phone 50262020 - kl. 11-19
Luk
Ingen varer
Over 40000 glade kunder siden 2006!

Biospotix loppemiddel til hunde - 100% naturligt

På lager - Levering 1-3 dage

kr. 159,-
 
 

Hold Lopper Og Andet Utøj Væk Fra Hundens Pels Med Biospotix Loppemiddel Spray Til Hunde

Biospotix Dog spray er et 100% naturligt loppemiddel uden insekticider, som er udviklet til at beskytte din hund mod eksterne parasitter som myg, lopper og tæger. Biospotix Dog Spray er f.eks ideel til at beskytte hunden, hvis man skal ud i naturen, men også mod at blive angrebet af lopper og andet utøj hos andre der også har kæledyr, som kan have utøj.

Biospotix Dog Spray Loppekur:

 • Blokerer for utøjs iltoptagelse, og udryddes derved naturligt uden bivirkninger for din hund.
 • Loppemiddel lavet med naturlige ingredienser, som giver 48 timers beskyttelse
 • Velegnet til steder hvor hunden kan udsættes for lopper, tæger, myg m.m.
 • Biospotix midler mod lopperUden bivirkninger for hunden - afbryder iltoptagelsen hos lopper, lus, tæger, myg med flere.
 • Virker med det samme
 • 100% sikkert for mennesker og kæledyr
 • Til brug for hvalpe over 3 måneder og opad

Sådan gør du:

Ryst flasken før brug, spray loppemiddel over hele hundens pels. Undgå kontakt med øjnene, og opbevar det, hvor børn ikke kan nå.

De aktive ingredienser er Natural Pyrethe, Geraniol, essentielle olier, Lavender essentielle olier og citronella.

Indeholder 500 ml.

Denne Spray er fase 3 af en effektiv loppekur:

 • Fase 1: At fjerne lopperne fra huset og området, hvor hunden opholder sig mest, som kurve og sofaen. Faktisk findes 95% af lopperne i huset og ikke på hunden.
 • Fase 2: Vask hunden med loppeshampooen, og brug Spot on pipetter når den er tør: (beskytter din hund i 4 uger). Ved meget stort loppeproblem, kan du også bruge et loppehalsbånd.

Det er sikkert for både dyr og mennesker, men kan svie eller klø lidt i starten hos hunde der måtte have sår. I ekstremt sjældne tilfælde, kan der ses symptomer på overfølsomhed. Er din hund normalt meget overfølsom over for forskellige ting, så start med blot at bruge en smule, og tjek der ikke er negativ virkning. Biogance, som producerer Biospotix, arbejder ud fra at skabe markedets sikreste produkter mod bekæmpelse af utøj hos hunde, kun ved hjælp af naturlige ingredienser.

Her kan du finde Biospotix loppemiddel til katte.

Varenummer: BG BSDS

Du anmelder: Biospotix loppemiddel til hunde - 100% naturligt

Gennemsnit for anmeldelser

9 anmeldelse(r)

 
Dorthe Fischer (Hemmet)
9 april 2015

Virker fint - dog bedst præventivt

 
Tania (Nykøbing Sj)
14 december 2014

Jeg er godt tilfres med ALLE de produkter jeg har købt nu ,det virker alt sammen kanon godt ,hvorfor har jeg ikke opdaget denne butik!!!! i love it !!!! Super hurtig levering, fed service !!!!

 
Lisbeth (Samsø)
3 december 2014

Jeg har brugt mange penge på biologiske midler, desværre hjalp det ikke, hunden blev ved at have lopper. Bagefter købte jeg Frontline, støvsugede og sprøjtede, pipette i nakken, det hjalp heller ikke. Nu var gode råd dyre.
Jeg henvendte mig til dyrlægen, som gav mig en recept på Bravecto, det var dyrt, men det hjalp. Lopperne er væk, og hundene klør sig ikke mere.
Bravecto er en pille, de skal spise, den virker i 3 mdr.

 
Merete (Holbæk)
21 november 2014

Jeg er rigtig godt tilfreds med alle de produkter jeg køber hos PetDreams, jeg har købt flere forskellige ting, og alt er bare dejligt at bruge og hjælper som lovet. Det er også rart med den hurtige levering. 5 stjerner til jer.

 
Lotte Baun (Skjern)
19 September 2014

Virkede umiddelbart, og håbede, sammen med loppe halsbåndet, at kunne blive lopper kvit. Aber nein.
Øv bøv

 
Gitte Zimmer (Løgstør)
14 June 2014

Den har hjulpet hunden så kun ikke bider sig selv så meget mere

 
Jette (Grenaa)
13 July 2013

Hurtig levering
Produktet har ingen virkning, selv om vi har brugt det flere gange :-(

 
Annie Carlsen (Sj. Odde)
30 August 2012

Da min lille Yorkshire Terrie ikke kan tåle det loppe/tægemiddel der findes i handlen, fik jeg anbefalet Biospotix og det er jeg super glad for , det kan jeg kun anbefale ,og så dufter det frisk.

 
Inge Staalbo (Sj. Odde)
2 August 2012

Jeg kan kun sige godt om produktet, jeg har ikke set flåter på min hund - en cairnterrier - siden jeg begyndte at bruge det til trods for, at jeg bor i er område med mange rådyr. Jeg anbefaler det til mine venner og mener afgjort, at det er bedre at bruge det fremfor en giftampul i nakken på hunden .

Spørgsmål til Biospotix loppemiddel til hunde - 100% naturligt

3 vare(r)

pr. side
 • Fra Alice Hjort at 13/07/13 14.41
  • Hvad består det af?

  • Hej Alice

   Tak for din mail. Det aktive stof i Biospotix er Geranoil.

   Hav en god weekend.

   Mvh

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra winnie at 15/03/14 09.29
  • Hej med jer

   Jeg har vasket min hund i biospotix loppeshampoo og givet en spot on og sikke et resultat og duft, min hund har det fantastisk.

   men efter en uge har jeg fundet en enkelt loppe så nu er spørgsmålet om jeg må vaske i loppeshampoo igen og så prøve med spray på hund og muligvis spray til hjemmet for de små kræ skal udryddes :) men kan man overdosere når det er naturprodukt?????

  • Hej Winnie

    

   Tak for din mail. Du kan sagtens give en behandling igen. Loppeshampoo'en kan benyttes et par gange inden for samme uge, og du kan også behandle med loppespray til hjemmet og pelsen efter.

    

   Hav en god weekend.

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Kristina at 21/10/14 19.50
  • Hejsa... Jeg har både hund og kat som begge er blevet behandlet med loppemiddel i nakken. Her 2 uger efter finder jeg stadig lopper på dem begge.. Tænker at jeg vil købe noget og sprøjte omgivelserne med og har været inde og kigge på jeres produkt. Men I har jo både en til hvis man har kat og en hvis man har hund.... Hvilke en skal jeg vælge? Vh Kristina

  • Hej Kristina

    

   Tak for din mail. Sprayen med loppemiddel til omgivelserne er ligegyldigt, om du vælger den til hund eller til kat. Det er det samme som er i flasken, vi har bare en beskrivelse til både hunde- og katte kategorien :).

    

   Alt andet er der til gengæld forskel på.

    

   Hav en god aften.

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej