Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

2 stykker ostelegetøj til gnavere

Varenummer: FE 88405011
FE 88405011 <h2>2 Stykker Gnaver Legetøj Formet Som Ost - Gnavelegetøj Til Hamster, Rotte, Marsvin m.fl</h2> <p>GoodBite Tiny & Natural Cheese er et legetøj til gnavere med en sjov ostform. Lavet med naturlige, ikke-toksiske og bionedbrydelige materialer, styrker dette legetøj tænderne på kaninerne, hamstrene og musene og reducerer deres overdrevne vækst, samt arbejder som et anti-stress legetøj og fremmer leg på samme tid. <br /><br />GoodBite Tiny & Natural Cheese ændrer ikke dit kæledyrs kost: det er behandlet på en sådan måde, at den ikke metaboliseres af kroppen i tilfælde af indtagelse. Selv hvis det ved et uheld sluges, er det helt sikkert, da det ikke forårsager problemer. Udløber ikke.</p> <ul> <li>Legetøj til gnavere</li> <li>Med naturlige komponenter</li> <li>Reducerer overdreven tandvækst</li> <li>Ændrer ikke dit kæledyrs kost. Udløber ikke.</li> <li>Fantastisk tidsfordriv til dit kæledyr. Fremmer leg.</li> <li>Sikker ved indtagelse</li> <li>Udløber ikke</li> <li>Miljøvenlig, biologisk nedbrydelig, giftfri</li> <li>Sjov ostform</li> </ul> <p><br /><strong>Pakken indeholder 2 stk, som hver måler <span>7,1 x 5,9 x 1,3 cm.</span></strong></p> Ferplast

På vej til lager - Spørg os om leveringstid

kr. 39,-
Ferplast

1-3 dagens levering. Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag

Levering 39,- GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill

E-mærket - Køberbeskyttelse op til 10000 DKK

Produktbeskrivelse

Detaljer

2 Stykker Gnaver Legetøj Formet Som Ost - Gnavelegetøj Til Hamster, Rotte, Marsvin m.fl

GoodBite Tiny & Natural Cheese er et legetøj til gnavere med en sjov ostform. Lavet med naturlige, ikke-toksiske og bionedbrydelige materialer, styrker dette legetøj tænderne på kaninerne, hamstrene og musene og reducerer deres overdrevne vækst, samt arbejder som et anti-stress legetøj og fremmer leg på samme tid.

GoodBite Tiny & Natural Cheese ændrer ikke dit kæledyrs kost: det er behandlet på en sådan måde, at den ikke metaboliseres af kroppen i tilfælde af indtagelse. Selv hvis det ved et uheld sluges, er det helt sikkert, da det ikke forårsager problemer. Udløber ikke.

  • Legetøj til gnavere
  • Med naturlige komponenter
  • Reducerer overdreven tandvækst
  • Ændrer ikke dit kæledyrs kost. Udløber ikke.
  • Fantastisk tidsfordriv til dit kæledyr. Fremmer leg.
  • Sikker ved indtagelse
  • Udløber ikke
  • Miljøvenlig, biologisk nedbrydelig, giftfri
  • Sjov ostform


Pakken indeholder 2 stk, som hver måler 7,1 x 5,9 x 1,3 cm.

Anmeldelser

Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med 2 stykker ostelegetøj til gnavere ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til 2 stykker ostelegetøj til gnavere

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video

Relaterede varer: