Ring +45 50262020 | [email protected]

 ♡ Kvalitetsvarer | Fragt: kun 39,- | Dag-til-dag levering

Moser afstandskamme til flere mærker 3 stk

Varenummer: GP 1245 7550
GP 1245 7550 <p>Sæt med 3 stk. ekstra kamme på 5, 9, og 13 mm. Klipperen skal have et skær på, som er 3.2 mm eller derunder, som også svarer til skær nr. 7 eller skær med højere tal end 7. Passer på alle skær som følger med vores hundeklippere som standard:</p> <ul> <li><strong><a href="//www.petdreams.dk/kraftig-pro-katteklipper-moser-i-topkvalitet-45w.html">Moser model 1245</a></strong> 45 Watt</li> <li><a href="//www.petdreams.dk/moser-max-50-kraftfuld-trimmer.html"><strong>Moser Max 50</strong> </a>50 Watt</li> <li><strong><a href="//www.petdreams.dk/klippemaskine-til-katte-fra-oster-golden-a5-2-speed.html">Oster Golden A5</a></strong> 45 Watt</li> <li><strong><a href="//www.petdreams.dk/tradlos-katteklipper-andis-agr-super-40w.html">Andis AGR+</a></strong> Super 40 Watt</li> </ul> <p><strong>Bemærk! Når afstandskammene monteres, skal krogen først sættes på bagsiden af skæret. Derefter trækker man dem frem. De er fjeder belastet, og kan derfor sidde i spænd på forsiden af skæret, når de er trukket frem. </strong></p> <p>Se hele udvalget af <a title="klippeskaer og afstandskamme" href="//www.petdreams.dk/hundeartikler/plejeprodukter/klippeskaer-og-afstandskamme.html"> <strong>klippeskær og afstandskamme</strong></a>.</p> Moser

På lager - Levering 1-3 dage

kr. 167,-
Moser

1-3 dagens levering. Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag

Fragt: 39,- PostNord

Mulighed for kredit med Viabill

E-mærket - Køberbeskyttelse op til 10000 DKK

Produktbeskrivelse

Detaljer

Sæt med 3 stk. ekstra kamme på 5, 9, og 13 mm. Klipperen skal have et skær på, som er 3.2 mm eller derunder, som også svarer til skær nr. 7 eller skær med højere tal end 7. Passer på alle skær som følger med vores hundeklippere som standard:

Bemærk! Når afstandskammene monteres, skal krogen først sættes på bagsiden af skæret. Derefter trækker man dem frem. De er fjeder belastet, og kan derfor sidde i spænd på forsiden af skæret, når de er trukket frem.

Se hele udvalget af klippeskær og afstandskamme.

Anmeldelser

Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Moser afstandskamme til flere mærker 3 stk ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Moser afstandskamme til flere mærker 3 stk

3 Vare(r)

per side
 • Fra Pia at 29/05/2013 11.56
  • Hej

   Jeg har en minipuddel og påtænker at købe en Oster Golden A5 trimmer. Jeg plejer at håndklippe med saks, fordi jeg gerne vil bevare en lidt lang pels på 1-2 cm, men vil gerne gøre arbejdet lettere med en maskine. Hvilket skær skal jeg købe og hvilken afstandskam vil passe?

    

   mvh

   Pia Hem-Jensen

  • Hej Pia

   Tak for din mail. Jeg tror et skær 10 vil passe fint til en minipuddel, hvis ellers ikke der er de store klumper og filter i pelsen.

   https://www.petdreams.dk/oster-skaer-10-1-6-mm-til-moser-oster-andis.html

   Afstandskamme kan du finde her i 6 forskellige længder, så det passer til længden du vil efterlade på hunden:

   https://www.petdreams.dk/afstandskamme-universal-til-flere-laengder-og-modeller.html

   Hav en god aften :)

