Ring +45 50262020 | [email protected]

♡ Julegaver byttes indtil 31/01 | Fragt: kun 39,- | Hurtig levering

Adapter til montering af Sureflap kattelem i glasdøre og vægge

Varenummer: Adapter Microchip kattelemme
Adapter Microchip kattelemme <h2><strong>Adapter til Sureflap kattelem - til montering i glasdør eller i væg med tunneller</strong>.</h2> <p>Adapteren passer både til enkelt- og dobbelt glasdøre. Kan naturligvis også monteres i vindue. Det anbefales, at få en glarmester til at hjælpe med opgaven. Sureflap adapteren skal også benyttes, hvis du skal montere Sureflap i en væg, hvor der er tunnel forlængere imellem, ellers vil skruerne der følger med, ikke være lange nok til at spænden kattelemmen sammen. </p> <p>Adapteren kan også bruges som isolering, hvis der er metal i nærheden af Sureflap chiplemmen, som påvirker læseren, der tager imod chippens id.</p> <p><strong>Hullet som skal skæres til adapteren, skal være cirkelformet, og have en diameter mellem 210-260 mm. Hele adapteren måler 28.5 cm i diameter. </strong></p> <p>Se hele udvalget af <strong><a title="kattelemme" href="//www.petdreams.dk/katteartikler/kattelemme.html">kattelemme</a></strong>.</p> Sureflap

På lager 

Regular Price: kr. 139 ,-

Tilbudspris: kr. 109 ,-

* Skal udfyldes

Sureflap

Julegaver byttes indtil den 31. januar!

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  Postnord og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Adapter til Sureflap kattelem - til montering i glasdør eller i væg med tunneller.

Adapteren passer både til enkelt- og dobbelt glasdøre. Kan naturligvis også monteres i vindue. Det anbefales, at få en glarmester til at hjælpe med opgaven. Sureflap adapteren skal også benyttes, hvis du skal montere Sureflap i en væg, hvor der er tunnel forlængere imellem, ellers vil skruerne der følger med, ikke være lange nok til at spænden kattelemmen sammen. 

Adapteren kan også bruges som isolering, hvis der er metal i nærheden af Sureflap chiplemmen, som påvirker læseren, der tager imod chippens id.

Hullet som skal skæres til adapteren, skal være cirkelformet, og have en diameter mellem 210-260 mm. Hele adapteren måler 28.5 cm i diameter. 

Se hele udvalget af kattelemme.

Anmeldelser

Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Adapter til montering af Sureflap kattelem i glasdøre og vægge ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Adapter til montering af Sureflap kattelem i glasdøre og vægge

3 Vare(r)

per side
 • Fra Helle at 18/04/2017 22.49
  • Kan adaptoren bruges i termoglas? (Dobbelt vindue)? Fik at vide af en glarmester, at det så ville ødelægge vindues isolerende funktion. Har kattelemmen men kan ikke helt læse mig til, hvad adaptorens funktion er.

  • Hej Helle

    

   Tak for din mail. Adapteren kan og skal bruges, når der er tale om termoglas. Ruden vil blive punkteret, når hullet skæres, så det er vigtigt det enten er en glarmester der laver det, så det bliver helt tæt. Her kan du se en video, hvordan Sureflap installeres i en glasrude

    

   Mvh

    

   Kristian, Petdreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Janni at 20/10/2017 09.50
  • Hej. Hvordan fastgør man den indre del af Sureflap til væggen, så katten ikke skubber den med ind , når den går ind gennem tunellen?

  • Hej Janni

    

   Ta for din mail. Den bliver skruet fast med lange skruer der følger med til Sureflap kattelemmen, hvor hver side af lemmen og/eller adapteren, skrues fast, så begge sider presses mod døren. 

    

   Hvis det er en væg, hvor der bruges tunnel elementer, vil de skruer ikke være lange nok, men her skruer man selve adapteren fast mod væggen fra begge sider, så kattelemmen kommer til at sidde godt i spænd. 

    

   God weekend :)

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Anna at 30/06/2018 07.36
  • Er det kun i vægge og ikke i døre, at adapteren er påkrævet, når der bruges tunnelforlængere?

  • Hej Anne

   Undskyld det sene svar. Det er normalt ikke nødvendigt med en tunnelforlænger, når kattelemmen skal monteres i en dør. Hvis døren alligevel er så tyk, at en tunnelforlænger er påkrævet, kan det godt være at der skal bruges en adapter, da de skruer der følger med lemmen, måske ikke er lange nok til at spænde det hele sammen.

   Med venlig hilsen

   Søren, Petdreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej

Video

Relaterede varer:

Adapter til Sureflap XL i vinduer & døre + mure over 7 cm

Adapter til Sureflap XL i vinduer & døre + mure over 7 cm

1 anmeldelse(r)

Regular Price: kr. 197 ,-

Tilbudspris: kr. 159 ,-

Sureflap XL chiplem til katte og små hunde - Brun / Hvid

Sureflap XL chiplem til katte og små hunde - Brun / Hvid

9 anmeldelse(r)

Regular Price: kr. 1.497 ,-

Tilbudspris: kr. 949 ,-

Sureflap DualScan Mikrochip kattelem

Sureflap DualScan Mikrochip kattelem

Regular Price: kr. 1.199 ,-

Tilbudspris: kr. 897 ,-