Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Aktiveringslegetøj til katte med motor

Varenummer: TX4567
TX4567 <h2>Genialt Lille Kattelegetøj Med Motor Til Aktivering Af Katten</h2> <p><span>Her er et meget sjovt legetøj til katte, som helt sikkert vil aktivere din kat!</span></p> <p><span>Bare tryk på knappen, og fjerlegetøjet kører rundt og roterer.</span></p> <p><span>Dette opfordrer til leg, og stimulerer kattens jagtinstinkt.</span> </p> <p><span style="font-size: medium;"><strong>Mere om kattelegetøjet:</strong></span></p> <ul> <li>Har motor og fjernbetjening</li> <li>15 cm i diameter og 21 cm høj.</li> <li>I blå farve</li> </ul> <p>Her kan du købe en <strong><a title="Fjer til TX4567" href="//www.petdreams.dk/fjeder-pind-tx4567.html" target="_self">ekstra fjer</a></strong> og have til udskiftning, eller hvis du allerede har en pind med fjer som er ødelagt på dit kattelegetøj. </p> <p><strong>Bemærk! Vi anbefaler at holde katten lidt under opsyn under legen. </strong></p> Trixie

På lager - Levering 1-3 dage

kr. 195,-
Trixie

30 dages returret

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Genialt Lille Kattelegetøj Med Motor Til Aktivering Af Katten

Her er et meget sjovt legetøj til katte, som helt sikkert vil aktivere din kat!

Bare tryk på knappen, og fjerlegetøjet kører rundt og roterer.

Dette opfordrer til leg, og stimulerer kattens jagtinstinkt. 

Mere om kattelegetøjet:

  • Har motor og fjernbetjening
  • 15 cm i diameter og 21 cm høj.
  • I blå farve

Her kan du købe en ekstra fjer og have til udskiftning, eller hvis du allerede har en pind med fjer som er ødelagt på dit kattelegetøj. 

Bemærk! Vi anbefaler at holde katten lidt under opsyn under legen. 

Anmeldelser

Anmeldelser (10)

 Anmeldt af Kira
Anmeldelse:
Mine katte er utrolig glade for dette legetøj, men jeg må give en advarsel. Snoren med fjerene i sidder ikke godt nok fast på svingarmen. En af mine katte fik revet den af, og i ivrighed slugte han både snor og plasticdutten med fjer. Han måtte en tur til dyrlægen og røntgenfotograferes. Heldigvis kom det hele ud igen den naturlige vej. Legetøjet er fint, men hold øje med din kat når den leger med den.
 Anmeldt af Anne-Dorte
Anmeldelse:
Et udmærket legetøj, dog kunne jeg ønske at den kunne "sidde" bedre fast, idet vores katte flere gange har væltet den og blevet skræmt.
 Anmeldt af Dann
Anmeldelse:
Tarzan er begyndt at bruge den lidt, især pinden hvor der sidder fjer. Pinden er ved at knække, efter kun 2 dage, med bid fra en 10 ugers killing. Der er dog en ekstra pind/fjer med, men hvis den ikke holder længere...
Så syntes jeg ikke at den er pengene værd.
 Anmeldt af Susanne
Anmeldelse:
Kattene er rigtige glade for den, både unge og gamle kan de ikke lade være med at lege men den. Der skulle være til at købe nogle eksta pinde med fjer. Jeg havde kun haft den i en uge da den første blev bidt over.
 Anmeldt af Dorthe Marie
Anmeldelse:
Jeg har 3 katte der er helt vilde med dette stykke legetøj, de nærmest sidder i kø når jeg tænder den. Det eneste minus er at der kun er 2 pinde med fjer med, de bliver hurtigt fanget i stykker, men med lidt fantasi køre den da endnu. Kan virklig godt anbefale denne, HUSK dog at have batterier hjemme..
 Anmeldt af Birmabørn
Anmeldelse:
Man får hurtigt brug for flere fjern og batterier for kattene elsker den simpelthen!!!
 Anmeldt af Henriette
Anmeldelse:
Dette er et genialt stykke kattelegetøj! Især fjernkontrollen gør, at man kan lege med katten på en interaktiv måde uden at komme i vejen for kattens naturlige adfærd. Fjerkosten er måske lidt sart og den er allerede faldet af to gange, men kan bindes på igen. Det er virkelige godt, at der er to fjerkoste med i købet, fordi det vil sikkert hurtigt blive ædt. Måske burde det være muligt at købe erstatnings fjerkoste? Måske kan man også bare være lidt kreativ og lave dem selv.

Motoren brummer dog noget, så i begyndelsen var min kat mere interesseret i at finde ud af, hvor brummmelyden kom fra, frem for at lege med fjer-dimsen, men nu har hun lært systemet. Motoren bevæger fjerbolden rundt i små ryk, som aktiverer min kats jagtinstinkt, så det er et stort hit.

Faktisk er dette legetøj næsten bedre end laser-legetøj, men fordi min kat er meget forkælet, så har vi selvfølgelig begge dele. Og kommer der et lignende produkt på markedet, så ...
 Anmeldt af Tina
Anmeldelse:
Panter er helt vil med den og det har været svært at finde noget han gider at lege med, for han vil helst bare ligge og kigge på det og det er jeg ikke til i længden, men han bider så snoren over, om jeg så binder det med fiskesnører bider han det i stykker, så opnåede lige 2 dejlige morgner, for nu går han og piver igen fordi han keder sig, men bider din kat ikke snoren over er den alletiders, den stopper selv efter 15 min, så man kan godt sætte den til når man går hjemmefra om morgen
 Anmeldt af Ditte
Anmeldelse:
Super fedt legetøj til killinger. Det eneste negative jeg kan sige er, at der ikke skal meget til før at batterierne løsner sig og legetøjet ikke virker, før du har presset dem på plads igen.
 Anmeldt af Amagerpigen
Anmeldelse:
Dette stykke legetøj er lynhurtigt blevet "det bedste"! Katten elsker at jagten "fuglen", der bevæger sig i forskellige mønstre rundt og til siderne. Sæt den forskellige steder: på en taburet, i en kasse eller med vægge omkring af plastik eller pap, så er der nye lege hver dag. Den er meget lydsvag og har en fjenbetjening, så du kan starte og stoppe den på afstand for at gøre legen sjovere. Sætter du den bare til at køre, stopper den selv efter et stykke tid, så batterierne spares. Kan dog være lidt bekymret for, hvor længe fjerene holder og er derfor glad for, at der følger en ekstra "fugl" med. SUPER :-)
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Aktiveringslegetøj til katte med motor ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Aktiveringslegetøj til katte med motor

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video