Ring +45 50262020 | [email protected]

 ♡ Kvalitetsvarer | Fragt: kun 39,- | Dag-til-dag levering

LED lys fra AFP K-nite - 3 muligheder

Varenummer: AFP K nite u
AFP K nite u <h2>AFP K-NITE LED Lys Med Fast Lys, Langsomt Blink & Hurtigt Blink</h2> <p>Pendant til hundens halsbånd eller hundesnoren med LED-lys som skinner klart i mørket til turene ude med hunden om aftenen. Det lysende pendant kan ses på lang afstand (1,5 km). Dette er på grund af det specielle LED-lys, som også sikrer en længere levetid på batterierne. Pendantet aktiveres nemt ved at trykke på den, hvor der er 3 muligheder med lys:</p> <p>1. Fast lys<br />2. Hurtige blink<br />3. Langsomme blink<br />4. Du slukker for K-NITE<br /><br />AFP K-NITE er vejrresistent og nem at fastgøre til hundens eller kattens halsbånd eller snor. Er også ideel til cyklister, backpackere og andre der opholder sig i mørket, hvor der er trafik.</p> All for paws

På lager - Levering 1-3 dage

kr. 59,-
All for paws

1-3 dagens levering. Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag

Fragt: 39,- PostNord

Mulighed for kredit med Viabill

E-mærket - Køberbeskyttelse op til 10000 DKK

Produktbeskrivelse

Detaljer

AFP K-NITE LED Lys Med Fast Lys, Langsomt Blink & Hurtigt Blink

Pendant til hundens halsbånd eller hundesnoren med LED-lys som skinner klart i mørket til turene ude med hunden om aftenen. Det lysende pendant kan ses på lang afstand (1,5 km). Dette er på grund af det specielle LED-lys, som også sikrer en længere levetid på batterierne. Pendantet aktiveres nemt ved at trykke på den, hvor der er 3 muligheder med lys:

1. Fast lys
2. Hurtige blink
3. Langsomme blink
4. Du slukker for K-NITE

AFP K-NITE er vejrresistent og nem at fastgøre til hundens eller kattens halsbånd eller snor. Er også ideel til cyklister, backpackere og andre der opholder sig i mørket, hvor der er trafik.

Anmeldelser

Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med LED lys fra AFP K-nite - 3 muligheder ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til LED lys fra AFP K-nite - 3 muligheder

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video

Relaterede varer: