Ring +45 50262020

Fragt: kun 39,-

Pin It

Moser afstandskamme til flere mærker 3 stk

Varenummer: GP 1245 7550
GP 1245 7550 <p>Sæt med 3 stk. ekstra kamme på 5, 9, og 13 mm. Klipperen skal have et skær på, som er 3.2 mm eller derunder, som også svarer til skær nr. 7 eller skær med højere tal end 7. Passer på alle skær som følger med vores hundeklippere som standard:</p> <ul> <li><strong><a href="//www.petdreams.dk/kraftig-pro-katteklipper-moser-i-topkvalitet-45w.html">Moser model 1245</a></strong> 45 Watt</li> <li><a href="//www.petdreams.dk/moser-max-50-kraftfuld-trimmer.html"><strong>Moser Max 50</strong> </a>50 Watt</li> <li><strong><a href="//www.petdreams.dk/klippemaskine-til-katte-fra-oster-golden-a5-2-speed.html">Oster Golden A5</a></strong> 45 Watt</li> <li><strong><a href="//www.petdreams.dk/tradlos-katteklipper-andis-agr-super-40w.html">Andis AGR+</a></strong> Super 40 Watt</li> </ul> <p><strong>Bemærk! Når afstandskammene monteres, skal krogen først sættes på bagsiden af skæret. Derefter trækker man dem frem. De er fjeder belastet, og kan derfor sidde i spænd på forsiden af skæret, når de er trukket frem. </strong></p> <p>Se hele udvalget af <a title="klippeskaer og afstandskamme" href="//www.petdreams.dk/hundeartikler/plejeprodukter/klippeskaer-og-afstandskamme.html"> <strong>klippeskær og afstandskamme</strong></a>.</p> Moser

På lager - Levering 1-3 dage

kr. 167,-
Moser

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,- PostNord eller fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

E-mærket netbutik Køberbeskyttelse op til 10.000 kr.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Sæt med 3 stk. ekstra kamme på 5, 9, og 13 mm. Klipperen skal have et skær på, som er 3.2 mm eller derunder, som også svarer til skær nr. 7 eller skær med højere tal end 7. Passer på alle skær som følger med vores hundeklippere som standard:

Bemærk! Når afstandskammene monteres, skal krogen først sættes på bagsiden af skæret. Derefter trækker man dem frem. De er fjeder belastet, og kan derfor sidde i spænd på forsiden af skæret, når de er trukket frem.

Se hele udvalget af klippeskær og afstandskamme.

Anmeldelser

Anmeldelser (1)

 Anmeldt af Birgit
Anmeldelse:
Købt sammen med Moser max45. Jeg synes ikke jeg endnu har fået udbytte af kammene. De har en tendens til at trække skæret med af, når man vil skifte dem. Måske et spørgsmål om rutine. Meget flot service fra firmaets side i forbindelse med køb af trimmer, ekstra skær og kamme.

Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Moser afstandskamme til flere mærker 3 stk ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Moser afstandskamme til flere mærker 3 stk

2 Vare(r)

per side
 • Fra Pia at 29/05/2013 11.56
  • Hej

   Jeg har en minipuddel og påtænker at købe en Oster Golden A5 trimmer. Jeg plejer at håndklippe med saks, fordi jeg gerne vil bevare en lidt lang pels på 1-2 cm, men vil gerne gøre arbejdet lettere med en maskine. Hvilket skær skal jeg købe og hvilken afstandskam vil passe?

    

   mvh

   Pia Hem-Jensen

  • Hej Pia

   Tak for din mail. Jeg tror et skær 10 vil passe fint til en minipuddel, hvis ellers ikke der er de store klumper og filter i pelsen.

   https://www.petdreams.dk/oster-skaer-10-1-6-mm-til-moser-oster-andis.html

   Afstandskamme kan du finde her i 6 forskellige længder, så det passer til længden du vil efterlade på hunden:

   https://www.petdreams.dk/afstandskamme-universal-til-flere-laengder-og-modeller.html

   Hav en god aften :)

   Mvh

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Tina at 17/03/2016 08.26
  • Hej jeg har en shin tzu som jeg selv klipper med saks. Det bliver lidt skævt og derfor kunne jeg godt tænke mig en trimmer . Vil gerne at hans pels som ikke filter/er uglet at den har en længde på 2 cm, hvilken afstands kam skal jeg så købe .? Vil også lige hører om den er god til trimning omkring øjne og skæg .? Hilsen Tina

  • Hej Tina

    

   Tak for din mail. Jeg vil anbefale dig et skær, hvor du kan klippe hunden direkte uden afstandskamme på kroppen. De skær vi har, som passer med afstandskamme, bliver normalt for fine til Shih Tzu. Så vil i stedet anbefale dette Oster skær #3 på 13 mm, som stadig vil efterlade en god mængde pels på kroppen, og så købe en Moser Max45, Max50 eller Oster Golden A5 af trimmerne:

    

   https://www.petdreams.dk/oster-klippeskaer-3f.html

    

   Til øjne og skæg, ville jeg bruge dette skær. Det er kun 2 cm bredt, og du vil bedre kunne komme til omkring øjne og skæg, end de almindelige skær som er ca 4 cm brede:

    

   https://www.petdreams.dk/oster-potehaar-skaer.html

    

   Hvis du vælger Moser Max45 eller Moser Max50, følger der et finere skær med trimmeren, men det er jeg sikker på du ikke vil komme gennem med på kroppen af Shih Tzu'en. Det kan du så bruge under maven f.eks, enten med en af disse 3 afstandskamme, eller en af disse i stål, som normalt er nemmere at have med at gøre end kammene i plastik:

    

   https://www.petdreams.dk/kamme-hundetrimmere-wahl.html

    

   Skriv, hvis du har flere spørgsmål :)

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej

Video

Relaterede varer: