Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Zig-Zag pæle til hunde agilitybane - weave poles

Varenummer: TX3206
TX3206 <h2>Træn Din Hund Og Styrk Jeres Bånd! - Trixie Slalom pæle Til Agility</h2> <p>Hundeagility er en vidunderlig sport for dig og din hund. I kan have det sjovt, være aktive og styrke jeres bånd. En agilitybane har et sæt af forhindringer, der er designet til at teste din hunds intelligens og hastighed. En af forhindringerne på denne bane er zig-zag pæle.</p> <h3>Hundeagility træning vil gavne din hund på følgende måder:</h3> <ul> <li>Det giver motion og mental stimulation</li> <li>Opfylder hundens naturlige instinkter til at løbe og jage</li> <li>Styrker båndet mellem dig og din hund</li> </ul> <p><strong>Trixie Zig-zag pælene</strong> er en serie på 12 opretstående pæle, der hver måler 115cm. Du vil lære din hund at væve gennem pælene uden at springe nogen over. Dette er faktisk en af de mest udfordrende forhindringer for de fleste hunde. Dette skyldes at vævningen gennem pælene er en adfærd, som ikke forekommer naturligt hos en hund.</p> <p>Du kan træne din hund til at bruge disse zig-zag pæle i din have. Nogle hundeklubber tilbyder struktureret undervisning, hvor du kan deltage med din hund og derefter øve sammen derhjemme.</p> <p><strong>Trixie Zig-zag pæle til hundeagility (weave poles):</strong></p> <ul> <li>Lavet af plastik i blå og orange</li> <li>Inkluderer 12 bløde EVA plastikpæle</li> <li>Pælehøjde 115cm</li> <li>Diameter på pæle 3cm</li> <li>Sættes nemt op og tages ned</li> <li>Leveres med snor til justering af pæle</li> <li>Leveres med pjece med tips og trics for optimal træning</li> <li>Inkluderer praktisk taske til nem opbevaring, når du ikke bruger dem.</li> </ul> Trixie

På vej til lager - Levering 2-5 dage

kr. 449,-
Trixie

30 dages returret

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Træn Din Hund Og Styrk Jeres Bånd! - Trixie Slalom pæle Til Agility

Hundeagility er en vidunderlig sport for dig og din hund. I kan have det sjovt, være aktive og styrke jeres bånd. En agilitybane har et sæt af forhindringer, der er designet til at teste din hunds intelligens og hastighed. En af forhindringerne på denne bane er zig-zag pæle.

Hundeagility træning vil gavne din hund på følgende måder:

 • Det giver motion og mental stimulation
 • Opfylder hundens naturlige instinkter til at løbe og jage
 • Styrker båndet mellem dig og din hund

Trixie Zig-zag pælene er en serie på 12 opretstående pæle, der hver måler 115cm. Du vil lære din hund at væve gennem pælene uden at springe nogen over. Dette er faktisk en af de mest udfordrende forhindringer for de fleste hunde. Dette skyldes at vævningen gennem pælene er en adfærd, som ikke forekommer naturligt hos en hund.

Du kan træne din hund til at bruge disse zig-zag pæle i din have. Nogle hundeklubber tilbyder struktureret undervisning, hvor du kan deltage med din hund og derefter øve sammen derhjemme.

Trixie Zig-zag pæle til hundeagility (weave poles):

 • Lavet af plastik i blå og orange
 • Inkluderer 12 bløde EVA plastikpæle
 • Pælehøjde 115cm
 • Diameter på pæle 3cm
 • Sættes nemt op og tages ned
 • Leveres med snor til justering af pæle
 • Leveres med pjece med tips og trics for optimal træning
 • Inkluderer praktisk taske til nem opbevaring, når du ikke bruger dem.

Anmeldelser

Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Zig-Zag pæle til hunde agilitybane - weave poles ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Zig-Zag pæle til hunde agilitybane - weave poles

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video