phone 50262020 - kl. 11-19
Luk
Ingen varer
Over 40000 glade kunder siden 2006!

Biogance Gliss Liss - balsamspray med UV filter

På lager - Levering 1-3 dage

kr. 105,-
 
 

Biogance Gliss Liss er en effektiv spray til hunde pelspleje. Opløser og gør det langt nemmere at udrede vildnis og knuder i pelsen på din firbenede ven. Samtidig plejer den, polerer og bringer styrke til hundens pels. Den kommer med UV filter, er fri for anti-oxidanter og produceret af naturlige planteolier.

  • Effektiv hunde pelspleje
  • Opløser knuder og filtret pels
  • Polerer og plejer pelsen
  • Giver styrke
  • God til alle typer af hundepels
  • Kommer med UV-beskyttelse (solfilter)
  • Fri for antioxidanter
  • Produceret fra naturlige planteolier
  • Sprayen indeholder 150 ml

Sådan bruger du sprayen: Ryst sprayen før brug. Sprøjt direkte ind i knuderne i pelsen, og lad det sidde i et par minutter. Børst så imod pelsens retning, og derefter med hårene, for at løsne knuderne op. 

Efter badning: Spray fra ca. 30 cm afstand mens du børster for at pleje og polere pelsen.

Se hele udvalget af plejeartikler til hunde.

 

Varenummer: BG BGGLD

Du anmelder: Biogance Gliss Liss - balsamspray med UV filter

Gennemsnit for anmeldelser

5 anmeldelse(r)

 
Jette H (Jægerspris)
27 maj 2013

Jeg har tre Shih Tzu'er med lang pels, så der opstår af og til svære knuder i pelsen, men så har jeg altid Gliss Liss stående. Jeg kalder den for "Min Tryllespray", for den gør i sandhed mirakler og pelsen fremstår utroligt velplejet i længere tid,- og ja, den dufter meget, men det er en rigtig dejlig og ren duft. På udstilling bliver min hund altid kategoriseret som "yderst velholdt pels"..! Jeg ville ikke undvære den, for jeg har prøvet mange forskellige, men ingen af dem kan måle sig med denne..

 
Nina (Holte)
28 February 2013

Det lugter voldsomt af en gammel herre parfume, min hund, en Bichon Havanais, hader det. Det er meget koldt når man sprayer det på og hun vil bare væk og rulle sig. Men når det er sagt lader det til at virke, håret bliver blødere og børsten tager det lettere. Men jeg kan ikke forstå det skal lugte så voldsomt.

 
Helle (Hvidovre)
28 September 2012

Ubrugelig. Parfumen er helt forfærdelig og alt for kraftig. Om sprayen virker ved jeg ikke, da min hund flygtede og rullede sig i forsøg på at få stanken væk.

 
Nikita (Nørresundby)
25 november 2011

VIDUNDERMIDDEL. Jeg har en Coton de tulear som igennem en lang periode har døjet med pelsknuder. Jeg har forsøgt alverdens ting, men endte alligevel altid med saksen i hånden. Men i dag bruger jeg Biogance spray balsam - få sprøjt og så er knuden væk.

 
Helle (Valby)
24 november 2010

Rigtig god balsam! Jeg bruger det ofte for at fjerne knuder fra mine 3 hunde, jeg har 3 stk: to pomeranier og en bichon frise.

Spørgsmål til Biogance Gliss Liss - balsamspray med UV filter

Ingen spørgsmål stillet endnu.