   Mvh

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Tina at 17/03/2016 08.26
  • Hej jeg har en shin tzu som jeg selv klipper med saks. Det bliver lidt skævt og derfor kunne jeg godt tænke mig en trimmer . Vil gerne at hans pels som ikke filter/er uglet at den har en længde på 2 cm, hvilken afstands kam skal jeg så købe .? Vil også lige hører om den er god til trimning omkring øjne og skæg .? Hilsen Tina

  • Hej Tina

    

   Tak for din mail. Jeg vil anbefale dig et skær, hvor du kan klippe hunden direkte uden afstandskamme på kroppen. De skær vi har, som passer med afstandskamme, bliver normalt for fine til Shih Tzu. Så vil i stedet anbefale dette Oster skær #3 på 13 mm, som stadig vil efterlade en god mængde pels på kroppen, og så købe en Moser Max45, Max50 eller Oster Golden A5 af trimmerne:

    

   https://www.petdreams.dk/oster-klippeskaer-3f.html

    

   Til øjne og skæg, ville jeg bruge dette skær. Det er kun 2 cm bredt, og du vil bedre kunne komme til omkring øjne og skæg, end de almindelige skær som er ca 4 cm brede:

    

   https://www.petdreams.dk/oster-potehaar-skaer.html

    

   Hvis du vælger Moser Max45 eller Moser Max50, følger der et finere skær med trimmeren, men det er jeg sikker på du ikke vil komme gennem med på kroppen af Shih Tzu'en. Det kan du så bruge under maven f.eks, enten med en af disse 3 afstandskamme, eller en af disse i stål, som normalt er nemmere at have med at gøre end kammene i plastik:

    

   https://www.petdreams.dk/kamme-hundetrimmere-wahl.html

    

   Skriv, hvis du har flere spørgsmål :)

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Katrine at 13/09/2017 21.25
  • Hej Vi har en coton på 6 måneder, som vi gerne vil begynde at trimme. Vi har kig på Moser max 50. Vi vil gerne bevare en rimelig længde på pelsen, 2-3 cm. Er skæret, som medfølger det rigtige til en coton? (Det mener jeg at have læst, men vil blot være sikker) Hvilke afstandskamme skal vi bruge til den nævnte pelslængde? Mvh. Katrine

  • Hej Katrine

    

   Hej Marianne

    
   Tak for din mail. 
    
   Jeg kan anbefale denne trimmer, som du allerede har haft kig på, og som er født med skæret jeg vil mene passer godt til en coton:
    
    
   Vi har et sæt med 8 stk fra 3  til 25 mm afstandskamme du kan sætte uden på det skær der følger med trimmeren, og klippe i den længde du ønsker op til 25 mm. Du skal bare være opmærksom på, at det kan være en smule mere kompliceret, jo længere det skal være, fordi der kommer mindre pres på pelsen, jo højere man klipper, men kan fint lade sig gøre, tager bare lidt længere tid.
    
    
   Jo kortere du trimmer, jo nemmere er det som regel. Er der nogen knuder, så trim dem af først under selve knuden, hvor der stadig er lidt pels. 
    
   Ellers til det meste af kroppen, vil det nemmeste være at klippe den forholdsvist kort ned til 9,5 mm med dette skær. Det er altid nemmest at trimme direkte med et skær, men du kan så bedre holde det vedlige med afstandskamme senere, hvis du gerne vil have det lidt længere end 1 cm. Det er der mange der gør 1 til 2 gange om året, og holder så vedlige med standard skæret med en afstandskam på. Dem kan du ikke sætte uden på skær 4F. 
    
    
   Hvis du ikke allerede har en god saks, kan jeg anbefale denne til at bruge de steder i ansigtet og poter osv, hvor det er svært at komme til med trimmeren. Den har runde hjørner, så du ikke kommer til at stikke hunden.
    
    
   Til slut er der bare olien. Der følger med i pakken til de første gange, men hvis du vil have til et stykke tid fremover, kan jeg anbefale denne stift, der er nem lige at give et par dråber med ad gangen:
    
    
   Håber det hjalp lidt på vej, ellers spørger du bare igen.
    
   Mvh
    
   Kristian, PetDreams.dk
  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej

Video

Relaterede varer: