phone
50262020
hverdage 12-20
kundeservice@petdreams.dk
Luk
Ingen varer

Biogance® loppeshampoo til hunde

På lager 

kr. 89,-
 • 1 L
 • 250ml

* Påkrævede felter

kr. 89,-
 
 

Slår Lopper Ihjel Hos Hunde På Et Par Minutter, Sikkert Og Effektivt!

Fleas Away loppeshampoo til hunde er beriget med timian ekstrakt og lavendel essentielle olier, der giver en dobbeltvirkende preventiv og beskyttende effekt. Denne naturlige og hyperallergiske PH- balancerede shampoo renser pelsen i dybden, og fjerner voksne lopper, æg, larver og andre parasitter. Resultat er en effektiv naturlig beskyttelse og en dejlig pels. Er også velegnet til hvalpe. Vælg mellem 250 ml og 1 liter.

Biogance® serien er lavet 100% i Frankrig under veterinær og farmaceutisk kontrol.
Firmaet har over 30 års erfaring inden for produktion af plejeprodukter til hunde og katte. Biogance® er et økologisk, naturligt og miljøvenligt produkt. At kunne beskytte både vores kæledyr og miljø på samme tid, er en behagelig fornemmelse. Biogance® shampoo er den første af sin slags, der er direkte inspireret af naturen og fremstillet af naturlige og økologiske ingredienser. Ingen brug af paraben og kemikalier.

Biogance® shampoo er hyperallergisk og PH-balanceret, der respekterer hundens naturlige pels balance, og reducerer risikoen for allergier. En unik oplevelse, hvor du kan bruge produktet med rigtig god samvittighed, og samtidig give din hund eller kat det bedste. Biogance® bruger udelukkende premium ingredienser, for at kunne imødekomme de forskellige krav til forskellige typer af pelse.

Denne loppeshampoo er fase 2 af en effektiv loppekur:

 • Fase 2 kan bruges sammen med Spot on pipetter: (beskytter din hund i 4 uger mod lopper, flåter, og lus, og hvis du stadig se loppe i hunden, kan du bruge også et loppehalsbånd.
 • Fase 1: At fjerne lopperne fra huset og området, hvor hunden opholder sig mest, som hundekurv og sofaen
 • Fase 3: BIOSPOTIX® Spray -dækker din hunds pels med en beskyttende film, som frastøder lopper, flåter og andre eksterne parasitter.
Varenummer: Biogance / Biospotix loppeshampoo til hunde

Du anmelder: Biogance® loppeshampoo til hunde

Gennemsnit for anmeldelser

28 anmeldelse(r)

 
Merethe (Løgumkloster)
4 april 2014

Har nu en loppefri hund, pelsen blev dejlig blød. Det er ikke sidste gang vi køber det.

 
Kåre Holst (Jels)
10 January 2014

Vi faldt over produktet da der stod at lopperne døde med det samme, det gør de så ikke og er ret skuffet over produktet ...

 
Stine Thyge (Frederikssund)
30 december 2013

Super effektivt! Vores hund er en Bichon Havanais og den var stærkt angrebet af lopper. Shampooen er velduftende og lopperne dør øjeblikkeligt og hunden får et kløefrit liv tilbage, kan kun anbefales!

 
Birgit Nielsen (Skælskør)
4 december 2013

Takker jer for en rigtig god service, var overrasket over en hurtig levering.
Har sprøjtet hus og bil og har vasket hund, han havde rigtig mange lopper der kan også være nogle stykker på en irsk ulvehund.
Jeg er dog ikke helt tilfreds, for der findes stadig nogle lopper på ham, det er to dage siden han er vasket, han kradser sig ikke så meget mere men når vi reder ham er der mange i børsten. Vi har måske ikke brugt nok shampo, måske han skulle have en tur mere, men man putter jo bare ikke en I.W. håndvasken, så vi må nok vente lidt. 
Britta (Bagenkop)
1 december 2013

Det er bestemt ikke min hunds kop te at komme i bad, men efter at vi havde prøvet BIOGANCE LOPPESHAMPOO - kan jeg sige at det ser ud som om, at vi har fået has på den ene loppe, som jeg fandt.
Jeg hæftede mig især ved at shampooen er Parabene fri - og så dufter den godt.

 
Jane (Odense N.)
15 november 2013

Fik produkterne (købte også Biospotix pipetter) dagen efter bestillingen blev sendt.
Er aldeles tilfreds med købet. Vores langhårede goldendoodle var loppefri efter to vaske og brug af pipetter.
Pelsen er blød og lækker, han dufter rent (af sig selv og IKKE af kemi), og det bedste er at vide, at det er et rent naturprodukt.

 
Anita (Glamsbjerg)
29 oktober 2013

Min golden retriever var sat til med lopper, trods behandling med frontline pipetter. Én vask med dette produkt, og lopperne er væk. Vi kunne se hvordan de døde lopper blev skyllet ud af pelsen. Nu har vi en glad, tilfreds og loppefri hund, med en fantastisk dejlig glat og blød pels. Denne her shampoo kan HELT KLART anbefales.

 
Maria (Næstved)
22 oktober 2013

Jeg købte produktet lidt i desperation, da jeg har en Grand Danois som reagere meget kraftigt på lopper. Hun er blevet dryppet mod lopper mm. Men det var som om at det ikke hjalp!!!
Nu har jeg lige vasket hende i denne shampoo, og jeg kunne se hvordan de døde lopper blev skyllet med ud.. jeg er bare så lettet og glad :) Kan absolut anbefale dette produkt!!

 
zascha (hvidovre)
19 oktober 2013

shampooen får hunden til at dufte dejlig ren.hurtig levering.lopperne blir desværre ved med at dukke op den ene af 3 hunde.på trods af behandling af hjemmet hos min mor.heldigvis er der ingen lopper på de 2 andre hunde som er hjemme hos mig.så det har virket:-)

 
Renee Smedegaard (Lemvig)
11 September 2013

Hurtig levering :) Har vasket min hund 1 gang indtil videre og kunne se resultat med det sammen lopperne var døde :)

 
Rune (Vejle)
10 april 2013

Meget effektiv og godt produkt for pelsen.

 
Nanette (Struer)
9 March 2013

Et rigtig godt produkt, der er meget effektivt og efterlader en ren hund med blød pels-

 
Bjarne Kjeldsen (7830 Vinderup)
27 January 2013

Vi har to hunde der var plaget af lopper og vi har prøvet med flere shampooer men det var først da vi fik
fat i Biogance hundeschampoo og de blev vasket to med denne shampoo lopperne forsvant.

 
Bodil Larsen (Kalundborg)
26 January 2013

10 dage, inden jeg fik shampooen. Synes det var længe at vente. Min hund blev ren og pæn, men kløede
stadigvæk og havde levende lopper. Så ikke den store effekt.

 
Aage (Videbæk)
6 January 2013

Loppefri efter to vask. Virker fantastik.

 
IDA (Vojens)
20 december 2012

Super godt! Min mor har en hund som ikke kan tåle pipetter og har parasitter og efter vi købte loppe shampoo og han vasket ham i det et par gange klør han sig ikke ret meget mere og parasitterne er væk kan godt anbefales!

 
Senay (Ranum)
6 december 2012

Har en Cavalier King Charles og vi har virkelig døjet med lopper. Han er blevet dryppet i nakken, men lige lidt hjalp det. Så blev han vasket og lopperne døde. Det var fedt at kunne skylle dem ud i afløbet. Et super produkt som kun varmt kan anbefales.

 
Henrik (Gedsted)
30 november 2012

den virker! har ikke haft lopper siden jeg har brugt det. så det kan jeg varmt anbefale.

 
Solveig (Frederikssund)
15 oktober 2012

Jeg kan kun anbefale Biogance® loppeshampoo til hunde. Det har virket efter hensigten. Lopperne på vores meget loppebefængte hund døde med det samme... Shampooen levede fuldt ud op til forventningerne! Og hunden blev oven i købet så fin ren - herligt!

 
Lisbeth (Maribo)
29 September 2012

Dejlig som Shampoo! desværre havde den ingen særlig virkning på lopperne, vaskede hund 2 gange ugentlig, og der var stadig lopper, trods spot i nakken , så jeg mener at man ligeså godt kunne købe en alm shampoo.

 
Charlotte (Aalborg)
17 September 2012

Super effektiv shampoo mod lopper. Virker efter hensigten! Kan varmt anbefales :-)

 
benny falk jensen (kalundborg)
13 September 2012

Jeg kan kun sige at min hund Lajka er glad for at blive badet i Biogance og er helt i ro efter badet men man skal jo være over problemet hele tiden der er jo lopper i dyret liggesteder så jeg vil anbefale også at anvende Petdreams loppe spray og give et spray i dyrets omgivelser i år er der specielt mange lopper jeg giver Lajka etn gang spray hen over ryggen inden vores morgentur som er i skoven med møde med andre hunde så kan nye lopper som lander i pelsen blive badet i loppespreay og falde døde til jorden jeg giver 5 stjerner i karakter.

 
Lene (Borup)
10 September 2012

Lopperne på vores Labrador var væk efter vask med loppeshampooen. Pelsen var flot og blød bagefter.

 
Karin Larsen (Fannerup)
21 August 2012

Hurtig levering , ja helt ind på badeværelset. Nu mangler jeg bare at mine 3 hunde skal en tur under bruseren og ha sig en omgang med loppeshampooen. Jeg vender helt sikker tilbage til jer.

 
svend (horslunde)
18 August 2012

Jeg har badet mine 2 dansk/svensk gårdhunde med et godt resultat, hundene nød badet pen gode og sjove måde.Det det er første men ikke sidste gang ,selv om jeg håber det er sidste gang,ellers kommer jeg tilbage
Jeg har også købt loppehalsbånd ,som jeg også er meget tilfreds med

 
Theresa (Esbjerg)
15 August 2012

Loppeshampooen har været meget effektiv. Hundens pels er blevet mere blød og lækker efter brug af shampooen.

 
Birgit Carstensen (Skælskør)
15 August 2012

Jeg vil gerne anbefale biogance loppeshampoo, shampooen holder hvad den lover, mine to gravhunde nød at komme af med deres lopper.
Hilsen Birgit Carstensen

 
Bianca (Bækmarksbro)
21 november 2011

Da jeg ikke har afprøvet shampooen endnu, kan jeg ikke give en objektiv bedømmelse; men ud fra beskrivelsen, ser produktet fint ud.

Spørgsmål til Biogance® loppeshampoo til hunde

3 vare(r)

pr. side
 • Fra Renee Smedegaard at 11/09/13 21.13
  • Hvor ofte må man bruge shampooen? Og må man bruge den samtidig med at man giver loppekur? 

  • Hej Renee

   Loppeshampooen kan kun bruges når man ser lopper på hunden. Et andet loppemiddel til hjemmet og også på hunden anbefales (pipetter og halsbånd). Læs venligst kategoriteksten (nederst på siden) for at se hvordan Biospotix producenter anbefaler brugen af loppemidler: http://www.petdreams.dk/hundeartikler/loppemidler-redskaber-mod-utoej-hunde-hvalpe.html 

    

   MVH, Paula, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Merete Revbk at 08/10/13 05.13
  • Er det den samme shampoo til kat?

  • Hej Merete

    

   Tak for din mail. Nej, der er forskel på dem :)

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra louise at 25/02/14 02.34
  • Er shampooen effektiv på en hund med meget lang pels og meget underuld?

  • Hej Louise

    

   Tak for din mail. Der er loppeshampoo'en lige så effektiv. Du skal bare sørge for at gnubbe det godt ind i pels og underuld, og så skal der en del mere shampoo til, så det er nok en god ide at få 1 liter shampoo'en. Du skal også sørge for at få den skyllet rigtig godt efterfølgende, så lopperne bliver vasket godt ud.

    

   Hav en god dag :)

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej

Stil dit eget spørgsmål