

   Dobbeltburet er det der hedder str. L, og har følgende mål: 92 x 81 x 66 + 51 cmPrisen er 2.849,-

   Hvis du ønsker at dele buret op i 2 rum, kan en opdeler tilkøbes her:https://www.petdreams.dk/opdeler-til-ferflast-car-aluminium-dobbeltbur.html

    

   Med venlig hilsen

   Mads, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Louise at 24/01/2019 21.56
  • Hvad er afstanden på tremmerne, på model L?

  • Hej Louise.

    

   Afstanden mellem tremmerne i toppen af siderne/bagsiden er ca. 7 cm., og mellem tremmerne i lågen er der ca. 4 cm.

    

   Med venlig hilsen

   Mads, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej

Video

Relaterede varer: